Feedback om OptimizeFunds

Analys på OptimizeFunds

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera OptimizeFunds (kallas även med namnet: optimizefunds.com), Det handlar om en Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas verkligen OptimizeFunds för att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om OptimizeFunds ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är OptimizeFunds en säker webbplats? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • OptimizeFunds nämner att vara en del av innehavaren Asterisk Group LLC.
 • Angående din plats, företaget är baserat i Saint Vincent och Grenadinerna enligt webbplatsen, även om det inte finns någon giltig information som bekräftar detta, anser vi att det är ett falskt faktum.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att OptimizeFunds inte nämner någon reglering.

UPPMÄRKSAMHET: OptimizeFunds är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som erbjuds av OptimizeFundsI det här fallet ser vi att det erbjuder två olika typer av konton:

 • Cent-konto: minsta initiala insättning € 250.
 • Pro-konto: minsta initiala insättning € 2.500.
 • Pro+ konto: minsta initiala insättning $25.000.
 • Lyxkonto: minsta initiala insättning $250.000.

La plattform att fungera som OptimizeFunds använder är: Webtrader.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som OptimizeFunds tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

OptimizeFunds webbplats
OptimizeFunds webbplats

OptimizeFunds tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av tjänsterna den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, FAQ-sektion, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information OptimizeFunds

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: optimizefunds.co
 • 📞 Telefonnummer: har inte
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade OptimizeFunds. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på OptimizeFunds

Avslutar detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att företaget OptimizeFunds är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha undersökt det, vi råder dig att vara försiktig, eftersom det är ett illegalt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom knep och fällor. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i juli 2022 CNMV lagt till OptimizeFunds till din lista bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till warning️ varningen CNMV från juli 2022


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om OptimizeFunds? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

46 kommentarer om «OptimizeFunds: betyg och feedback»

 1. Sol svar

  De lurade mig, jag satte in totalt 750 i teorin de lyckades generera 1375 och när jag sa till dem att jag vill ta ut började de tänka på mig och ville till och med hacka mitt bankkonto. Den Brooker som alltid ringde mig, en viss Angelica berättade att hon var i Tyskland. Då ringde en viss Maia till mig och berättade att hon jobbade från Italien. Jag har telefonerna där de ringde mig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Sol, tack för din kommentar om OptimizeFunds. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. en annan bluff svar

  Var försiktig, de poserar som ett seriöst företag och är inget annat än en grupp organiserade tjuvar... Inget mer, inget mindre... Allvarliga saker görs via telefon, men när du vill ta ut dina pengar, i mitt fall hade jag en familjesituation... en familjemedlem som var allvarligt inlagd på sjukhus, jag var tvungen att dra tillbaka omedelbart, jag förklarade allt detta för min optimizefunds-rådgivare och från det ögonblicket som mina uttag blockerades menar jag, de bryr sig inte om att jag har en familjemedlem i en mycket känslig situation och jag behöver mina pengar och ingenting... De bryr sig inte om han dör eller inte, de vill bara ha mina pengar... Jag säger detta för att du ska vara försiktig med dessa tjuvar... de vill bara ha dina pengar och stjäla så mycket som möjligt...

  mycket försiktiga vänner optimizefunds är ett bo av tjuvråttor... en grotta av bedragare...

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej andra, tack för att du kommenterar OptimizeFunds. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ANONYM, tack för att du kommenterar OptimizeFunds. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

   • Raquel svar

    Öga, stor bluff, de har till och med sagt åt mig att se vad ditt land kan göra med detta!

    • Rekommenderademaklare.com svar

     Hej Raquel, vad fräck, de tror att de är orörliga men vi kan få tillbaka dina pengar. Tack för din kommentar om OptimizeFunds. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

     Hälsningar.

 3. juan miguel svar

  Hej alla. För att berätta att jag också har gått i fällan. Jag gick in på Imediate edge-sidan, där du för 250 € kunde börja investera med bra vinster. Därifrån till första samtalet gick det inte mer än tio minuter, där de bad mig om min legitimation, kort med mörklagda nummer etc. och assistans av en finansiell rådgivare, som kallade sig Yrina med en telefon från England. Sedan dess ringde han mig med telefonnummer härifrån Spanien. Efter 4 dagar bråkade vi i telefonen, så jag bad om pengarna tillbaka. Två dagar senare ringde en annan påstådd rådgivare mig som kallade sig Sasha, naturligtvis med österländsk, rysk eller närliggande accent. Han övertygade mig om att investera mer pengar och han fick det. Förmodligen gjorde jag en betydande avkastning, men när jag bad honom om ett uttag på 10.000 30000 € började han snurra tills han tvingade mig att ta ut en kredit på 260000 123 € för att fortsätta handla. Innan jag vägrade, bråkade han med mig som om han var ägaren till pengarna, och den person som var tvungen att bestämma åt mig. Till slut slutade han ringa mig tills några dagar senare började en viss Sofia ringa, också med rysk accent, jag trodde till och med att det var samma person. Han handlade med mig i några dagar tills jag hade mer än €XNUMX XNUMX i vinst. Glädjen blev kort när han föreslog att jag måste ta ett lån för att få XNUMX% vinst på insättningen jag hade. Min vägran var upprepande, som tidigare försöker jag göra äran i mitt namn via webben. När jag klev in och fick situationen under kontroll låste de mig ute från mitt konto och jag förlorade alla mina pengar till dessa dåliga människor. Jag försökte kommunicera med dem flera gånger via e-postmeddelandet de ger på sidan för att hjälpa klienten, och det misslyckas alltid. Den enda utvägen jag har använt mig av har varit att lämna in ett klagomål till den nationella polisen, även om jag är tydlig med att jag inte kommer att få tillbaka mina pengar. Jag vill bara att ingen annan ska falla för den bluffen igen och om informationen som lämnas kan användas för detta och för att lokalisera detta kriminella gäng är jag väldigt glad. Jag hoppas att det kan hjälpa dig

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juan Miguel, tack för din kommentar om OptimizeFunds. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 4. yenni svar

  Jag letade efter information om den nya Amazon-kryptovalutan och jag hoppade över den här sidan för optimering av pengar. Först trodde jag att det hade att göra med Amazon-frågan och trots att jag registrerade mig. Jag hade inte laddat upp min profil och de ringde mig redan. Jag investerade 250 och gick igenom hela processen som ni redan känner till, jag blir också förbannad på gratulationerna i bakgrunden, efter att ha gjort min insättning. Inte ens 24 timmar hade gått och mitt konto gav redan ett användarnamn och lösenordsfel, det tillåter mig inte att återställa nämnda lösenord, rådgivaren som var tvungen att ringa mig igen inom 24 timmar dök inte upp. Whatsapp läser eller svarar inte. Kort sagt, en väldigt, väldigt hemsk pint. Och det som stör mig är att regelverket om skattebedrägerier bara skruvar på användaren och inte förövaren. De sätter tusen hinder och säkerhet för att komma åt ditt eget konto, å andra sidan kan vem som helst sätta upp ett internet- eller webbkonto för att lura andra, och de blir så coola så länge de inte överstiger en viss siffra för att bli lurad. Allt väldigt konsekvent.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Yenni, tack för att du kommenterar OptimizeFunds. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Esther svar

  Jag har lämnat in en brottsanmälan mot Optimize-medel och polisen utreder ärendet. De ger mig inte mina pengar tillbaka. Om någon vill berätta om sitt fall för mig hjälper de mig att ställa det inför rätta.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Esther, tack för din kommentar om OptimizeFunds. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • José Luis svar

    Hallå. Allt som du har nämnt: du kontaktar dem, jag betalar dem €250, en viss Angelica ringer mig hela tiden och ber mig bidra med mer och till slut lyckades de komma in på mitt konto genom trick och tömde det genom att stjäla €9,900 XNUMX. Klaga på polisstationen och se vad som händer. INBRYTNINGAR

    • Rekommenderademaklare.com svar

     Hej José Luis, tack för att du kommenterar OptimizeFunds. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

     Hälsningar.

  • Manolo Jimenez svar

   Hej, jag har investerat 250 euro i Optimizefun för några dagar sedan, min bank har satt in 63 euro i vinst, men de ber mig att investera 1000 euro och jag har sagt till dem att jag för närvarande kommer att arbeta med de initiala 250 euro, det verkar som att han inte gillade det särskilt mycket.
   Min fråga är hur kan jag be om mina pengar eftersom jag inte vill fortsätta med det jag läser här? .
   Var god svara så snart som möjligt.
   Tack så mycket.

   • Rekommenderademaklare.com svar

    Hej Manolo, säg att din pappa vill investera 25.000 120 dollar men att han vill se hur det går för dig, att han granskar det och om de ger dig tillbaka allt kommer han att investera. Be inte om mer än det du skickade, be om XNUMX till och säg att med det kommer du att övertyga din pappa, kanske har du tur.

    Hälsningar.

  • Manuel Rodriguez svar

   Esther: Jag är en till av de bedragna. Jag måste säga att min mäklare, en viss Sibel, telefon: 44 7868817817484 laddade ner Optimizefunds-sidan i informationssyfte, men jag har ingen aning om den här tjejen tillhör Optimizefunds eller inte.
   Dynamiken som han använde för bluffen är mer eller mindre densamma som många offer beskriver. För att få tillbaka mina pengar, eftersom de säger till mig att kontot är blockerat i Coinbase, skulle jag behöva skicka 10.000 XNUMX euro, som jag sedan skulle få tillbaka tillsammans med det totala uttaget från mitt konto. Och naturligtvis kommer jag inte att göra det, eftersom det skulle vara ett belopp för att öka min investering och därmed min förlust.
   Kan någon ge mig lite information om SIBEL? Har någon haft någon bluffupplevelse med henne?
   Jag skulle uppskatta all information oavsett hur liten.
   Jag vet inte om jag ska göra det, men redan... av förlorade, till floden. skriv till forumet
   .

 6. jorge svar

  "EN BLUFF" Jag önskar att jag hade hittat dessa åsikter tidigare.
  Jag funderade på att investera i TESLA COIN och genom länken till ett reportage i en välkänd tidning hittade jag dem, de kontaktade mig direkt, en viss ANA (jag har fortfarande hennes wasap 634136229), de är väldigt snabba att fråga dig om information, ID, kort, fakturor i ditt namn för att motivera ägandet etc, det verkade lagligt, tills när du bestämmer dig för att göra insättningen hör du ett gäng tjejer skratta och applådera bakom dig, vilket redan gjorde mig förbannad.
  Sedan ringer en mäklare "Megan Miller" dig ([e-postskyddad]) med engelsk accent men uttrycker sig väl på spanska. De börjar förklara för dig hur webben fungerar och allt du kan göra och börjar flytta dina pengar. Hon ringer dig nästan varje dag, jag kunde inte svara henne på grund av jobbet och hon fortsatte att insistera. leta efter information om dem, kommentarer och annat men jag hittade ingenting. Först gick samtalen med ett nummer från Storbritannien, men senare var det mobiler från Spanien, och om du ringde igen skulle folk som inte visste något om dem svara dig. Du kunde redan känna lukten av rostat bröd på långt håll. Du frågade dem och de sa till dig att de inte visste varför, det var en datorgrej. Det såg ut som att de ville att jag skulle investera mer och gå in i jakten, jag bad dem lämna tillbaka det jag hade stoppat in och jag har inte hört från dem igen. Du skriver, ringer eller på webben att det finns för dem att kontakta dig och det ger fel.
  Synd sanningen. Jag hoppas att det skulle vara användbart för någon.
  Hälsningar.
  När jag berättade för mäklaren visste hon ingenting

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jorge, tack för din kommentar om OptimizeFunds. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Yo svar

  Vissa mycket professionella och organiserade bedragare, de annonserar via facebook med ett annat namn, de ber om information och sedan ringer de dig, de erbjuder dig att investera i förförsäljning av amazon och tesla cryptos (lögn) men också andra aktieoptioner, de frågar för dokumentation som skannat ID och kreditkortet men för att förvirra dig säger de åt dig att dölja vissa siffror (en bra taktik) för att vinna ditt förtroende, då erbjuder vi dig att investera från €250 och sedan kommer en professionell mäklare att ringa dig som kommer att vara din framtida rådgivare, en viss Angelica smirnov, Och en viss ejder i mitt fall, två onda skurkar... hon talar spanska med amerikansk engelsk accent, i bakgrunden kan du höra andra tjejer prata med andra klienter med latinsk brytning, de förtjäna ditt förtroende genom att ringa dig nästan varje dag och säga god morgon genom att viska, ibland ringer de från fasta telefoner med olika prefix, de registrerar dig på en OPTIMIZE FUNDS-plattform där du ser att ditt saldo ökar varje dag och de lovar dig månatliga uttagSamtidigt som de insisterar på att du ska sätta in mer pengar har de tålamod, de håller i upp till två månader eller mer, men när de ser att du inte sätter in mer... ...försvinner de spårlöst, mejlen på plattformen är falskt, meddelandena om deras priser för bästa mäklare är också falska, en stor bluff.
  HÅLL ÖKA!!!! ORGANISERAD KRIMINELL GÄNG

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Yo, tack för din kommentar om OptimizeFunds. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. JUAN svar

  Det är en bluff, de utger sig också för att vara kända mäklare, använder blockchain.com, de lurar dig genom att använda fiktiva investeringar av dina pengar och när du inte bidrar med mer försvinner de och stänger ditt optimizefunds-konto, vilket gör det omöjligt för dig att gå in och ta ut pengar pengarna. Som tur var var det bara 250 €, för de bad mig att be om ett lån från banken och det gjorde jag såklart inte.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej JUAN, tack för din kommentar om OptimizeFunds. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.