Bux mäklare

Pacific Union Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Stillahavsunionen (kallas även puprime.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas Pacific Union verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Pacific Union ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det pacific union ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Pacific Union Limited.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Seychellerna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att de nämner att de regleras av FSA.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Pacific Union noterar vi att det erbjuder 2 olika typer av konton / planer: Standardkonto och Prime -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på 50 valutaenheter, hävstång upp till 1: 500, spridning av 1.3 punkter, kryssstorlek 0.00001, ingen handelsdisk, minsta parti 0.01, maxparti 100, samtalsmarginal 120%, sttop out-nivå 50%, negativ saldo Porting, säkring, islamiskt konto, expertrådgivare, handel med ett klick, autokartist, handelssignaler, dagliga nyheter, marknadsförväg, ekonomisk kalender.

Prime-konto: minsta initiala insättning på 1.000 valutaenheter, hävstång upp till 1: 500, spridning av 0.0 punkter, kryssstorlek 0.00001, ingen handelsdisk, minsta parti 0.01, maxparti 100, samtalsmarginal 120%, sttop out-nivå 50%, negativ saldo Porting, säkring, islamiskt konto, expertrådgivare, handel med ett klick, autokartist, handelssignaler, dagliga nyheter, marknadsförväg, ekonomisk kalender.

 

Pacific Union kontotyper
Pacific Union kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Pacific Union erbjuder är: MT4 och MT5 plattformar.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Pacific Union tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Pacific Union webbplats
Pacific Union webbplats

Pacific Union tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster som den erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Stillahavsunionen 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: puprime.com

📞 Telefonnummer: + 248 4671 948

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar Pacific Union. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Stillahavsunionen <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Stillahavsunionen är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det är en mäklare som, trots att den är reglerad, ligger i ett av de mest osäkra länderna för dessa aktiviteter, dessutom hittar vi många som är negativa när de letar efter recensioner om Pacific Union varna för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i mars 2021 tillkom CNMV Stillahavsunionen till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för mars 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Pacific Union? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

6 kommentarer om «Pacific Union: Betyg och kommentarer»

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Sta, vi förstår inte vad du menar, kan du förklara lite mer?

   Hälsningar.

 1. ramon delippe svar

  allt är fel med pacific union, jag kan inte ta ut mina pengar, de är ett bedrägeri, tjuvar !!!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ramon, tack för att du delar din erfarenhet med Pacific Union. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Regel svar

  Om jag förlorade alla mina pengar, kan jag få tillbaka dem? Jag frågar överallt och ingen svarar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Norma, tack för att du delar din erfarenhet med Pacific Union. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.