Bux mäklare

Comentarios sobre Place a Trade

Análisis sobre Place a Trade

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Placera en handel (kallas även med namnet: placeatrade.com), Det handlar om en Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. ¿Es Place a Trade realmente recomendado para realizar una inversión? ¿Es mejor no invertir con esta empresa? ¿Es un broker seguro? ¿Es una estafa? Te ayudaremos a determinarlo.

sedan hittar du följande: opiniones sobre Place a Trade ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: ¿es Place a Trade un sitio seguro? ⛔ ¿Podemos confiar en esta empresa? ✅ ¿Podremos retirar nuestro dinero? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • Place a Trade menciona ser parte de Focus Markets LLC.
 • Angående din plats, företaget är baserat i Saint Vincent och Grenadinerna enligt webbplatsen, även om det inte finns någon giltig information som bekräftar detta, anser vi att det är ett falskt faktum.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, observamos que Place a Trade no menciona ninguna regulación.

UPPMÄRKSAMHET: Place a Trade es un broker INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera tipos de cuenta que ofrece Place a TradeI det här fallet ser vi att det erbjuder två olika typer av konton:

 • Rått konto: minsta initiala insättning $100.
 • Standardkonto: minsta initiala insättning $100.

La plattform att fungera que Place a Trade utiliza es: MT4, SmartTrader y MT5.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel para el trader que Place a Trade proporciona en su página web. Nosotros creemos que los recursos y ayudas provistas en la página web, pueden ser un gran punto a favor del broker.

Placera en handelswebbplats
Placera en handelswebbplats

Place a Trade proporciona las siguientes ayudas o recursos a los traders o interesados: una explicación sobre los servicios que ofrece, noticias y análisis del mercado, sección de preguntas frecuentes, no mucho más.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Placera en handel

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: placeatrade.com
 • 📞 Telefonnummer: + 61383758802
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar por qué realizamos una reseña sobre Place a Trade. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Placera en handel

Finalizando con este apartado, en nuestra opinión: ¿creemos que la empresa Place a Trade es confiable? ¿Deberías invertir tu dinero con la empresa? ¿Son una empresa recomendada? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha undersökt det, vi råder dig att vara försiktig, eftersom det är ett illegalt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom knep och fällor. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: La empresa está relaciona con el broker Fokus på marknader. ⛔VI FÖRESLÅR FÖRSIKTIGHET⛔

UPPMÄRKSAMHET!: i maj 2022 CNMV lagt till Placera en handel till din lista bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV maj 2022 varning


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

¿Que piensas de Place a trade? ¿Cuál ha sido tu experiencia?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

4 kommentarer om «Place a Trade: utvärdering och kommentarer»

 1. sandra svar

  Hej, kan du hjälpa mig, är Libertex en säker mäklare att investera? Eller Placetrade?? Någon åsikt om dem? Och om xlntrade har du referenser?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Sandra, vi har en recension av var och en av dem, du behöver bara lägga in namnet i sökmotorn på Home of our website och recensionen kommer att dyka upp där du också kan se kommentarer.

   Hälsningar.

 2. Ana BIL svar

  Están vinculados con Focus trade, cuidado, porque no saben manejar bien su empresa.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola Ana CAR, gracias por comentar sobre Place a Trade. Este broker es una ESTAFA. No les envíes dinero, quieren sacarte el máximo dinero posible con mentiras, las operaciones no son reales, el dinero no lo meten en el mercado, solo lo hacen ver y al final te dicen que has perdido y se lo quedan.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.