Annonsera med oss

Pacific Alliance Capital kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mÀklaren Pacific Alliance Capital, Àr en CFD-mÀklare.

MÀklaren nÀmner att vara en del av: nÀmner inte vilket företag det Àr en del av.

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att han Àr baserad i San José, Costa Rica.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren, mĂ€klaren nĂ€mner ingenting, vi tror att det Ă€r en OREGULERAD mĂ€klare.

Vanligtvis, i det hÀr avsnittet eller avsnittet, vill vi analysera de olika kontotyper erbjuds av Pacific Alliance Capital, men vi har inte kunnat hitta denna typ av information om Pacific Alliance Capital.

den plattformar att fungera som Pacific Alliance Capital erbjuder Àr: anger inte.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Pacific Alliance Capital tillhandahÄller sina kunder pÄ sin webbplats.

Pacific Alliance Capital webbplats
Pacific Alliance Capital webbplats

Pacific Alliance Capital tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: det ger nÀstan ingen information.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om Pacific Alliance Capital

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: pacificalliance-capital.com

Telefonnummer: (+506) 2201-8354

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikttror vi att Pacific Alliance Capital-företaget Àr pÄlitligt? Vi Àr inte sÀkra, men vi föreslÄr försiktighet. Varför? Med enkla ord Àr det inte reglerat, det saknar relevant information om företaget och har i princip inget rykte pÄ internet.

 

Uppdatering frÄn oktober 2019: Enligt klientmeddelanden verkar Pacific Alliance Capital vara lÀnkat till Traynor -rÄdgivare.

 

Uppdatering frÄn januari 2020: Pacific Alliance Capital har varnats av CNMV

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Pacific Alliance Capital? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

54 kommentarer om «Pacific Alliance Capital: Betyg och kommentarer»

 1. Marito svar

  God eftermiddag, de lurade ocksĂ„ mig, ett stort antal dagar gick och jag kontaktade Ă€ntligen minchargeback. Jag litade inte pĂ„ dem, men de förklarade processen för mig. I grund och botten Ă€r det att bevisa för banken eller kreditkortet att du blev lurad, de vet hur man gör det mycket bra sĂ„ det Ă€r mer Ă€n troligt att du fĂ„r tillbaka dina pengar. DET FUNGERADE FÖR MIG OCH JAG FÅR TILLBAKA EN STOR DEL AV PENGARNA ATT DENNA Tjuven hundar stal frĂ„n mig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Marito, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr mycket glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. anibal Campos svar

  HÀlsningar Lisbeth, du mÄste inkludera det advokat- och bokföringsföretaget LARA LEGAL CORP, med ansvar för Mr. MAURICIO LARA, som har ansvaret i Costa Rica för att representera dessa banditer i juridiska frÄgor och redovisningsÀrenden, och Àven som utgör de företag att verka i det landet. laralegalcorp .com
  Alla kan verifiera informationen pÄ webbplatsen. HÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Anibal, tack sÄ mycket för informationen om mÀklaren. NÄgot sÀtt att bekrÀfta denna information?

   hÀlsningar

 3. Lisbeth Hunter Salander svar

  I den hÀr bloggen hittar du information om nÀtverket av bluffmÀklare som detta företag ingÄr i brokersestafa.blogspot .com
  Om du redan har bluffats av dem hittar du tips som hjÀlper dig att göra de juridiska rapporter och polisrapporter som du har rÀtt till.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Tack för informationen Lisbeth.

   hÀlsningar

 4. Anibal Campos svar

  God eftermiddag, jag heter Anibal Campos, nu har dessa kriminella i handeln öppnat ett annat företag som heter IQ -affĂ€rsbehov, med telefonlinjer i Brasilien, men det Ă€r samma nĂ€tverk som Pacific Alliance Capital, Oc Financial Corp, Core, Zantar, etc . Av OSCAR ABRAHAM CARPIO GONZALEZ, ENRIQUE SANCHEZ YAÑES, VICTOR HUGO RODRIGUEZ CENICEROS, RACHEL MURILLO, MANLIO ARELLANOS GUTIERREZ, LISBERT ARELLANOS GUTIERGANREGO, CITLALLI ARELLOS, CITLALLI ARELLOS, CITLALLI ARELLOSONELLON. Ta försiktighetsĂ„tgĂ€rder, jag gör en uttömmande uppföljning av dessa ligister och jag kommer att publicera varje drag de gör varje vecka. följ mig pĂ„ twitter @ trading-scam, via post [e-postskyddad].
  Jag tackar administratörerna för den hÀr sidan för att de öppnade en lÀnk med detta nya bluffföretag. webben Àr iq-bn .com /

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Anibal, den granskning av IQ BN. Kan du förklara mer om sambandet mellan dessa företag? Eller mer information i allmÀnhet, sÀrskilt som hjÀlper kunder som har problem med dessa företag.

   HĂ€lsningar.

  • Agustin Goncalves svar

   God eftermiddag, jag ville bara göra en korrigering: personen du nĂ€mner som ENRIQUE SANCHEZ YAÑES, rĂ€tt namn Ă€r ENRIQUE CHÁVEZ YAÑEZ. HĂ€lsningar

 5. Anibal Campos svar

  HÀlsningar vÀnner till rekommenderade mÀklare, snÀlla om du kan öppna ett utrymme för företaget Value International Corp och Prolatam Consulting SA, bÄda panamanska företag, som ocksÄ ansvarar för att ge ekonomisk rÄdgivning och agera som "mÀklare", en del av nÀtverket av bedragare tillsammans med allt stopp av företag som gör. Skriv vÀrdefull information i avsnittet sÄ att ingen annan blir lurad. [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Aníbal, har du dessa företags webbplatser?

 6. Hannibal Campos svar

  God natt jag lÀmnar min e-post pÄ det hÀr sÀttet [e-postskyddad]
  Jag har alla identiteter för bedragarna och specifik information om var och en. Hur de triangulerade vĂ„ra pengar, var de har det. Även hem i Aguas Calientes, Cancun, Mexico City. Förutom Panama. Kravet att vi kan utöva bland flera kommer att ha mycket mer kraft. Med hĂ€nsyn till att utredningen involverar alla nĂ€rstĂ„ende. Och det Ă€r viktigt utöver den rĂ€ttsliga vĂ€gen som naturligtvis tar tid, vi utövar mediavĂ€gen sĂ„ att ingen annan faller. Instagram, Facebook, webb, LinkedIn, twuiter. Jag kan förse dig med bedragarna, alla nuvarande och tidigare partners. Namn pĂ„ de juridiska kontor som de anstĂ€ller med kommissionĂ€rer, revisorer, representanter etc
. Jag var lite borta pĂ„ det hĂ€r sĂ€ttet, för jag tog tid att undersöka. Och om det tar tid att Ă„terstĂ€lla vĂ„ra pengar pĂ„ den lagliga vĂ€gen, lĂ„t oss under tiden ta hand om att viralisera allt. Jag har de tekniska mekanismerna.
  Min e-postadress [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Anibal, tack för att du delar din erfarenhet med Pacific Alliance Capital, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? NÀr det gÀller den information du har ber vi att om det Àr information som du tror kan hjÀlpa drabbade mÀnniskor att fÄ tillbaka sina pengar, dela dem hÀr.

   hÀlsningar

 7. Marcos Perez svar

  God morgon, jag blev ocksÄ lurad av dessa mÀnniskor nyligen, den sista kontakten med Emilio Santamaria "Jag antar att det Àr ett alias" var i oktober 2019. De försvann med mina pengar och jag kan inte ta kontakt med dem.
  De framstÄr som mÀklare men de Àr bedragare ... Emilio Santamaria, Carlos Orenday, etc. FrÄn ett besök de gjorde i Caracas, VENEZUELA har vi bilder pÄ dem som kan identifieras, kanske hotellet dÀr de bodde kan ge sin sanna identitet.
  De hÀvdar att de Àr rÄdgivare och mellanhÀnder för en mÀklare som heter OC finial CORP. De sÀger att de har ett certifikat frÄn ett företag i London men det Àr falskt, företaget och de har ingen uppenbar koppling, de anvÀnder bara likheten med namn för att lura sina kunder.
  Dessa mexikaner verkar vara vÀlorganiserade, de skapar dessa falska företag och hÄller konton i skatteparadis som ön Antigua dÀr de anvÀnder Boslil Bank-enheten som en plattform.
  Jag vill fÄ tillbaka pengarna sÄ att polisrapporterna redan har gjorts och ett Àrende har inletts.

  • Maria Dos Santos svar

   Hej marcos. Jag lurades ocksÄ. Vi genomför en kollektiv brottslig ÄtgÀrd mot dessa mÀnniskor. Kontakta mig pÄ [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Marcos, tack för att du delar din erfarenhet med Pacific Alliance Capital, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   hÀlsningar

 8. Rafael gator svar

  Jag blev ocksÄ lurad av dessa mÀnniskor, alla kommentarer sammanfaller, och det enda sÀttet att göra rÀttvisa Àr genom den hÀr sidan sÄ att inga fler faller. Jag bidrar med att Oscar Carpio, som Àr den juridiska representanten i Pacific Alliance Capital, ocksÄ Àger företagen i Panama som heter VALUE INTERNACIONAL CORP och PROLATAM CONSULTING SA, och det finns andra partners i detta nÀtverk av bedragare, till exempel Felipe Alejandro Colunga Escaleras, Gem Shelby, Enrique Chåvez Yañez, Manlio Arellano Gutierrez, med flera.

  • Maria Dos Santos svar

   God eftermiddag, herr Calles. Kan du nÄ oss? Vi organiserar rÀttsliga ÄtgÀrder. Min email Àr [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Rafael, tack sÄ mycket för all information om Pacific Alliance Capital.

   • Maria Dos Santos svar

    HÀlsningar. Direktörerna för Pacific Alliance Capital öppnade tvÄ nya företag med vilka de kommer att fortsÀtta verka i Latinamerika:

    - Horus International Group (Polen, horusinternational .net, tydligen baserat i RumÀnien)
    - Herva International Group (Estland, herva-international .com / home /).

    Det vore utmÀrkt om moderator pÄ denna sida kunde öppna nya forum för att samla in Äsikter och klagomÄl om dem.

 9. Herr Miguel svar

  De ringer insisterande och pojken som kallade mig en viss Juan Lujan berÀttar nu att han Àr utomlands för att göra nÄgra kurser men att Luis Lopez kommer att uppfylla mina krav berÀttar uppenbarligen att detta företag Àr en total bluff som Broker seriöst rekommenderar i som kan börja med en liten investering pÄ cirka $ 100 vÀntar jag pÄ dina svar vÀnner

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Miguel, tack för att du delar din erfarenhet med Pacific Alliance Capital, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? En seriös mÀklare, leta efter en som Àr reglerad i USA (det finns mÄnga reglerade i detta land).

   hÀlsningar

 10. KUNDTJÄNST - Pacific Alliance Capital svar

  PACIFIC ALLIANCE CAPITAL COMMUNICATION
  Till allmÀnheten vill vi informera dig om att vÄrt konsultföretag PACIFIC ALLIANCE CAPITALs domÀn Àr pacificalliance-capital .com, för vilket vi ber fru Maria FATIMA DOS SANTOS och herr ANIBAL CAMPOS kontrollera att de verkligen har fÄtt e-post med nÀmnda domÀn eftersom vi inte har nÄgon post med sÄdan information. Vi vill ocksÄ klargöra att PACIFIC ALLIANCE CAPITAL inte har en mÀklarlicens i eller utanför Costa Rica, sÄ vi lockar inte resurser frÄn vÄra kunder, som nÀmnts ovan.

 11. Maria Fatima Dos Santos svar

  Förra Äret öppnade vi ett konto hos Pacific Alliance Capital via Marco Díaz och Jimena Rivero. De fungerade genom Traynor Advisers. Vi har e-postmeddelanden frÄn Jimena Rivero skickade frÄn Traynor Advisers. Pacific Alliance Capital har inte svarat pÄ oss pÄ en mÄnad, och svarare frÄn Traynor Advisers kÀnner inte igen vÄrt konto. Vi kontaktar de costaricanska myndigheterna.

  • Maria Fatima Dos Santos svar

   Det korrekta namnet pÄ vÄr kontakt Àr mexikanen Franco Díaz, frÄn Pacific Alliance Capital Costa Rica. Vi hÀnvisades till honom frÄn Traynor Advisors av en Traynor -anstÀlld vid namn Alejandra Ramírez. Pacific Alliance Capital har inte svarat pÄ mejl eller samtal pÄ en mÄnad. Trots att Franco Díaz och Jimena Rivero erkÀnns av Traynor som sina anstÀllda, klarar de inte vÄra samtal och Traynor sÀger att han inte har oss som kunder. Vi lÀmnar klagomÄl till myndigheterna i Costa Rica och USA. Den som Àr i samma situation kan kontakta mig.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Maria, tack sÄ mycket för informationen, kan du ge oss webbplatsen för dessa Traynor-rÄdgivare som du nÀmner? Har du mejl eller telefonnummer?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maria, tack för att du delar din erfarenhet med Pacific Alliance Capital, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Om Traynor Advisors, menar du dessa traynoradv .com?

   hÀlsningar

   • Maria Fatima Dos Santos svar

    Ja exakt. De rekryterade oss dÀr.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej igen María, i sÄ fall rekommenderar vi att personer som ocksÄ hade erfarenhet av Traynor Advisors, lÀmnar sin erfarenhet i avsnittet om Traynor Advisors.

 12. Hannibal Campos svar

  Jag öppnade ett konto hos Pacific Alliance för 18 mÄnader sedan och kom till deras kontor i San José pÄ fredagen, dÀr de informerade mig om att de redan slutade arbeta i dem. Jag gick till advokaten som visas i kontraktet och han informerade mig om att han inte har hjÀlpt dem pÄ tvÄ Är eftersom de lÀmnade landet. Vad jag kan göra? Jag har kontrakt, en kopia av deras pass och bevis pÄ överföring frÄn företagets verkstÀllande direktör till mitt konto nÀr jag gjorde uttag.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Anibal, tack för att du delar din erfarenhet med Pacific Alliance Capital, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Vi Àr mycket ledsna för den situation du befinner dig i. Det bÀsta i din situation Àr kanske att kontakta en advokat eller kontakta tillsynsmyndigheten i ditt land, frÄn vilket land skriver du till oss?

   hÀlsningar

   • Hannibal Campos svar

    Företaget Pacific Alliance Capital LTDA juridiskt certifikat 3-102-714285, med adress i bostadsbyggnaden, första vÄningen, Meridiano Business Center Building, San José, Escazu.
    - Han har inte lös och fast egendom i Costa Ricas nationella register.
    - Det Àr inte registrerat med den allmÀnna övervakningen av finansiella enheter (SUGEF).
    - Det Àr inte registrerat med den allmÀnna övervakningen av vÀrdepapper (SUGEVAL).
    - Det Àr försenat 2018 och 2019 med juridisk status inför Costa Rica finansministerium.
    - Det har en skuld pÄ 16.108.190 XNUMX miljoner kolon före Costa Ricas socialförsÀkringsfond.
    Sammanfattningsvis har de ett kommersiellt register, bankkonton har öppnats, men det Àr inaktiverat för att utföra nÄgon ekonomisk verksamhet, sÄ det Àr bara aktiverat som ett callcenter, vilket Àr den aktivitet som deklarerades i finansministeriet ... som förnekar mig den sÄ och sÄ uppmÀrksamheten till företagets klient, eftersom denna information Àr offentlig och kan verifieras pÄ varje institutions sida ... luras inte, vi fortsÀtter lagligt!

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Aníbal, tack sÄ mycket för all denna information om Pacific Alliance Capital, vi Àr fortfarande uppmÀrksamma pÄ ditt Àrende med Pacific Alliance Capital.

  • Maria Fatima Dos Santos svar

   Hej Hannibal. Vi Àr i samma fall. KÀnner du andra mÀnniskor med detta problem? Vi mÄste ta kontakt och organisera ÄtgÀrder.

  • Maria Fatima Dos Santos svar

   HĂ€lsningar, herr Campos. Jag skulle vilja kommunicera med dig. Kan du skriva till posten [e-postskyddad]? Tack.

 13. Juan Vazquez svar

  Mosca, de Àr professionella bedragare, de bildar kontor, bildar företag, skapar en webbplats, anstÀller personal, och nÀr de har bluffat dig försvinner allt. Oscar Abraham Carpio Gonzalez pass G20 ****** som ocksÄ poserar som Carlos Orenday, tillsammans med alias Emilio Santamaria, Gabriela Valderrama, Jimena Rivero, bland andra, Àr ett band av bedragare, kopplade till andra mexikanska affÀrsmÀn som Àr dedikerade till detta aktivitet. Kolla pÄ internet sÄ hittar du information om nivÄn pÄ församlingen de genomför för att tvÀtta pengar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med Pacific Alliance Capital, vilken erfarenhet hade du med dem? Tack sÄ mycket för all denna information om mÀklaren.

   hÀlsningar

  • Maria Fatima Dos Santos svar

   HĂ€lsningar, herr Vasquez. Jag skulle vilja kommunicera med dig. Kan du skriva till posten [e-postskyddad]? Tack.

  • Maria svar

   HÀlsningar, herr Vasquez. Vi Àr offer för Stillahavsalliansen. Jag skulle vilja kommunicera med dig. Kan du skriva till mig [e-postskyddad]? Tack.

 14. Raul Delgado svar

  De kontaktade mig i mer Àn en mÄnad med en mycket insisterande instÀllning att jag skulle börja investera med dem och de sa inte pÄ nÄgot sÀtt hur de fick min kontakt.
  Efter att ha förklarat att de bara ger rekommendationer hÀvdade de att de godkÀndes av CNBV och att deras brocker Zantar Investment (förmodligen bosatt i Estland) var den som vi skulle öppna ett konto med och göra överföringar med.
  Jag letade efter bÄda företagen och har inte heller nÄgon annan information Àn deras webbplats (som liknar varandra) och jag kunde inte hitta nÄgon ekonomisk myndighet dÀr de var listade. Dessutom försökte jag kontakta mig via kontakt-e-postmeddelandet, vilket avvisade min e-post.
  Jag har inga bevis för att det Àr ett bedrÀgeri, Àven om jag delar denna information i hopp om att andra kan dela sina kommentarer och vara medvetna.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej RaĂșl, tack sĂ„ mycket för att du delar din erfarenhet med Pacific Alliance Capital ... Kan du berĂ€tta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihĂ„g hur du hittade dem? Har du namn pĂ„ rĂ„dgivare, e-postmeddelanden?

   HĂ€lsningar.

  • Raul Delgado svar

   de kontaktade mig direkt via telefon utan att nÀmna hur de fick min information. Jag har inte hÄllits inkommunicerad, tvÀrtom, de har stÀndigt markerat mig och insisterat pÄ att jag börja arbeta med dem. Jag kommer inte ihÄg namnet pÄ personen som deltar i mig.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej RaĂșl, tack sĂ„ mycket för att du delar din erfarenhet med Pacific Alliance Capital ... Kan du berĂ€tta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihĂ„g hur du hittade dem? FrĂ„ga dem hur de har ditt nummer.

    HĂ€lsningar.

 15. Mario Martinez svar

  De ropar pÄ mig att öppna ett investeringskonto i CFD med dem men detta verkar inte vara tillförlitligt. Har nÄgon aktuell information om detta företag i Är 2019?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mario, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Pacific Alliance Capital ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden? Hur lÀnge har du vÀntat pÄ uttaget? Vi vÀntar ocksÄ pÄ fler kundupplevelser frÄn detta företag.

   HĂ€lsningar.

 16. Ysaac pinto svar

  Jag uppskattar informationen, du kontaktade mig bara om att jag först och frÀmst mÄste be dig visa din tillförlitlighet?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   FrÄga dem om de Àr en reglerad mÀklare. Hur hittade du dem?

 17. KUNDSTJÄNST svar

  Till administratören av sidan och till allmÀnheten informerar vi dig om att vi i vÄra filer inte har nÄgon registrerad klient med namnet ovan; Vi vill ocksÄ kommunicera att PACIFIC ALLIANCE CAPITAL inte Àr en mÀklare, det Àr ett företag som tillhandahÄller finansiell information till sina kunder.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej, det Àr bra att du svarar pÄ frÄgor och problem hos kunder ... Vi fick meddelanden som du ber kunder om investeringar, det Àr dÀrför den uppskattade mÀklaren.

   HĂ€lsningar.

 18. Miguel Rodriguez svar

  Jag öppnade ett konto hos Pacific Alliance och jag har slutat ta emot information frÄn dem. Det oroar mig eftersom jag tror att nÄgot Àr fel.
  Vad kan jag göra i det hÀr fallet

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Miguel, tack för att du delar din erfarenhet med Pacific Alliance Capital, kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Hur lÀnge har du varit inkommunicerad? All annan information som du tycker Àr relevant, vÀnligen dela den med oss.

   HĂ€lsningar.

  • Maria Fatima Dos Santos svar

   Hej Miguel. Vi försöker fortsÀtta lagligt mot Pacific Alliance Capital. Kontakta mig pÄ [e-postskyddad] att dela information om dessa bedragare och bli organiserad. HÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *