Annonsera med oss

Orion Capital Kommentarer
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Orion Capital (kallas även med namnet: orioncapital.com.mx), är ett fondförvaltnings- och rådgivningsföretag. Rekommenderas Orion Capital verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Orion Capital ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det Orion Capital ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

❌ Orion Capital nämner att vara en del av: Orion Capital (inga registreringsuppgifter).

 

❌ När det gäller din läge, mäklaren Han nämner att han är baserad i Mexiko, men eftersom det inte finns någon tydlig information om hans registrering är det omöjligt att verifiera hans plats, så vi tror att det är falsk information.

 

❌ Om vi ​​analyserar reglering av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering. ⛔ Uppmärksamhet: Orion Capital är en oreglerad mäklare. ⛔

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper ger Orion Capital, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som Orion Capital erbjuder är: Det finns ingen information på detta använder de tydligen en egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Orion Capital tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Orion Capital webbplats
Orion Capital webbplats

Orion Capital ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: lite information om de produkter du erbjuder, avsnittet FAQ, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Orion Capital 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: orioncapital.com.mx

📞 Telefonnummer: + 952 55 6804 0812

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Orion Capital. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Orion Capital ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Orion Capital är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag är det vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore" väldigt lite transparent, inte erbjuder juridisk information, inte är registrerat (eller är registrerat i ett skatteparadis) och saknar reglering (oreglerat företag), blir extremt farligt att investera med detta företag. ❌

 

Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

 

📌 Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Orion Capital? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

23 kommentarer om «Orion Capital: Betyg och kommentarer»

 1. Tomy876 svar

  Hej, god eftermiddag, jag är ny på detta, jag såg några annonser på Facebook och de skickade mig några PDF -filer för att investera, jag gjorde lite research innan jag satte in mina pengar i ett företag och jag insåg att detta företag är bedrägligt och ändrar sina namn ständigt inte att upptäckas.

  Det här är den aktuella sidan
  ORION GLOBAL CAPITAL

  orioncg .com. mx

  Nu kallar de sig ORION CAPITAL GLOBAL.
  Beläget i Paseo de la Reforma 509 på virtuella kontor som om det inte vore nog.

  Ett företag är tänkt

  Innan bara orion kapital.

  Lyckligtvis gjorde jag ingen insättning, men jag läste av många att det var dåligt.

  Förhoppningsvis tjänar detta så att ingen faller.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Tomy876, vi har flera recensioner för tillfället, men vi kommer att prioritera din för att kunna utvärdera och uppdatera denna mäklare.

   Hälsningar.

 2. Gabriel H svar

  Lögnare!
  De är mycket envisa med sina samtal och som det finns mycket säkerhet att investera men inget av det, de är ett gäng ligister som bara ber om pengar från arbetande människor de insisterade på mig och skickade sina investeringsportföljer vilket de säkert gjorde med en applikation eftersom de är mycket strama och meningslösa.
  VATTEN ÄR INTE REGLERADE MED DIN $$$
  Bättre rapport istället för att klaga är bara mitt råd

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gabriel, tack för din kommentar om Orion Capital. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 3. Neu-12 svar

  God morgon alla, tack så mycket vänner för era kommentarer om orion cfapital ,, Jag var precis på väg att sätta in hos dem men läste alla deras erfarenheter som de redan avskräckt mig, tack och lov, de sparade mig en stor huvudvärk

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Neu-12, vi gör vår dag, tack för att du skrev och meddelade att vi har räddat dig. Lycka till i framtiden, men kom ihåg att innan du investerar bör du kolla vår webbplats för säkerhets skull

   Hälsningar.

  • ORION KAPITAL svar

   Till alla personer som indikerar att de har en dålig erfarenhet av ORION CAPITAL, uppmanar vi dig att kontakta oss för att lösa alla problem som finns med alla förfaranden eller processer som de har aktivt med företaget, vi hjälper dig gärna.

   ORION KAPITAL

   Tel: 55 6804 0812
   e-post: [e-postskyddad] .com.mx
   Webbplats: orioncapital .com .mx

   • Lurad svar

    Och de har fortfarande lust att posta här, det är säkert en av deras vädjanden som försöker låtsas på allvar att de inte behöver svara när du sätter in de glömmer bort dig och svarar dig inte, det är bara ett sätt att lura oss med deras fiktiva investeringar Jag har redan en grupp med flera drabbade personer

 4. LazaroAntifraudes !!!!!! svar

  De betalar för billig reklam på Facebook, jag registrerade mig och lämnade ett falskt namn, hela dagen visas deras annonser, de säger att de är certifierade av Amib och har många kunder men det enda de inte har är skam eftersom de pratar om börsen utan att veta det.
  Aktiviteten som det här lilla företaget bedriver handlar med människors pengar, det de inte berättar för dem är att det är som en bubbla de ber och ber om pengar men när det gäller att betala eller om de redan har tappat bort dem eller lagt dem på små resor och ge sina liv som de aldrig skulle kunna ge sig själva.
  Så du vill inte förlora dina pengar undvik att investera med dessa typer av framväxande och superlönsamma företag.
  Lägg dina pengar på en bank eller, om du inte lyckas med det, lär dig att investera på aktiemarknaden och gör det själv!

  Nog med att fråga om de var så bra på handel och de tjänar så mycket att de ber folk om pengar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Lazaro, tack för din kommentar om Orion Capital. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • ORION KAPITAL svar

   Till alla personer som indikerar att de har en dålig erfarenhet av ORION CAPITAL, uppmanar vi dig att kontakta oss för att lösa alla problem som finns med alla förfaranden eller processer som de har aktivt med företaget, vi hjälper dig gärna.

   ORION KAPITAL

   Tel: 55 6804 0812
   e-post: [e-postskyddad]
   Webbplats: orioncapital .com.mx

 5. Alberto M svar

  De svarar inte på mina meddelanden, WhatsApp -mejl
  De är råttor som först sa att det var pålitligt och när det gäller att betala döljer de sig som råttor som de är, kan någon hjälpa mig att få tillbaka mina pengar?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alberto, tack för din kommentar om Orion Capital. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • ORION KAPITAL svar

   Till alla personer som indikerar att de har en dålig erfarenhet av ORION CAPITAL, uppmanar vi dig att kontakta oss för att lösa alla problem som finns med alla förfaranden eller processer som de har aktivt med företaget, vi hjälper dig gärna.

   ORION KAPITAL

   Tel: 55 6804 0812
   e-post: [e-postskyddad]
   Webbplats: orioncapital .com.mx

 6. Victoria R svar

  Hej, de ringer mig mycket på min telefon och de är mycket insisterande på att jag ska investera och nu förstår jag varför, tack för informationen! Jag kommer säkert att blockera dem och gå till condusef.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Victoria, ja, dessa bedragare är alltid mycket uthålliga och aggressiva. Vi är glada att ha hjälpt oss.

   Hälsningar.

  • ORION KAPITAL svar

   Till alla personer som indikerar att de har en dålig erfarenhet av ORION CAPITAL, uppmanar vi dig att kontakta oss för att lösa alla problem som finns med alla förfaranden eller processer som de har aktivt med företaget, vi hjälper dig gärna.

   ORION KAPITAL

   Tel: 55 6804 0812
   e-post: [e-postskyddad]
   Webbplats: orioncapital .com.mx

 7. Jag insåg bedrägeriet svar

  En sann FARCE
  Rådgivarna, om det är så de kan kallas, är människor utan förmåga att förklara hur marknaden fungerar, jag har lång erfarenhet och de regleras inte av den nationella bank- och värdepapperskommissionen eller av Amib som de försäkrar på sin webbplats , lägg dina pengar i händerna på solida och reglerade finansinstitut, inte i händerna på individer som vill bli rika över en natt!
  Börja jobba !!!!
  Istället för att be om pengar.

  Investera inte, det är min slutsats.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej mig, tack för din kommentar om Orion Capital. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • ORION KAPITAL svar

   Till alla personer som indikerar att de har en dålig erfarenhet av ORION CAPITAL, uppmanar vi dig att kontakta oss för att lösa alla problem som finns med alla förfaranden eller processer som de har aktivt med företaget, vi hjälper dig gärna.

   ORION KAPITAL

   Tel: 55 6804 0812
   e-post: [e-postskyddad]
   Webbplats: orioncapital .com.mx

 8. Juan Ignacio svar

  Jag behöver pengarna snarast och de vill inte ge dem till mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, tack för din kommentar om Orion Capital. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • ORION KAPITAL svar

   Till alla personer som indikerar att de har en dålig erfarenhet av ORION CAPITAL, uppmanar vi dig att kontakta oss för att lösa alla problem som finns med alla förfaranden eller processer som de har aktivt med företaget, vi hjälper dig gärna.

   ORION KAPITAL

   Tel: 55 6804 0812
   e-post: [e-postskyddad]
   Webbplats: orioncapital .com.mx

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *