Kommentarer till Pecunia Consulting Group

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren Pecunia Consulting Group (Ă€ven kallad pecuniaco.com), Ă€r en mĂ€klare som erbjuder investeringsrĂ„dgivning. Rekommenderas verkligen Pecunia Consulting Group att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Pecunia Consulting Group. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att lÀmna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: nÀmner inte det.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, MĂ€klaren nĂ€mner att de Ă€r baserade i: USA, men om de Ă€r verkliga bör de ha en förordning frĂ„n den amerikanska tillsynsmyndigheten, vilket inte hĂ€nder och fĂ„r oss att tvivla pĂ„ dess bas. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: den nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, sĂ„ vi tror att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som Pecunia Consulting Group erbjuder, noterar vi att de inte riktigt ger information om att Ă€ga olika planer eller kontotyper.

Plattformarna att fungera som Pecunia Consulting Group erbjuder Àr: vi tror att Pecunia Consulting Groups egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Pecunia Consulting Group tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Pecunia Consulting Groups webbplats
Pecunia Consulting Groups webbplats

Pecunia Consulting Group tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring ovan av de produkter som Pecunia Consulting Group erbjuder, förklaring av grundlÀggande begrepp i handelsvÀrlden, inte mycket mer egentligen.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

| Annan information om Pecunia Consulting Group |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: pecuniaco.com

Telefonnummer: + 1-212-372-7514

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ Pecunia Consulting Group <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Pecunia Consulting Group Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr en oreglerad mÀklare, det Àr inte klart var den Àr baserad, nÀr vi letade efter recensioner om Pecunia Consulting Group kunde vi inte hitta nÄgon som fÄr oss att tro att den Àr ett företag "nytt". Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i november 2020 tillkom CNMV Pecunia Consulting Group till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
âžĄïž LĂ€nk till M CNMV-varningen för november 2020

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Pecunia Consulting Group? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

14 kommentarer om «Pecunia Consulting Group: Betyg och kommentarer»

 1. Hellen svar

  de Àr verkligen bedragare, invester inte med dem; de lÀmnar aldrig tillbaka pengarna till investeraren och har konton i skatteparadis. Varning b med dem

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Hellen, tack för att du delar din erfarenhet med Pecunia Consulting Group. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

 2. Maria Alejandra Peraza svar

  HEJ, PECUNIA PLACERAR MITT NAMN PÅ FOTEN AV ANMÄRKNINGARNA SOM DET SKICKADE TILL KUNDERNA FÖR ATT UNDERHÅLLA DEM, MEN JAG ARBETAR INTE DÄR, DE GÖR DET FÖR ATT FUSKA MĂ€nniskor som tror att de Ă€r allvarliga mĂ€nniskor. JAG RÅDER DEM ATT INTE INVESTERA MED DEM, ALLTID I FÖRENADE STATERNA ÄR DET EN ALLVARLIG UNDERSÖKNING FÖR EN KLAGOM FRÅN EN SCAMMER; OM DE VILL VERIFIERA ADRESSEN PÅ WEBBSIDAN OCH NÅR ATT ADRESSEN SÅ ATT DE SKA SE ATT DE INTE FÖRFINNER; DET ÄR EN PERSON Bakom en dator som vill tjĂ€na enkla pengar och skicka pengarna till skattehaven. INVESTERA INTE

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maria, tack för att du delar din erfarenhet med Pecunia Consulting Group. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn?

   hÀlsningar

 3. Richards frank svar

  God eftermiddag, jag var som rĂ„dgivare till Pecunica Consultig och jag sĂ„g hur de spelar och ljuger för investerare, min rekommendation investerar inte hos dem, de har inte tillstĂ„nd eller licens att delta pĂ„ aktiemarknaden och vad de gör Ă€r en förmedling att samla provision. DE INVESTERAR INTE MED DEM, DE VET INTE HUR DET ANVÄNDER PÅ MARKNADEN.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Richard, vi Àr intresserade av mycket information du kan ha om Pecunia Consulting Group, sÀrskilt information som kan hjÀlpa de drabbade att ÄterfÄ pengarna.

   hÀlsningar

 4. IAN CASTRO svar

  Pecunia Consulting Group, Àr ett hemligt företag som verkar pÄ aktiemarknaden och inte har befogenhet att göra det; Det Àr den som ansvarar för att fÄnga oskyldiga investerare och lovar dem vinster som aldrig levereras till dem; jobbet Àr att locka investerare och placera investerarens pengar i banker i skatteparadis och dessa banker ersÀtter en provision för nÀmnda insamling; de har ingen garanti för investeraren och begÄr kriminella handlingar; En utredning pÄgÄr redan genom mÀnniskor som fördömer företaget och dess företrÀdare.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ian, tack för att du delar med dig av all denna information om mÀklaren för Pecunia Consulting Group. Vilken erfarenhet har du haft med dem?

   hÀlsningar

 5. Carlos svar

  De Ă€r riktiga bedragare och myndigheterna i Nordamerika har inlett en utredning, det Ă€r bĂ€ttre att vi inte ger mycket information sĂ„ att lagen gör vad den mĂ„ste göra. Jag rekommenderar dem inte, de ringer dig och insisterar pĂ„ att investera, de mĂ„lar allt vĂ€ldigt vackert men nĂ€r du som investerare vill göra ett steg ignorerar de dig! DE ÄR PROFESSIONELLA Tjuvar och bedrĂ€gerier.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack för att du delar din erfarenhet med Pecunia Consulting Group. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ personer som kontaktade dig, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn?

   hÀlsningar

 6. Rafael svar

  God morgon, om jag har namn pÄ personer som förmodligen arbetar eller arbetade dÀr (PECUNIA CONSULTING GROUP); HERNAN CASTRO, FRANK RICHARDS, HELLEN WHITE, MARIA ALEJANDRA PERAZA och en IAN SMITH; kontakterna var med numret 0017862285976 och posten: [e-postskyddad] och lokal telefon 0012123727514; bÄda telefonerna svarar aldrig pÄ det, de Àr de enda som kontaktar en, men en som investerare kan inte ringa; Jag Àr redan i kontakt och betjÀnas av USSECURITIES AND EXCHANGE COMMISSION och den information de tillhandahÄller Àr mycket bra för att stoppa dessa orÀttvisa metoder. Jag har redan skickat alla röstinspelningar som jag har i min besittning, alla överföringar till Banco Lafise i Costa Rica; Allt annat du behöver, jag tillhandahÄller det gÀrna; Jag har kontraktet som de fÄr dig att skriva pÄ, men som de inte uppfyller

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Rafael, tack för att du delar din erfarenhet med Pecunia Consulting Group. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du e -postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? Om kontraktet kan du ladda upp det till webbplatser som wetransfer eller uppladdningsfiler och dela lÀnken med oss, sÄ att vi kan se det.

   hÀlsningar

 7. Jag har blivit lurad svar

  Hej, de har inte hÄllit sitt ord och jag skulle vilja veta om jag inte kan ta ut mitt kapital, vad kan jag göra. De -pecunia -konsultgruppen- lovade mig vinster och snabba uttag men inget av det, nÀr det drar sig visar det att de Àr lögnare.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej, jag blev lurad, tack för att du delar din erfarenhet med Pecunia Consulting Group. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *