NEM: Allt du behöver veta

✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Kryptovalutor visar sig inte bara vara ett ganska innovativt sätt att använda pengar, göra investeringar eller betala för ett köp. Dessa digitala valutor som NEM har också den egenskapen att de kan användas som ett kraftfullt verktyg för projektutveckling och till och med för spionage.

Det stämmer, NEM sägs vara så kraftfullt och så perfekt utformat att om en regering ville skulle den kunna använda den som ett spionverktyg. Här kommer vi att berätta vad som ligger bakom den så kallade "sovande jätten för kryptovalutor" och varför du borde se den igen.

"Vad är NEM?"

Känd som den sociala kryptovalutan, NEM är förkortningen för New Economy Movement eller rörelse av den nya ekonomin. NEM är faktiskt en virtuell betalningsplattform som fungerar genom ett P2P -system som fungerar med en kryptovaluta som heter XEM.

Blockchain är grunden för denna kryptovaluta, även om vi här kan upptäcka att den har tagits till nästa nivå. Och det sägs att NEM är framtiden eftersom dess utvecklare skapade ett system som gör det möjligt att lägga till förbättringar eller funktioner till huvudblocket genom att uppdatera och förbättra det.

Några av de egenskaper som vi kan hitta i NEM är användningen av ett skördar- eller myntodlingssystem för produktion av det, vilket ersätter gruvdrift.. Dessutom ingår en ny algoritm som heter POL eller Proof of Importance som fokuserar på att förbättra transaktioner.

Grunden för detta projekt som utvecklats i Singapore ligger i en gaffel av en open source -plattform som heter NXT. Dess huvudsakliga syfte är att skapa framtidens kryptovaluta med förbättringar som möjliggör en mer effektiv, säker, deltagande och rättvis drift.

NEM

✨Fördelar mellan NEM kontra andra kryptovalutor✨

 • Algoritm: Den första skillnaden vi hittar mellan NEM och andra kryptovalutor är i algoritmen som den använder. Tack vare användningen av PoI (Proof of Importance) -algoritmen är det möjligt att lägga större vikt vid hur mycket pengar som investeras i plattformen.
 • Belöningar: På samma sätt tillåter användningen av PoI -algoritmen användarna att belönas beroende på hur mycket pengar som investerats och de virtuella valutorna som lagras i deras plånbok. Således ges belöningar för provisioner som genereras av transaktioner och block, vilket är en fördel för användaren.
 • Mer tillgängligt: En annan punkt till förmån för denna kryptovaluta är att införandet av PoI gör gruvdrift och i allmänhet transaktioner mycket mer tillgängliga. Detta beror på att det är möjligt att bryta ett block i kedjan med en låg mängd energi och mycket färre transaktioner.
 • Gruvdrift: Gruvdrift i NEM är annorlunda, eftersom denna plattform förespråkar användningsfrekvensen för den plattform som, beroende på typen av hårdvara, eller dess kraft, används vid gruvdrift. På så sätt kan alla med en GPU eller MinerGate -appen för smart gruvdrift utföra NEM -gruvdrift.
 • gemenskap: Jämfört med Bitcoin, till exempel, NEM är mer än en kryptovaluta eftersom det bildar en gemenskap som ansvarar för hanteringen av processerna, samt utnyttjar plattformens fördelar. På detta sätt skapas en miljö med fokus på att dra nytta av blockchain och dess fördelar.
 • Smarta tillgångar: Slutligen, vi kan hitta en exklusiv funktion som kallas smarta tillgångar eller smarta tillgångar. Med den här funktionen kan du placera värdefulla dokument, till exempel patent eller fastighetstitlar till vilka ett värde tilldelas i NEM -mynt, för att senare sälja dem till bättre priser.

"Hemligheten bakom"

Som vi redan citerar dig, NEM arbetar med sin egen Blockchain -teknik som ansvarar för att optimera driften. För detta har NEM en funktion som gör det möjligt att inkludera uppdateringar eller funktioner direkt till blockchain, vilket hjälper till att lösa olika typer av problem.

En annan av de tekniska egenskaperna som får NEM att lysa är användningen av en annan, nyare, mer kraftfull och tillgänglig algoritm, PoI, som gör att smarta kontrakt kan utföras mycket lättare. Dessutom gör det det möjligt att lansera smarta tillgångar eller smarta tillgångar.

Du bör också veta att NEM består av två komponenter, den första är komponenten "NEM Community Client" (NCC). Å andra sidan är den andra komponenten en typ av server, "NEM Infrastructure Server" (NIS) -servern. Detta gör att kryptovalutan kan vara helt decentraliserad, vilket gör dess drift mer effektiv.

Den främsta egenskapen som vi kan hitta i användningen av PoI -algoritmen är att detta hjälper deflation inte att påverka valutan, liksom att minska prisfluktuationer. Huvudmålet bakom detta teknologisystem är att göra transaktioner mer effektiva.

✨Mining✨

Gruvprocessen är helt annorlunda i NEM, eftersom de istället för gruvblock blockeras för att generera mynt. Det är därför du måste börja med en investering på 10 XNUMX NEM -mynt som lagras i din Nano -plånbok.

Efter en viss tid blir mynten block som är ansvariga för att generera provision för varje transaktion som görs. Detta innebär att du istället för att behöva gruva block måste såga dem lite efter lite för att få provision som hjälper dig att tjäna många fler mynt.

NEM

"Hur köper man det?"

Det finns bara ett alternativ för att skaffa NEM, detta eftersom skördeprocessen kräver att du redan har NEM på ditt konto. Det är därför det enda alternativet är att köpa dessa kryptovalutor, vilket är relativt fördelaktigt, eftersom processen är enkel.

Även om dessa mynt inte är särskilt populära i europeiska utbyteshus, kan vi hitta dem i många asiatiska växelhus. På samma sätt finns det alternativ i vissa västerländska börser eftersom tekniken bakom NEM gör det mer relevant på marknaden.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «NEM: Allt du behöver veta»

 1. Söndag svar

  Det här företaget är inte pålitligt. Jag försäkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Domenica, tack för att du kommenterar NEM: Allt du behöver veta. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *