✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Pax Investments. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Pax Investments och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatspax-investments.uk
???? företagetOkänd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformPax Investments
📌 Adress167-169 Great Portland Street, 5:e våningen, London, England

⚠️ Webbplatsen för Pax Investments nämner ingen information om företaget som driver det och den publicerade adressen motsvarar inte någon finansiell institution. Lämna inte ut personlig information. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som erbjuds av Pax Investments, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
planen 1$50
planen 2$500
planen 3$1.000
planen 4$10.000
planen 5$50.000

Information på webben

Pax Investments hemsida

Pax Investments ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkter som den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, personliga erfarenheter, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Slutlig värdering av Pax Investments ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Pax Investments.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Pax Investments:

datum Uppdatering – nyheter
Oktober 2022Klagomål mot Pax Investments av FCA.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Pax Investments? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av Pax Investments.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Pax Investments

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Pax-investeringar

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Pax Investments?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Pax Investments en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Pax Investments är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Pax Investments pålitlig?

Nej. Pax Investments är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Pax Investments?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Pax Investments?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är Pax Investments en bluff? 2023 recensioner»

 1. KEVIN mn svar

  Varning, FCA har lämnat in ett klagomål för alla bedrägerier som begåtts i Storbritannien och andra länder, var försiktig

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej KEVIN, tack för att du skriver om Pax Investments. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. FCA (Financial Regulator of the United Kingdom) har lagt ett meddelande till dem, för bristande reglering och för att ha vilseleda deras kunder (Se FCA -länk).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *