Kommentarer om PIBEXA

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren PIBEXA (även kallad pibexa.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen PIBEXA att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om PIBEXA ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är PIBEXA ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Tarvida Industries LP, Hello Technology LTD och ARTOSOLUTION LTD.

 

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att den är baserad i: Skottland, England och Saint Vincent och Grenadinerna, även om den inte har regler från Skottland eller England, vilket får oss att tro att den inte är baserad i dessa länder. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av PIBEXA noterar vi att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Silverkonto, Guldkonto, Platinakonto och Diamond-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Silverkonto: Minsta initiala insättning på $ 250, e -bok, tillgång till akademin.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, e -bok, akademiåtkomst, dedikerad kontohanterare.

Platinakonto- Minsta initial insättning på $ 5.000, e -bok, akademiåtkomst, dedikerad kontohanterare, handelssignaler, senior kontoansvarig, experthandelsanalytiker, upp till 100% bonus, inga uttagsavgifter.

Diamantkonto: $ 35.000 100 minsta inledande insättning, full tillgång till utbildning, dedikerad kontoansvarig, handelssignaler, seniorkontoansvarig, experthandelsanalytiker, upp till XNUMX% bonus, inga uttagsavgifter, premiumvillkor, kort för snabba uttag.

PIBEXA -kontotyper
PIBEXA -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som PIBEXA erbjuder är: PIBEXA -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som PIBEXA tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

PIBEXA webbplats
PIBEXA webbplats

PIBEXA tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live -diagram, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om PIBEXA |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: pibexa.com

Telefonnummer: + 442036084791

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på PIBEXA. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på PIBEXA <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att PIBEXA -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var det är baserat när man letar efter recensioner om PIBEXA Vi hittade många negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig. 

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : enligt kundmeddelanden från PIBEXA, den här mäklaren Den är kopplad till ELCURRENCY -mäklaren, en mäklare med ett mycket dåligt rykte. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 BCSC (British Columbia) tillagt PIBEXA till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till BCSC: s varning från juli 2021 ⚠️

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om PIBEXA? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

31 kommentarer om «PIBEXA: Betyg och kommentarer»

 1. CARMEN svar

  Vid flera tillfällen har vi delat detta utrymme för att rapportera de upprepade bedrägeriprocesserna av olika mäklare, i vårt fall har vi blivit lurade dubbelt av PIBEXA och av Jean Belmont & Asociados Law Firm med betydande belopp, någon har erfarenhet av dessa jävlar eller gör du har en adress eller kontakta dem:

  BRUNO MAYER AV PIBEXA.
  THOMAS LISBOA OCH CAMILIA BRISTON AV ADVOKTER JEAN BELMONT & ASSOCIATES

  VI MÅSTE SLUTA DESSA TJUVARS BLÄGERI

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej Carmen, vi har länge på vår hemsida en recension om var och en av dem där du kan läsa alla typer av kommentarer:

   1.- PIBEXA

   2.- Jean belmont

   Hur som helst, för att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

 2. Miguel svar

  Är det någon som vet var dessa bedragare har sitt säte? Akta dig för Bruno Mayer, han låtsas vara en mäklare, en riktig tjuv som i vårt fall har lett oss till fördärv med en bluff på mer än € 80.000 3; Dessa människor borde sitta i fängelse, ingenting skulle hända om de blev skjutna XNUMX gånger.

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej Miguel, tack för att du kommenterar PIBEXA. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Lurad av pibexa svar

  Vladimir Biro är en tjuv jävel tjuv !!! Han ber dig om mer pengar att ta ut så jäveln lurade mig mer än 10.000 XNUMX. De bryr sig inte om någonting, de vill bara råna dig. Men låt dem veta att de är anmälda och jag har anlitat en specialist en hacker för att ta reda på var de finns. Jag hittar dig snart och du kommer att vara på nyheterna. Den här tjuvens mail är [e-postskyddad] Han är en tjuv, akta dig för honom.

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej Scammed, tack för att du kommenterar PIBEXA. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. CAMILIA svar

  BRUNO MAYER, Pibexa -mäklare eller projektledare, en riktig bedragare och hedervärd stor varumärkes -tjuv, vi är en jävel! !!!!!!!!

  Några år i fängelse skulle inte skada den här killen tillsammans med personalen runt honom, vi har blivit lurade mer än 80.000 XNUMX euro.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej CAMILIA, vet du att du kan få pengarna tillbaka från vår CHAT? TACK FÖR DENNA VÄRDIGA INFORMATION! Vi behöver fler modiga människor som du för att avslöja dessa bedrägerier, vad mer vet du om dessa bedragare, var är deras kontor försäljning, i vilket land? Tack för att du kommenterar PIBEXA. Vi vet att PIBEXA är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Enligt kommentarer från PIBEXA -klienter använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka sina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare görs av sina egna arbetare för att rensa upp deras dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Enligt meddelanden från PIBEXA -klienter är denna mäklare kopplad till ELCURRENCY -mäklaren, en mäklare med ett mycket dåligt rykte. ⛔ VI FÖRESLÅGER EXTREMA FÖRSIKTIGHET ⛔
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återkräva hela eller delar av pengarna med ett företag som specialiserat sig på det och som har visat sig vara mycket effektivt, prata med den CHAT som vi har på webben eller kolla den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar.

  • Camilia svar

   PIBEXA och dess "skal" -företag fortsätter att lura och lura människor, i fallet med Spanien, som sammanfaller med Covid-19-krisen, ökar detta företag som verkar utan någon form av reglering på valutamarknaden antalet bedrägerier med mer än 45% jämfört med 2019.

   Tjuvar överallt !!!!!!!

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej CAMILIA, vet du att du kan få tillbaka pengarna från vår CHAT? Vi behöver fler modiga människor som du, för att hjälpa till att avslöja dessa bedrägerier, vad mer vet du om dessa bedragare, var är deras försäljningskontor, i vilket land? Tack för att du kommenterar PIBEXA. Vi vet att PIBEXA är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Enligt kommentarer från PIBEXA -klienter använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka sina kunder.
    ALLA positiva kommentarer från denna mäklare görs av sina egna arbetare för att rensa upp deras dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
    Enligt meddelanden från PIBEXA -klienter är denna mäklare kopplad till ELCURRENCY -mäklaren, en mäklare med ett mycket dåligt rykte. ⛔ VI FÖRESLÅGER EXTREMA FÖRSIKTIGHET ⛔
    Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återkräva hela eller delar av pengarna med ett företag som specialiserat sig på det och som har visat sig vara mycket effektivt, prata med den CHAT som vi har på webben eller kolla den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

    Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

    Hälsningar.

  • JOSÉ LUIS CUERDA svar

   åh ja, PIBEXA = PROFESSIONELLA Tjuvar och bedrägerier.
   PIBEXA = EN SÄSONG I FÄNG FÖR BRUNO MAYER, MARIA, RAQUEL GARCIA, THOMAS LISBOA OCH ANDRA DÅRA ÖRTER ……… ..

   GE OSS TILLBAKA SOM HAR SKAMMAT OSS OCH GÅ GENOM ”CHIRONA” ETTA ÅR

  • Antonio svar

   Vi är fortfarande förvånade över bedrägerierna och penningtvättsrörelserna hos PIBEXA och dess medarbetare.
   Bra jobbat av Bruno Mayer och Raquel Garcia, riktiga tjuvar !!!

  • CARMEN svar

   Jag hoppas att Bruno Mayers, Raquel García och andra lovebirds yrkesliv är kort inom bluff och bedrägeri; hur mycket lidande och dåliga tider dessa två tikarsöner får oss att överföra till ärliga familjer som vi hade förtroende för och som har lett oss till en situation med total förstörelse .... snälla PIBEXA = Tjuvar, SCAMMERS.

   Var mycket försiktig med dem !!!!!!!

 5. mar svar

  Herr Vladimir Jag har väntat sedan april på att intäkterna från ditt företag Pibexa ska komma in i mig, vilket logiskt för en månad sedan och intäkterna inte längre kommer att vara mer än 15.000 XNUMX, VÄNLIGEN Tala om för mig eller gör något

  Det är brådskande att veta något, hjälp mig att ladda det som berör mig snälla, du vet att jag behöver det mycket, han fick mig att prata om min situation så att Pibexa inte skulle ta betalt för pengarna

  Mina herrar från Pibexa, jag är Mar, ni har mina e -postmeddelanden och mina uppgifter, och jag skulle behöva att ni vänligen släppte mig från avgifterna för den vinst jag har med er eftersom pensionen som jag samlar in per månad försvinner i betalningen till den person som jag av skäl för min multipel skleros behöver.

  Jag kan inte ta mig till slutet av månaden och det som började som en liten investering på 250 euro idag har blivit 16.800 XNUMX euro, något som skulle hjälpa mig att fortsätta bo hemma eftersom min bror och min mamma vill ha mig att gå till ett boende, något som jag inte överväger ännu eftersom jag bara har ett motoriskt problem, kognitivt är jag normal, huvud, uttryck, förståelse etc etc så jag begär att jag ska bli befriad från avgifterna eftersom jag behöver alla pengar

  Jag bifogar min grad av funktionshinder och nationell identitetshandling så att du kan släppa mig från betalningen eftersom jag behöver pengarna mycket

  Tack för din mänsklighet eftersom jag behöver det så

  mar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Mar, det är en bluff, tack för att du lämnar dina kommentarer om PIBEXA. Vi vet att PIBEXA är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Enligt kommentarer från PIBEXA -klienter använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka sina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare görs av sina egna arbetare för att rensa upp deras dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Enligt meddelanden från PIBEXA -klienter är denna mäklare kopplad till ELCURRENCY -mäklaren, en mäklare med ett mycket dåligt rykte. ⛔ VI FÖRESLÅGER EXTREMA FÖRSIKTIGHET ⛔
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återkräva hela eller delar av pengarna med ett företag som specialiserat sig på det och som har visat sig vara mycket effektivt, prata med den CHAT som vi har på webben eller kolla den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar.

 6. mar svar

  De berättar att jag har gjort en vinst i en månad och de berättar inte för mig något annat

  Mina herrar från Pibexa, jag är Mar och jag skulle behöva att ni snälla befriar mig från avgifterna för den vinst jag har med er eftersom pensionen som jag samlar in per månad kommer att betalas ut till den person som jag behöver av mina skäl Multipel skleros.

  Jag når inte slutet av månaden och det som började som en liten investering på € 250 idag har blivit en siffra på mer än € 15.000 XNUMX, något som skulle hjälpa mig att fortsätta bo hemma eftersom min bror och min mamma vill att jag ska gå till ett boende, något som jag inte överväger ännu eftersom jag bara har ett motoriskt problem, jag är kognitivt normal, huvud, uttryck, förståelse etc etc så jag begär att jag ska bli befriad från avgifterna eftersom jag behöver allt pengar

  Jag bifogar min grad av funktionshinder och nationell identitetshandling så att du kan släppa mig från betalningen eftersom jag behöver pengarna mycket

  Tack för din mänsklighet eftersom jag behöver det så
  mar

  >>> Vladimir Biro >>>
  God eftermiddag, fru Maria!
  Skicka mig finansieringsbegäran för att frigöra din vinst (16800 euro) från Pibexa -kampanjen från avgifter.

  Med vänliga hälsningar,

  Finansiell rådgivare
  Vladimir Biro

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Mar, skicka inte 16.800 XNUMX euro, det är en bluff, tack för att du lämnar dina kommentarer om PIBEXA. Vi vet att PIBEXA är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Enligt kommentarer från PIBEXA -klienter använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka sina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare görs av sina egna arbetare för att rensa upp deras dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Enligt meddelanden från PIBEXA -klienter är denna mäklare kopplad till ELCURRENCY -mäklaren, en mäklare med ett mycket dåligt rykte. ⛔ VI FÖRESLÅGER EXTREMA FÖRSIKTIGHET ⛔
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återkräva hela eller delar av pengarna med ett företag som specialiserat sig på det och som har visat sig vara mycket effektivt, prata med den CHAT som vi har på webben eller kolla den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar.

 7. Rafael Leonidas Tormo Pinazo svar

  Jag har inte hört av Bruno och Alex på ungefär 1 månad. Jag har inte heller kunnat gå in på sidan, lösenordet avvisades ALLTID. Jag har varit med dem i ett år. Jag började med lite, men resultaten är mer än 1500 euro. Därifrån är allt problem. Med vänliga hälsningar. Jag har dina TELEFONNUMMER, eller om du inte prenumererar eller så får de inte tag på det och wassappar, de tittar inte på det.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Rafael, tack för din kommentar om PIBEXA. Vi vet att PIBEXA är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Enligt kommentarer från PIBEXA -klienter använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka sina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare görs av sina egna arbetare för att rensa upp deras dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Enligt meddelanden från PIBEXA -klienter är denna mäklare kopplad till ELCURRENCY -mäklaren, en mäklare med ett mycket dåligt rykte. ⛔ VI FÖRESLÅGER EXTREMA FÖRSIKTIGHET ⛔
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återkräva hela eller delar av pengarna med ett företag som specialiserat sig på det och som har visat sig vara mycket effektivt, prata med den CHAT som vi har på webben eller kolla den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar.

 8. sara svar

  Har någon kunnat få tillbaka pengarna i pivexa?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Sara, tack för din kommentar om PIBEXA. Vi vet det PIBEXA är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Enligt kommentarer från PIBEXA -klienter använder mäklaren också vilseledande och bedrägliga annonser för att locka dina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare lämnas av sina egna arbetare för att rensa upp sin dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Enligt meddelanden från PIBEXA -klienter är denna mäklare kopplad till ELCURRENCY -mäklaren, en mäklare med ett mycket dåligt rykte. ⛔ VI FÖRESLÅGER EXTREMA FÖRSIKTIGHET ⛔
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återvinna hela eller delar av pengarna med ett företag som specialiserat sig på detta och som har visat sig vara mycket effektivt, prata med chatten som vi har på webben eller kolla den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar.

 9. Peter svar

  Det är en bluff, de får dig att förstå att du vinner jag hade 750 € i åtanke och när jag bad om att avsluta kontot började det gå ner på några dagar tills det var negativt ..

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Pedro, tack för att du kommenterar PIBEXA. Vi vet det PIBEXA är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Enligt kommentarer från PIBEXA -klienter använder mäklaren också vilseledande och bedrägliga annonser för att locka dina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare lämnas av sina egna arbetare för att rensa upp sin dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
   Enligt meddelanden från PIBEXA -klienter är denna mäklare kopplad till ELCURRENCY -mäklaren, en mäklare med ett mycket dåligt rykte. ⛔ VI FÖRESLÅGER EXTREMA FÖRSIKTIGHET ⛔
   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återvinna hela eller delar av pengarna med ett företag som specialiserat sig på detta och som har visat sig vara mycket effektivt, prata med chatten som vi har på webben eller kolla den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

   Hälsningar.

 10. Noemi svar

  Arg De berättade för mig att efter 2 veckor om jag inte var nöjd skulle de returnera 250 euro ... Jag får SMS att BTC accepterar transaktionen i länken verifiera och bekräfta ... Men n OK jag litar på att det inte ger mig belopp eller vad som helst ... Och det ger mig något som De debiterar mig mer ... Utöver de samtal de debiterar mig, bad jag dem om gratis kontakt via e -post eller watsap och sedan dess ringer de mig inte längre. Mycket arg ger jag pengarna för förlorade och att de inte vågade fråga mig. Jag lägger inte en hårdare

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Noemi, tack för att du delar din erfarenhet med PIBEXA. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 11. juliansk svar

  Mycket dåligt och farligt, du tjänar pengar men för att få det måste du betala en missbrukande provision. Om du inte gör det behandlar de dig som en dåre

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Julian, tack för att du delar din erfarenhet med PIBEXA. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Andrea svar

   Och om du betalar provisionen, ger de dig pengarna eller inte?

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Andrea, om du betalar kommer de att behålla de ursprungliga pengarna och det du skickar nu också, det är en SCAM, de lurar dig till att investera och de lurar dig att rädda dina pengar med skattefrågor eller liknande saker, det är ALLT FALSKT, gör inte skicka något annat kommer du att förlora allt.

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hälsningar

  • Miguel Martin svar

   har du kunnat få tillbaka pengarna, berätta vägen

   uppriktigt

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Miguel, tack för din kommentar om PIBEXA. Vi vet att PIBEXA är en SCAM, eftersom många kunder har bekräftat detta för oss. Enligt kommentarer från PIBEXA -klienter använder mäklaren vilseledande och bedrägliga annonser för att locka sina kunder.
    ALLA positiva kommentarer från denna mäklare görs av sina egna arbetare för att rensa upp deras dåliga image och samtidigt förvirra investerare.
    Enligt meddelanden från PIBEXA -klienter är denna mäklare kopplad till ELCURRENCY -mäklaren, en mäklare med ett mycket dåligt rykte. ⛔ VI FÖRESLÅGER EXTREMA FÖRSIKTIGHET ⛔
    Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återkräva hela eller delar av pengarna med ett företag som specialiserat sig på det och som har visat sig vara mycket effektivt, prata med den CHAT som vi har på webben eller kolla den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

    Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna påstådda mäklare.

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *