Annonsera med oss

Feedback på Optimumassetltd.com
I denna avdelning vi kommer att analysera Optimumassetltd.com, är ett fondförvaltnings- och rådgivningsföretag. Rekommenderas Optimumassetltd.com verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker webbplats? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Optimumassetltd.com ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Optimumassetltd.com ⚠️ en säker webbplats? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det ett reglerat företag?

❌ Optimumassetltd.com nämner att vara del av: Optimum Asset Ltd (obefintlig)

 

❌ När det gäller din läge, nämner företaget att det är baserat på Storbritannien, men det finns ingen information som kan bekräfta detta, det är därför vi tror att det är en falska uppgifter.

 

❌ Om vi ​​analyserar reglering, Nämn inte ingenting om att vara ett företag regleras eller på dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Optimumassetltd.com är ett företag INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Optimumassetltd.com, noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton: Enkelt erbjudandekonto, Maxi -erbjudandekonto och Professionellt erbjudandekonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Unikt erbjudandekonto: minsta initiala insättning på $100, avkastning på investeringen 14% på 7 dagar.

Maxi -erbjudandekonto: minsta initiala insättning på $5.000, avkastning på investeringen 21% på 7 dagar.

Professionellt erbjudandekonto: minsta initiala insättning på $20.000, avkastning på investeringen 28% på 7 dagar.

 

Optimumassetltd.com kontotyper
Optimumassetltd.com kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Optimumassetltd.com erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Optimumassetltd.com tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Optimumassetltd.com webbplats
Optimumassetltd.com webbplats

Optimumassetltd.com ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: lite information om de produkter du erbjuder, avsnittet FAQ, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Optimumassetltd.com 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: optimumassetltd.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Optimumassetltd.com. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar i ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Optimumassetltd.com ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Optimumassetltd.com är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag, rekommenderar vi dig att vara försiktig, eftersom de försöker lura besökare med stora vinster (som faktiskt är omöjliga att få), men det är ett mycket otransparent offshore-företag, det erbjuder inte juridisk information, det är inte registrerat där det nämns (eller det är registrerat i ett skatteparadis) och saknar även reglering (oreglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Optimumassetltd.com? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Optimumassetltd.com: Betyg och kommentarer»

 1. Manuel svar

  De har behållit alla mina pengar, de lurade mig, jag vet inte vad jag ska göra, vem kan jag hävda

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Manuel, tack för din kommentar om Optimumassetltd. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *