Paypal gör det enkelt att konvertera kryptovalutor till dollar direkt från din plånbok

paypal kryptovalutor i dollar

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

PayPal, en av de globala betalningsjättarna på nätet, fortsätter sitt intåg i den spännande världen av kryptovalutor genom att introducera en ny tjänst som gör det enkelt att konvertera digitala valutor till amerikanska dollar. Denna "avfart", som PayPal kallar det, ger användarna möjlighet att konvertera sina kryptovalutor till kontanter enkelt och direkt från sina plånböcker till sina PayPal-konton.

PayPal erbjuder en ny "exitramp" för användare av kryptovaluta

I ett uttalande nyligen meddelade PayPal denna spännande utveckling som kommer att ytterligare förenkla handel med kryptovaluta. Denna nya "off-ramp"-tjänst är tillgänglig för användare i USA och är kompatibel med en mängd olika plattformar, inklusive digitala plånböcker, decentraliserade applikationer (dApps) och den populära Ethereum-plånboken MetaMask.

Web3 Powered by PayPal: Vad betyder detta för handlare?

PayPal föreslog att denna nya funktionalitet skulle kunna vara en integrerad del av Web3-sfären, där handlare kan utnyttja denna integration för att få tillgång till robusta säkerhetsverktyg, vilket gör att de kan hantera bedrägerier, återkrav och tvister effektivt.

Uppkomsten av PayPal i kryptovalutautrymmet

PayPals intåg i kryptovalutornas värld började 2020 när det introducerade tjänster för att köpa, sälja och lagra digitala tillgångar som Bitcoin och Ethereum. Det har sedan dess utökat sitt utbud till att omfatta kryptovalutaöverföringar till externa plånböcker.

Dessutom lanserade PayPal nyligen sitt eget stablecoin, PayPal USD (PYUSD), som är knutet till den amerikanska dollarn. Detta markerade en stor milstolpe då PayPal blev det första stora betalningsföretaget att lansera sin egen sådan token.

Underlätta kryptovalutaoperationer med PayPal

I mitten av augusti introducerade PayPal ett nav för kryptovaluta på sin plattform, vilket gav sina kunder möjlighet att hantera sina digitala tillgångar, inklusive den nylanserade PYUSD, lättare. Dessutom tillät PayPal användare att ta ut sina kryptovalutor och skicka dem direkt till bankkonton eller PayPal-konton.

Detta tillkännagivande kommer kort efter att MetaMask, en populär Ethereum-plånbok, implementerade en liknande funktion som låter användare ta ut sina kryptovalutor och överföra dem direkt till PayPal-konton.

PayPal: Din partner i kryptovalutornas värld

PayPal har visat fortsatt engagemang för kryptovalutans värld genom att ständigt utöka sina tjänster och samarbeta med andra plånboksleverantörer, såsom MetaMask och Ledger. Företaget har föreslagit att det kommer att bli fler integrationer i framtiden, vilket öppnar dörren till spännande möjligheter inom kryptovalutaområdet.

Om du vill hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna och utvecklingen inom kryptovalutornas värld, se till att följa våra sociala mediekanaler!

Följ oss:

Facebook

Twitter

LinkedIn

Och glöm inte att besöka vår blogg för detaljerad information om detta och andra spännande utvecklingar inom kryptovalutornas värld. Vi håller dig informerad!

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

3 kommentarer om «Paypal gör det enkelt att konvertera kryptovalutor till dollar direkt från din plånbok»

 1. mikel svar

  Bra nens, perfekt, bra alternativ utan beroende av banker eller finansiella enheter. Bra data. sds.

 2. Fabián Tallarico (Uruguay) svar

  Bra, konvertera våra kryptovalutor till kontanter på ett enkelt och direkt sätt, perfekta vänner, från plånböcker till PayPal-konton. Utmärkt, utan att vara beroende av finansiella enheter eller banker, jag tror att det är det bästa. Uppenbarligen med din provision, goda vänner, bona nit!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Fabián, tack för att du lämnade denna information, om någon redan har provat det skulle vi uppskatta om du kunde berätta om din upplevelse.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *