✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

PiùHandelskommentarer I denna avdelning vi analyserar mäklaren PiùHandel (kallas även piutrading.com)Det är en mäklare som först tränar och sedan investerar i det. Rekommenderas verkligen PiùTrading för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅ Du kanske undrar varför vi granskar PiùTrading. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör känna till innan de lutar sig eller inte, för att investera med ett värdepappersföretag. Vi genomför denna granskning och utvärdering eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företagets tillförlitlighet. VadDu är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor. Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte. ✅ När det gäller din läge, mäklare nämner baserat på: nämns inte. ✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌
Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som PiùTrading erbjuder märker vi att sidan inte ger information om att ha olika typer av konton. Las plattformar att fungera att PiùTrading -erbjudanden är: nämns inte, det är troligt att du använder din egen plattform. Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som PiùTrading tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.
PiùTrading-webbplats
PiùTrading-webbplats
PiùTrading ger inte riktigt hjälp eller resurser till handlare eller intresserade.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om PiùHandel |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. webbplats: piutrading.com Telefonnummer: har inte. E-post: kontakt från webbplatsen.

>>> Bedömning på PiùHandel <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget PiùHandel är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? När vi ser allt detta rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom: det är en oreglerad mäklare vars plats vi inte vet helt, mycket information saknas på dess webbplats; Också när man letar efter recensioner om PiùHandel Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig. Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Uppmärksamhet ⛔: i juni 2023 har CNMV lagt till PiùTrading till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV juni 2023 varning

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.
Vi lämnar en öppen omröstning så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. [demokrati id=”707″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «PiùTrading: Betyg och kommentarer»

 1. pablo2 svar

  CNMV fördömde det här företaget, vad gör jag?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Pablo, tack för att du kommenterar PiuTrading. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Caesar svar

  Det här företaget kommer inte att låta dig dra dig ur. Jag försäkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej César, tack för att du skrev om PiùTrading. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *