I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Peyton Holdings. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Peyton Holdings och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatspeytonholdings.com
???? företagetnämner det inte
⚖️ regleringinte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad] | [e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressUSA y Förenade kungariket

⚠️ Peyton Holdings nämner inte vem som äger det, företaget ligger i USA y Förenade kungariket, potentiellt farligt för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Kunder är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Vi går nu vidare till att diskutera de kontotyper som Peyton Holdings erbjuder, i det här fallet noterar vi att de inte erbjuder några kontotyper.

Information på webben

Peyton Holdings hemsida

Peyton Holdings ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av de marknader där den verkar och tjänster den erbjuder, inte mycket mer.

Lista över telefonnummer

 • + 44 2030514668
 • +1 3474489191

???? Slutlig värdering av Peyton Holdings ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Peyton Holdings.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Peyton Holdings:

datumUppdatering – nyheter
juni 2022Bolaget är knutet till Capton Holdings y Continental XRföretag med dåligt rykte. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Peyton Holdings? Vad har du haft för erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av Peyton Holdings.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Peyton Holdings

Hur man rapporterar Peyton Holdings

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Peyton Holdings?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Peyton Holdings en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Peyton Holdings är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Peyton Holdings pålitlig?

Nej. Peyton Holdings är inte pålitligt, det är ett väldigt opålitligt företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Peyton Holdings?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Peyton Holdings?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

166 kommentarer om «Är Peyton Holdings en bluff? 2022 recensioner»

 1. anonym svar

  Hej vänner, är ni fortfarande på de där kontoren i Guatemala eller har de bytt plats??? de flyttade kontor Jag ber om information tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej anonym, vi väntar på bekräftelse om några samarbetspartners som är på plats, vi kan inte bekräfta om de är där eller har flyttat till andra kontor inom samma stad, vi hoppas att någon ärlig person hjälper oss att uppdatera informationen.

   Hälsningar.

 2. GERARDO ALFONSO CALDERON GATA svar

  DE ÄR BARN AV SAMMA HELVETE GUDS VREDE KOMMER PÅ PEYTON HOLDINGS BEDRAGARE DE KOMMER SNART I FÄNGELSE OM DET INTE ÄR HÄR KOMMER DEN I BRODERSKAPET.

  MÅLET ÄR I HIMLENS RÄTT!! DON JOSE A CHILD OF THE DJIVEL SCAMMER SNART KOMMER GUD STRAFFA HONOM

  FÖR ATT DU LJÖG FÖR MIG OCH FÅTT MIG GRÅTA FÖR MIN FÖRLUST $$$$$$$

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej GERARDO, Peyton är en bluff, skatter är uppfunna för att få dina pengar, de begår bedrägeri. Tack för att du kommenterar Peyton Holdings. Den här mäklaren är en SCAM (de kallar sig nu Capton Holdings). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. upphör svar

  Den här Peyton är en bluff.
  han lurade mig på mina pengar 500 dollar
  Hur får jag tillbaka mina pengar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Cesar, du måste anmäla dem för bedrägeri, klaga till din bank eller kort.

   Hälsningar.

 4. Luis Alberto svar

  Jag blev också lurad av Peyton Holdin-mäklaren, det är en bluff, de bad mig om en provision för att kunna ta ut mina intäkter, jag satte in 50% och väntade på beskedet att jag var tvungen att betala den andra hälften för att kunna ta ut alla pengar från mina inkomster...tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luis Alberto, tack för att du skrev om Peyton Holdings. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. ELIAS GONZALEZ svar

  Peyton Holdings är en stor bluff, Nicolás Rivera, han är den som förmodligen var manager, i slutändan, när du måste ta ut pengar, vill de att du ska betala för allt, och det är en stor lögn, de ger dig aldrig något tillbaka, inte ens vad du investerat. De är ett råttjobb.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ELIAS, Peyton är en bluff, skatter är uppfunna för att få dina pengar, de begår ett bedrägeri. Tack för att du kommenterar Peyton Holdings. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. siu svar

  Hej, mannen heter Alessandro Rottman och när pengarna ska vara redo att tas ut sa de till mig att jag var tvungen att ge en procentsats för att de skulle komma in i mitt land och sedan ringer de för att säga att företaget hjälper mig med en del av de pengarna så att jag kan ta ut dem.Eftersom jag inte hade satt in alla pengarna från den skatten så sa de nu till mig att jag måste vänta 3 månader på återbetalningen vilket är en lögn för för några dagar sedan ringde de mig igen att sätta in ytterligare $700 när det skulle vara bara $275 kvar till att jag brådskande tar ut mina pengar på grund av denna nedgång på marknaden och jag sa till dem att jag vet att det är en bluff och nu svarar inte rottman som ringde så mycket och allt sker via skype. Jag vet att jag förlorat mina pengar men jag ringer andra människor att när de ringer dem blockerar de dem direkt. Jag har e-postmeddelanden och allt för att göra dem medvetna om hur tjuvar de är.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej siu, Peyton är en bluff, skatter är uppfunna för att få dina pengar, de begår ett bedrägeri. Tack för att du kommenterar Peyton Holdings. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Valeria svar

  God eftermiddag, den här plattformen är en stor bluff, de säger till dig att allt är redo att ta ut pengarna och allt, och i det ögonblicket ber de dig om en annan summa pengar att ta ut och de spenderar hela tiden med det, tro inte det peiton holdingbolaget

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Valeria, vi kommer att vara mycket tacksamma om du kan ge oss mer information med detaljer om hur du blev lurad, du kommer att hjälpa många människor. Peyton är en bluff, de uppfinner skatter för att få dina pengar, de begår ett bedrägeri. Tack för att du kommenterar Peyton Holdings. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Xiomara Lopez svar

   Tyvärr hände det mig på Capton holdings.
   Jag tror att det är samma mäklare
   Jag blev lurad av $2,250 XNUMX, det var bara min investering
   Jag betalade legaliseringen och bankprovisionen också
   skatter och sedan bad de mig om 3,000 XNUMX dollar
   mer ringa eftersom jag hade samlat på mig inkomster och hittills har jag inte sett en cent av allt jag skickade
   De leker med andras ekonomi...

 8. Siu svar

  Jag förlorade pengar med Peyton Holdings vad kan man göra åt det. Tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Siu, vi skulle verkligen uppskatta om du kunde ge oss mer information om hur du blev lurad, du kommer att hjälpa många människor. Peyton är en bluff, de uppfinner skatter för att få dina pengar, de begår ett bedrägeri. Tack för att du kommenterar Peyton Holdings. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 9. Glory Oak svar

  Mina herrar, tro dem inte, de är bedragare, jag har aldrig fått tillbaka något jag investerat, de ringer bara och berättar att du kommer att tjäna mycket pengar, men de ger dig aldrig något.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Gloria, Peyton är en bluff, de uppfinner skatter för att få dina pengar, de begår ett bedrägeri. Tack för att du kommenterar Peyton Holdings. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Siu svar

   Jag förlorade pengar med Peyton Holdings vad kan man göra åt det. Tack

 10. Glory Oak svar

  Tro inte att den här plattformen är en bluff jag gick in på, jag trodde på dem men de gav mig aldrig något jag förlorade allt

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Gloria, Peyton är en bluff, de uppfinner skatter för att få dina pengar, de begår ett bedrägeri. Tack för att du kommenterar Peyton Holdings. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Xiomara Lopez svar

    Hej, jag gjorde min investering för två och en halv månad sedan i Capture Holdings. Men
    Hittills har jag inte fått mina inkomster.
    När jag ser dessa meddelanden kan jag vara säker på att jag blev lurad..
    Daniela Férreo var min finansiella rådgivare.
    De är proffs på bluffen...
    Jag skulle vilja veta hur jag kan göra för att få tillbaka mitt kapital på $2,250 XNUMX

    • Rekommenderademaklare.com svar

     Hej Xiomara, Peyton är en bluff, skatter är uppfunna för att få dina pengar, de begår bedrägerier. Tack för att du kommenterar Peyton Holdings. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

    • karen svar

     Samma sak hände mig med Capton Holdings, de lämnade aldrig tillbaka något till mig och de ber dig om pengar till skatter så att pengarna kan sättas in, det är en total bluff.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.