I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i PIRES Capital. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om PIRES Capital och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatspires-capital.com
???? företagetPIRES Capital GmbH
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformPIRES Kapital
📌 PlatsTyskland

⚠️ PIRES Capital visar inte allmänheten korrekt information om företaget. Allt tyder på att de använder falsk information. Kunder är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

PIRES Capital erbjuder inte flera konton till användare.

Information på webben

Pirescapital hemsida

PIRES Capital ger bara en grundläggande förklaring av de finansiella produkterna som det erbjuder, inte mycket mer än så.

Lista över telefonnummer

+49621 87755752

???? Slutlig värdering av PIRES Capital ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED PIRES Kapital.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag med okänd plats, du kommer inte att ha skydd från lagen i händelse av att du blir skadad, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina pengar eller nedläggning av företaget. .

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om PIRES Capital:

datumUppdatering – nyheter
September 2022Klagomål mot PIRES Capital of BaFin finansiell regulator

Användarrecensioner

Vad tycker du om PIRES Capital? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av PIRES Capital.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av PIRES Capital

Hur man rapporterar PIRES kapital

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera PIRES Capital?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är PIRES Capital en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att PIRES Capital är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är PIRES Capital pålitligt?

Nej. PIRES Capital är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från PIRES Capital?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till PIRES Capital?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är PIRES Capital en bluff? 2022 recensioner»

 1. Diedrich Gude svar

  DIESES UNTERNEHMEN WURDE VON DER BAFIN WEGEN DER VIELEN BETRÜGEREIEN ANGEZEIGT, WIR MÜSSEN DIESE NACHRICHT VERBREITEN

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Diedrich Gude, tack för din kommentar om PIRES CAPITAL. Det betraktas för närvarande som en BLEDRIGER. BAFIN (den tyska finanstillsynsmyndigheten) har larmat dem för att de inte har reglerna för att utföra sin verksamhet (Se länk BAFIN).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

   ---

   Hej Diedrich Gude, tack för den här kommentaren till PIRES CAPITAL. Det är wird derzeit als Betrug angesehen. Die Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht (BAFIN) hat sie verwarnt, weil sie nicht über die Verordnung verfügen, um ihre Tätigkeit auszuüben (Siehe BAFIN-Link).

   Wenn Sie ein Kunde sind, leisten Sie keine Beiträge mehr, ihr einziges Ziel ist es, Sie zu bestehlen, sie manipulieren Operationen manuell, sie behalten das Geld, wenn es ihre Konten erreicht, es kommt nicht auf den Markt, alles ist für Sie vorbereit Ihr Geld zu verlieren eller Sie verlieren zu lassen. Eine Ausrede zu haben, es zu behalten.

   Wenn Sie sich für eine Auszahlung entscheiden und Lösegeld in Form von Provisionen, Steuern, Gebühren, Legalisierungen usw. Zahlen Sie es niemals!Das ist die Warnung, von diesem Moment an müssen Sie wissen, dass Sie Kunde eines Betrugsmaklers sind and egal wie viel Sie bezahlen, Sie werden Ihr Geld nie sehen.

   Um anderen Benutzern oder Kunden zu helfen, geben Sie so viele Informationen wie möglich an, erklären Sie, wie alles passiert ist, wo Sie die Anzeige gesehen haben, wer Sie angerufen hat, Nummern, von denen Sie angerufen wurden, E-Mails und alles , var Ihnen in den Sinn kommt.

   Wenn Sie Ihr Geld zurückerhalten möchten, gehen Sie zu unserem Chat eller überprüfen Sie das Formular unter diesem Länk: HOLEN SIE IHR GELD EIN

   Grüße.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.