PlatiniumFund Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Platinium Fund (även kallad platinium-fund.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas Platinium Fund verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar Platiniumfonden. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag. Det bör noteras att Platinium Fund inte har en spansk version av webbplatsen, även om vi på grund av meddelanden från spansktalande kunder också har beslutat att granska PlatiniumFund.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Platiniumfund Ltd.

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att hon är baserad i: England, men om det är sant bör det regleras av det engelska ansvariga organet, vilket inte händer och därför inte är verkligt. Dess egentliga bas ligger på Marshallöarna.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, så vi tror att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Platinium Fund noterar vi att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Minikonto, Standardkonto, Guldkonto och Platinumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Minikonto-Minsta insättning på 200 $, upp till 1:50 hävstångseffekt, flytande spread, tillåten säkring, expertrådgivare, 24-timmars support, negativt balansskydd, första 5 riskfria affärer, minsta handelsstorlek 0.01 lotter.

Standardkonto-$ 20.000 1 minsta insättning, upp till 50:24 hävstångseffekt, flytande spridning, tillåten säkring, expertrådgivare, 5-timmars support, negativt balansskydd, första 0.01 riskfria affärer, minsta handelsstorlek XNUMX lotter, personlig tränare, SMS-varningar .

Guldkonto-$ 50.000 1 minsta insättning, upp till 50:24 hävstångseffekt, flytande spridning, tillåten säkring, expertrådgivare, 5-timmars support, negativt balansskydd, första 0.01 riskfria affärer, minsta handelsstorlek XNUMX lotter, personlig handlare, SMS-varningar , VIP -support.

Platinakonto-$ 200.000 1 minsta insättning, upp till 50:24 hävstångseffekt, flytande spridning, tillåten säkring, expertrådgivare, 5-timmars support, negativt balansskydd, första 0.01 riskfria affärer, minsta handelsstorlek XNUMX lotter, personlig handlare, SMS-varningar , VIP -support.

PlatiniumFund -kontotyper
Platiniumfondkontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som PlatiniumFund erbjuder är: MT4 och Sirix. 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Platinium Fund tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

PlatiniumFunds webbplats
Platiniumfondens webbplats

Platinium Fund tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring ovan av produkterna som PlatiniumFund erbjuder, FAQ -avsnitt, förklaring av några grundläggande begrepp i investeringsvärlden, inte mycket mer.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Platiniumfond |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: platinium-fund.com

Telefonnummer: + 44 2038 07 8563

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Platiniumfond <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Platinium Fund är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i mycket osäkra länder (Marshallöarna är ett off-shore-område), när vi letar efter recensioner om PlatiniumFund finner vi mest negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig.

Uppmärksamhet: i juni 2020 CONSOB läggs till Platiniumfond till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.

Uppmärksamhet: i augusti 2020 tillagd CONSOB Platiniumfond till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om PlatiniumFund? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Platinium Fund: Betyg och kommentarer»

 1. Ängel svar

  Det här företaget är en bluff. Jag får inte betalt än, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Angel, tack för att du skrev om Platinium Fund. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.