✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

Här ska vi undersöka om Orbitaltrades är ett säkert eller opålitligt företag enligt vår mening. Missa inte vår fullständiga analys för alla detaljer!

Efter en fullständig genomgång av webbplatsen tittar vi på varje detalj och utvärderar de viktigaste egenskaperna som beaktas när man väljer en bra mäklare, inklusive dess placering, företaget som äger den, dess reglering och dess rykte.

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Orbitaltrades och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsorbitaltrades.org
???? företaget*Nämner att vara en del av Orbitaltrades LTD
⚖️ reglering Nämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressOmnämnande finns på 6595 Boles Road Johns Creek, GA 3009 USA
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2022-12-30
FöretagstypKryptovaluta mäklare 

Företag: ⚠️ Det påstådda ägandet av Orbitaltrades av Orbitaltrades LTD väcker frågor om äktheten och trovärdigheten hos denna relation på det finansiella området.

Plats: ⚠️Företaget nämner att vara lokaliserat i USA, men vi tror att detta är falsk information.

Nu kan vi kommunicera vår oro över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är Orbitaltrades?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Orbitaltrades är en: kryptovalutamäklare .

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

orbitaltrades webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av Orbitaltrades webbplats, som är orbitaltrades.org. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: Det nämner inte ditt telefonnummer

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

Reglering av orbitaltrades

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklarens bristande transparens när det gäller dess reglering är alarmerande. Vilka slutsatser kan vi dra? Vi har att göra med en oreglerad mäklare. Vilka risker innebär detta? Det innebär att mäklarens kunder och deras fonder befinner sig i en utsatt situation. Om mäklaren agerar bedrägligt är det troligt att du inte kommer att kunna få tillbaka dina pengar. Vi rekommenderar att du är mycket försiktig när du har att göra med den här typen av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du litar på ett företag utan någon reglering eller skydd!

???? Slutlig värdering av Orbitaltrades ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Orbitaltrades och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De uppger att de finns i USA, en plats känd för sin säkerhet, men våra misstankar är att detta uttalande kan vara falskt och avsett att vilseleda kunder.

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall FCA, den brittiska tillsynsmyndigheten). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Orbitaltrades presenterar sig som en kryptovalutamäklare och påstår sig vara belägen i USA, en plats känd för sin säkerhet. Vi misstänker dock att detta uttalande kan vara falskt och avsett att vilseleda kunder. Bristen på information om dess reglering indikerar att Orbitaltrades inte är reglerad, vilket återspeglar en anmärkningsvärd brist på tydlighet och allvar i dess verksamhet.

Dessutom har företaget rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive UK FCA. Detta understryker behovet av extrem försiktighet när man överväger interaktion med Orbitaltrades. Brist på adekvat reglering och klagomål från stora tillsynsmyndigheter är tydliga tecken på potentiellt betydande risker.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om Orbitaltrades:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot Orbitaltrades finanstillsynsmyndigheten FCA

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Orbitaltrades.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Orbitaltrades

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar orbitaltrades

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Orbitaltrades?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Orbitaltrades?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Orbitaltrades pålitlig?

Nej. Orbitaltrades är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: det påstår sig vara lokaliserat i USA, en plats känd för sin säkerhet, men vi misstänker att detta uttalande kan vara falskt och avsett att vilseleda kunder. De lämnar ingen information om sin reglering, vilket tyder på att vi har att göra med ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet. Dessutom har företaget rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive UK FCA. Var EXTREMT FÖRSIKTIGT. Detta företag nämner inte vilken enhet det är en del av, så du bör vara försiktig på grund av den uppenbara bristen på seriositet och transparens.

Hur får man tillbaka pengar från Orbitaltrades?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Orbitaltrades: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Genesis svar

  Jag har hört bra saker om dem, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Genesis, tack för att du skriver om Orbitaltrades. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *