✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Pacific Alliance Capital kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Pacific Alliance Capital, är en CFD-mäklare.

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte vilket företag det är en del av.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i San José, Costa Rica.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren, mäklaren nämner ingenting, vi tror att det är en OREGULERAD mäklare.

Vanligtvis, i det här avsnittet eller avsnittet, vill vi analysera de olika kontotyper erbjuds av Pacific Alliance Capital, men vi har inte kunnat hitta denna typ av information om Pacific Alliance Capital.

den plattformar att fungera som Pacific Alliance Capital erbjuder är: anger inte.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Pacific Alliance Capital tillhandahåller sina kunder på sin webbplats.

Pacific Alliance Capital webbplats
Pacific Alliance Capital webbplats

Pacific Alliance Capital tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: det ger nästan ingen information.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Pacific Alliance Capital

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: pacificalliance-capital.com

Telefonnummer: (+506) 2201-8354

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikttror vi att Pacific Alliance Capital-företaget är pålitligt? Vi är inte säkra, men vi föreslår försiktighet. Varför? Med enkla ord är det inte reglerat, det saknar relevant information om företaget och har i princip inget rykte på internet.

Uppdatering från oktober 2019: Enligt klientmeddelanden verkar Pacific Alliance Capital vara länkat till Traynor -rådgivare.

Uppdatering från januari 2020: Pacific Alliance Capital har varnats av CNMV

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”82″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

54 kommentarer om «Pacific Alliance Capital: Betyg och kommentarer»

 1. Marito svar

  God eftermiddag, de lurade också mig, ett stort antal dagar gick och jag kontaktade äntligen minchargeback. Jag litade inte på dem, men de förklarade processen för mig. I grund och botten är det att bevisa för banken eller kreditkortet att du blev lurad, de vet hur man gör det mycket bra så det är mer än troligt att du får tillbaka dina pengar. DET FUNGERADE FÖR MIG OCH JAG FÅR TILLBAKA EN STOR DEL AV PENGARNA ATT DENNA Tjuven hundar stal från mig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Marito, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. anibal Campos svar

  Hälsningar Lisbeth, du måste inkludera det advokat- och bokföringsföretaget LARA LEGAL CORP, med ansvar för Mr. MAURICIO LARA, som har ansvaret i Costa Rica för att representera dessa banditer i juridiska frågor och redovisningsärenden, och även som utgör de företag att verka i det landet. laralegalcorp .com
  Alla kan verifiera informationen på webbplatsen. Hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anibal, tack så mycket för informationen om mäklaren. Något sätt att bekräfta denna information?

   hälsningar

 3. Lisbeth Hunter Salander svar

  I den här bloggen hittar du information om nätverket av bluffmäklare som detta företag ingår i brokersestafa.blogspot .com
  Om du redan har bluffats av dem hittar du tips som hjälper dig att göra de juridiska rapporter och polisrapporter som du har rätt till.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Tack för informationen Lisbeth.

   hälsningar

 4. Hannibal Campos svar

  God eftermiddag, mitt namn är Anibal Campos, nu dessa brottslingar i handeln, har öppnat ett annat företag som heter IQ affärsbehov, med telefonlinjer i Brasilien, men det är samma nätverk som Pacific Alliance Capital, Oc Financial Corp, Core, Zantar, etc . Av OSCAR ABRAHAM CARPIO GONZALEZ, ENRIQUE SANCHEZ YAÑES, VICTOR HUGO RODRIGUEZ CENICEROS, RACHEL MURILLO, MANLIO ARELLANOS GUTIERREZ, LISBERT ARELLANOS GUTIERREZ, CITLALLI ARGAANONAPE. Ta försiktighetsåtgärder, jag gör en uttömmande uppföljning av dessa ligister och jag kommer att publicera varje drag de gör varje vecka. följ mig på twiter @ trading-bluff, via post [e-postskyddad].
  Jag tackar administratörerna för den här sidan för att ha öppnat en länk till det här nya bluffföretaget. webben är iq-bn .com /

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anibal, den granskning av IQ BN. Kan du förklara mer om sambandet mellan dessa företag? Eller mer information i allmänhet, särskilt som hjälper kunder som har problem med dessa företag.

   Hälsningar.

  • Agustin Goncalves svar

   God eftermiddag, jag ville bara göra en korrigering: personen du nämner som ENRIQUE SANCHEZ YAÑES, rätt namn är ENRIQUE CHÁVEZ YAÑEZ. Hälsningar

 5. Hannibal Campos svar

  Hälsningar vänner till rekommenderade mäklare, snälla om du kan öppna ett utrymme för företaget Value International Corp och Prolatam Consulting SA, båda panamanska företag, som också ansvarar för att ge ekonomisk rådgivning och agera som "mäklare", en del av nätverket av bedragare tillsammans med allt stopp av företag som gör. Skriv värdefull information i avsnittet så att ingen annan blir lurad. [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Aníbal, har du dessa företags webbplatser?

 6. Hannibal Campos svar

  God natt jag lämnar min e-post på det här sättet [e-postskyddad]
  Jag har alla identiteter för bedragarna och specifik information om var och en. Hur de triangulerade våra pengar, var de har det. Även hem i Aguas Calientes, Cancun, Mexico City. Förutom Panama. Kravet att vi kan utöva bland flera kommer att ha mycket mer kraft. Med hänsyn till att utredningen involverar alla närstående. Och det är viktigt utöver den rättsliga vägen som naturligtvis tar tid, vi utövar mediavägen så att ingen annan faller. Instagram, Facebook, webb, LinkedIn, twuiter. Jag kan förse dig med bedragarna, alla nuvarande och tidigare partners. Namn på de juridiska kontor som de anställer med kommissionärer, revisorer, representanter etc…. Jag var lite borta på det här sättet, för jag tog tid att undersöka. Och om det tar tid att återställa våra pengar på den lagliga vägen, låt oss under tiden ta hand om att viralisera allt. Jag har de tekniska mekanismerna.
  Min e-postadress [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anibal, tack för att du delar din erfarenhet med Pacific Alliance Capital, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? När det gäller den information du har ber vi att om det är information som du tror kan hjälpa drabbade människor att få tillbaka sina pengar, dela dem här.

   hälsningar

 7. Mark Perez svar

  God morgon, jag blev också lurad av dessa människor nyligen, den sista kontakten med Emilio Santamaria "Jag antar att det är ett alias" var i oktober 2019. De försvann med mina pengar och jag kan inte ta kontakt med dem.
  De framstår som mäklare men de är bedragare ... Emilio Santamaria, Carlos Orenday, etc. Från ett besök de gjorde i Caracas, VENEZUELA har vi bilder på dem som kan identifieras, kanske hotellet där de bodde kan ge sin sanna identitet.
  De hävdar att de är rådgivare och mellanhänder för en mäklare som heter OC finial CORP. De säger att de har ett certifikat från ett företag i London men det är falskt, företaget och de har ingen uppenbar koppling, de använder bara likheten med namn för att lura sina kunder.
  Dessa mexikaner verkar vara välorganiserade, de skapar dessa falska företag och håller konton i skatteparadis som ön Antigua där de använder Boslil Bank-enheten som en plattform.
  Jag vill få tillbaka pengarna så att polisrapporterna redan har gjorts och ett ärende har inletts.

  • Maria Dos Santos svar

   Hej marcos. Jag lurades också. Vi genomför en kollektiv brottslig åtgärd mot dessa människor. Kontakta mig på [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Marcos, tack för att du delar din erfarenhet med Pacific Alliance Capital, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   hälsningar

 8. Rafael gator svar

  Jag blev också lurad av dessa människor, alla kommentarer sammanfaller, och det enda sättet att göra rättvisa är genom denna sida så att inga fler människor faller. Jag bidrar med att Oscar Carpio, som är den juridiska representanten i Pacific Alliance Capital, också äger företagen i Panama som heter VALUE INTERNACIONAL CORP och PROLATAM CONSULTING SA, och det finns andra partners i detta nätverk av bedragare, till exempel Felipe Alejandro Colunga Escaleras, Gem Shelby, Enrique Chávez Yañez, Manlio Arellano Gutierrez, bland andra.

  • Maria Dos Santos svar

   God eftermiddag, herr Calles. Kan du nå oss? Vi organiserar rättsliga åtgärder. Min email är [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rafael, tack så mycket för all information om Pacific Alliance Capital.

   • Maria Dos Santos

    Hälsningar. Direktörerna för Pacific Alliance Capital öppnade två nya företag med vilka de kommer att fortsätta verka i Latinamerika:

    - Horus International Group (Polen, horusinternational .net, uppenbarligen baserat i Rumänien)
    - Herva International Group (Estland, herva-international .com / home /).

    Det vore utmärkt om moderator på denna sida kunde öppna nya forum för att samla in åsikter och klagomål om dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *