OU LIAN WEALTH recensioner

Analys av OU LIAN WEALTH

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera OU LIAN RIKEDOM (kallas även med namnet: eurounioninvestment.com), A Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen OU LIAN WEALTH för investeringar? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om OU LIAN WEALTH ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är OU LIAN WEALTH en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • OU LIAN WEALTH nämner att vara en del av Top WealthGroup.
 • Angående din plats, enligt webbplatsen, är företaget baserat i Kanada, men vi hittade inte giltig information som bekräftar det, allt tyder på att det är en falsk data.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att OU LIAN WEALTH inte har någon typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: OU LIAN WEALTH är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper erbjuds av OU LIAN WEALTH, i det här fallet hittade vi ingen information som indikerar förekomsten av olika typer av konton.

La plattform att fungera som OU LIAN WEALTH erbjuder är: Metatrader 5.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som OU LIAN WEALTH tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

OU LIAN WEALTH webbplats
OU LIAN WEALTH webbplats

OU LIAN WEALTH tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring av de tjänster som den erbjuder, ett avsnitt med vanliga frågor, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information OU LIAN RIKEDOM

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: eurounioninvestment.com
 • 📞 Telefonnummer: har inte
 • 📧 E-post: kontakt från webbplatsen

Du kanske undrar varför vi granskar OU LIAN WEALTH. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på OU LIAN RIKEDOM

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att företaget OU LIAN WEALTH är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

❌ Efter att ha undersökt det råder vi dig att iaktta försiktighet, eftersom det är ett olagligt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om OU LIAN WEALTH? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «OU LIAN WEALTH: Betyg och kommentarer»

 1. Mario Maupetit svar

  Jag hade kontaktat en person som erbjöd mig att göra några bra affärer i MTE5 och rekommenderade mig att öppna ett konto i Ou LIan Wealth. Jag bestämmer att debitera egna pengar, så personen överförde mig $1000 för handel.
  Jag handlade framgångsrikt och tjänade $1800 på det.
  När du testar uttagsfunktionen, bind mitt plånboks-ID och även mitt bank-ID, Uttag är under granskning under en längre tid (2 veckor) utan någon process.
  DET FINNS INGEN KUNDSERVICE, INGEN REAKTION PÅ https://crm.eurounioninvestment.com/UserBO3/home.php

  Så jag kontaktade den riktiga Ou LIan Wealth Group kundtjänst på [e-postskyddad]
  – ingen reaktion förrän nu.

  Jag förlorade inga egna pengar, men det är uppenbarligen bluff.

  Håll händerna borta

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mario, tack för din kommentar om OU LIAN WEALTH. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Ernest Cuellar svar

  Opresentabel mäklare de tar pengar från alla

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ernesto Cuellar, tack för din kommentar om OU LIAN WEALTH. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.