Kommentarer om Paying Invest

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Betala investera (kallas även för betalningsinvestering.com), är en fondförvaltningsmäklare. Rekommenderas verkligen Paying Invest för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Paying Invest. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Payinvest LLC.

✅ När det gäller din läge, mäklare nämner baserat på: nämns inte.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Paying Invest, noterar vi att det erbjuder 3 olika paket: Bronspaket, Silverpaket och Guldpaket. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Bronspaket: minsta initiala insättning på $100, 2% avkastning.

Silverpaket: minsta initiala insättning på $10.000, 2.5% avkastning.

Guldpaket: minsta initiala insättning på $30.000, 3% avkastning.

 

Betala Invest -kontotyper
Betala Invest -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Paying Invest -erbjudanden är: vi hittade inte information om detta, men vi tror att de använder sin egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Paying Invest tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Paying Invest webbplats
Paying Invest webbplats

Paying Invest tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: FAQ -avsnitt, lite information om företaget, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Betala investera |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: payinginvest.com

Telefonnummer: har inte.

E-post: kontakta direkt från webbplatsen ("kontakta oss" -avsnittet)

>>> Bedömning på Betala investera <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Betala investera är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

När vi ser allt detta rekommenderar vi att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare och vi vet inte från vilket land de driver (off-shore mäklare) när vi letar efter recensioner om Betala investera Vi hittade flera negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2020 tillkom CNMV Betala investera till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för november 2020
Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Paying Invest? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Paying Invest: Betyg och kommentarer»

 1. Justin svar

  Jag har en bekant som investerar, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Justin, tack för att du skrev om Paying Invest. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.