✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Peyton Holdings. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Peyton Holdings och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatspeytonholdings.com
???? företagetnämner det inte
⚖️ regleringinte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad] | [e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressUSA y Förenade kungariket

⚠️ Peyton Holdings nämner inte vem som äger det, företaget ligger i USA y Förenade kungariket, potentiellt farligt för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Kunder är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Vi går nu vidare till att diskutera de kontotyper som Peyton Holdings erbjuder, i det här fallet noterar vi att de inte erbjuder några kontotyper.

Information på webben

Peyton Holdings hemsida

Peyton Holdings ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av de marknader där den verkar och tjänster den erbjuder, inte mycket mer.

Lista över telefonnummer

 • + 44 2030514668
 • +1 3474489191

???? Slutlig värdering av Peyton Holdings ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Peyton Holdings.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Peyton Holdings:

datum Uppdatering – nyheter
juni 2022Bolaget är knutet till Capton Holdings y Continental XRföretag med dåligt rykte. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Peyton Holdings? Vad har du haft för erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av Peyton Holdings.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Peyton Holdings

Hur man rapporterar Peyton Holdings

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Peyton Holdings?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Peyton Holdings en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Peyton Holdings är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Peyton Holdings pålitlig?

Nej. Peyton Holdings är inte pålitligt, det är ett väldigt opålitligt företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Peyton Holdings?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Peyton Holdings?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

172 kommentarer om «Är Peyton Holdings en bluff? 2023 recensioner»

 1. Edwin svar

  De är bedragare som har skadat tusentals människor.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Edwin, Peyton är en bedrägeri, de uppfinner skatter för att få dina pengar, de begår bedrägerier. Tack för att du kommenterade Peyton Holdings (nu lurad under namnet Capton Holdings), den här mäklaren är en BLEDRIGER. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt av dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorade och de behåller den.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Wilson, Peyton är en bluff, de uppfinner skatter för att få dina pengar, de begår bedrägerier. Tack för att du kommenterar Peyton Holdings (nu bedräger de under namnet Capton Holdings), den här mäklaren är en BLEDRIGER. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej, pengarna kan återvinnas, vi vet att du är i Guatemala och pengarna kan återvinnas, tack för din kommentar om Peyton Holdings (de brukade bluffa under namnet Capton Holdings). Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att råna dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *