Platinumproinvestering Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Platinumproinvestment (även kallad platinumproinvestment.com), är en kryptovaluta -mäklare. Rekommenderas verkligen Platinumproinvestment att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Platinumproinvestment. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Det är värt att nämna att Platinumproinvestments webbplats inte har en spansk version, men på grund av meddelanden från spansktalande kunder har vi också beslutat att granska Platinumproinvestment.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: PLATINUMPRO INVESTMENT LTD.

 

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att de är baserade i: USA och Ryssland, även om de inte har den förordning som de borde för USA eller Ryssland, så vi tvivlar på att de verkligen är baserade i de ovannämnda länderna. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner absolut ingenting om att vara en reglerad mäklare, vi tror att Platinumproinvestment är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Platinumproinvestment, noterar vi att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: amatörkontot, yrkeskontot, representantkontot och kampanjkontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Konto Amatör- Minsta initiala insättning på $ 300, 5% remissbonus.

Professionellt konto- Minsta initiala insättning på $ 500, 5% remissbonus.

Representativt konto- Minsta initiala insättning på $ 10.000, 5% remissbonus.

Kampanjkonto- Minsta initiala insättning på $ 2.000, 5% remissbonus.

 

Platinumproinvesteringskontotyper
Platinumproinvesteringskontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Platinumproinvestment erbjuder är: Platinumproinvestment -plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Platinumproinvestment tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Platinumproinvestments webbplats
Platinumproinvestments webbplats

Platinumproinvestment tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live diagram, förklaring om de finansiella produkter som Platinumproinvestment, några utbildningsavsnitt, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Platinumproinvestering |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: platinumproinvestment.com

Telefonnummer: +1 (301) 304-7864

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på Platinumproinvestering <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Platinumproinvestment är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var den verkligen har en bas, när man letar efter recensioner om Platinumproinvestering vi hittade verkligen inga andra recensioner, vilket får oss att tro att det är en mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig. CONSOB (Italiens finansiella tillsynsmyndighet) har lagt till Platinumproinvestment till sin svarta lista över obehöriga mäklare.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2020 tillkom CNMV Platinumproinvestering till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för november 2020
Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Platinumproinvestment? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *