Annonsera med oss

Planetcoinpay -kommentarer
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Planetcoinpay (kallas även av namnet: planetcoinpay.com), är en kryptovaluta -mäklare. Rekommenderas Planetcoinpay verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅
➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Planetcoinpay ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Planetcoinpay ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Planet Coin Pay Limited. (obefintlig)

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren Det nämns att det är baserat i Storbritannien, men det finns inga bekräftande registreringsdata, denna information är falsk.

 

✅ Om vi ​​analyserar mäklarens reglering: de nämner ingenting om att vara reglerad mäklare eller dess reglering. ⛔ Planetcoinpay är en oreglerad mäklare. ⛔

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Planetcoinpay, märkte vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Grundplan, Standardplan, Premiumplan och Obegränsad plan. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande plan: minsta initiala insättning på $50, omedelbara uttag, remissprovision 3%, retur 11% på 24 timmar.

Standardplan: minsta initiala insättning på $500, omedelbara uttag, remissprovision 5%, retur 20% på 24 timmar.

Premiumplan: minsta initiala insättning på $1.000, omedelbara uttag, remissprovision 10%, retur 31% på 24 timmar.

Obegränsad plan: minsta initiala insättning på $5.000, omedelbara uttag, remissprovision 10%, retur 40% på 24 timmar.

Planetcoinpay -kontotyper
Planetcoinpay -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Planetcoinpay erbjuder är: det finns ingen information om detta, tydligen använder de en egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som Planetcoinpay tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Planetcoinpays webbplats
Planetcoinpays webbplats

Planetcoinpay ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: några live-diagram, nyheter, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Planetcoinpay 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: planetcoinpay.com

📞 Telefonnummer: endast för VIP -klienter.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Planetcoinpay. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Planetcoinpay <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Planetcoinpay är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag är det vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom det är ett "spök - offshore" och inte särskilt transparent företag, som inte är registrerat (eller är registrerat i ett skatteparadis), och saknar reglering (företag oreglerat) , å andra sidan, erbjuder så höga avkastningar att de är omöjliga att uppnå på så kort tid. ❌

 

Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Planetcoinpay? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «Planetcoinpay: Betyg och kommentarer»

 1. Esteban svar

  Hej .. hälsningar till mig, de lurade mig i alla fall, gå inte in eller var uppmärksam på vad de ska ge dig om du investerar, du skriver in med minimala avgifter då .. de får dig att skriva in mer pengar och sedan kommer problemet att du kan inte ta ut om du inte anger ett annat större belopp ... eftersom sidan uppdaterades och jag började delta i ett större belopp ... det hände mig jag förlorade mycket pengar här de ber mig om 2.000 20.000 usd till insättning för att returnera pengarna med en förmodad kampanj eftersom jag höjde nivån hahaha redan Det får mig att skratta de erbjuder mig att tjäna XNUMX XNUMX usd om jag gör insättningen. Det är en bluff tror jag inte ... jag hoppas att de inte ramlar som jag gjorde, hälsningar ...

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Esteban, tack för att du kommenterar Planetcoinpay. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 2. Xavier svar

  De vill inte returnera mina pengar, hur kan jag få tillbaka dem? Tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Javier, tack för att du kommenterar Planetcoinpay. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *