Kommentarer till PLATINCOIN

I denna avdelning vi analyserar mäklaren PLATINCOIN (även kallad platincoin.com), är en Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas verkligen PLATINCOIN för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om PLATINCOIN ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det PLATINCOIN ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Platin Genesis Asia Limited.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Hong Kong.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av PLATINCOIN, vi noterar att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Dubbelpaket för start, dubbelpaket, dubbel dubbelpaket och Pro dubbelpaket.Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Starter Dubbelpaket: kostnad 107 € (21.4 PLC), dagliga betalningar, varaktighet 36 månader, maximala passiva förmåner 222 PLC.

Basic dubbelpaket: kostnad 268 € (53.6 PLC), dagliga betalningar, varaktighet 36 månader, maximala passiva förmåner 555 PLC.

Medium dubbelpack: kostnad 535 € (107 PLC), dagliga betalningar, varaktighet 36 månader, maximala passiva förmåner 1.110 PLC.

Pro Double Pack: kostnad 2.675 € (535 PLC), dagliga betalningar, varaktighet 36 månader, maximala passiva förmåner 5.550 PLC.

PLATINCOIN kontotyper
PLATINCOIN kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som PLATINCOIN erbjuder är: det finns ingen information om detta, det är troligt att en egen plattform.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som PLATINCOIN tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

PLATINCOIN webbplats
PLATINCOIN webbplats

PLATINCOIN tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intressenter: information om företaget, avsnittet med vanliga frågor, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om PLATINCOIN |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: platincoin.com | info.platincoin.com/230720/en.html

Telefonnummer: har inte

E-post: Stöd@platin-genesis.com

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av PLATINCOIN. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på PLATINCOIN <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget PLATINCOIN är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha sett allt detta rekommenderar vi att du är försiktig, för: det är en mäklare som inte är reglerad och är baserad i ett mycket osäkert land (Hong Kong); när du letar efter recensioner om PLATINCOIN Vi hittade flera negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om PLATINCOIN? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *