Annonsera med oss

PlatinumsTrade Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mÀklaren PlatinumsTrade, Àr en valutamÀklare för forex och CFD. Rekommenderas PlatinumsTrade verkligen för att göra en investering? Eller Àr det bÀttre att inte investera med företaget?

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Pro Speed ​​Tech LTD.

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklare nÀmner att de Àr baserade i: RumÀnien.

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren, Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av PlatinumsTrade, noterar vi att det erbjuder Fyra typer av konton: Standardkontot, det klassiska kontot, premiumkontot och guldkontot.

Standardkonto- Minsta insÀttning pÄ $ 250, delvis Ätkomst till videohandledning, support dygnet runt, kontohanterare, upp till 24: 1 -hÀvstÄng.

Det följs av Klassiskt konto- Minsta insÀttning pÄ $ 2.500, delvis Ätkomst till videohandledning, support dygnet runt, kontohanterare, upp till 24: 1 -hÀvstÄng.

Den tredje typen av konto Àr Premiumkonto- Minsta initial insÀttning pÄ $ 20.000 24, full tillgÄng till videohandledning, 1/200 support, kontohanterare, upp till XNUMX: XNUMX hÀvstÄng.

Den sista typen av konto Àr Guldkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ 50.000 24 dollar, full tillgÄng till videohandledning, XNUMX/XNUMX support, premiumkundsupport, justerbar hÀvstÄng.

Du kan se Ànnu fler funktioner om kontotyperna för PlatinumsTrade -mÀklaren (Klicka hÀr för att se bilden i full storlek) i följande bild:

PlatinumsTrade -kontotyper
PlatinumsTrade -kontotyper

den plattformar att fungera som PlatinumsTrade erbjuder Àr: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för handlare som PlatinumsTrade tillhandahÄller pÄ sin webbplats.

PlatinumsTrades webbplats
PlatinumsTrades webbplats

PlatinumsTrade tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: De tillhandahÄller egentligen inga resurser eller verktyg för investerare.

 

ProTrade FX och PlatinumsTrade, Àr de verkligen samma företag?

PÄ grund av olika meddelanden frÄn klienter frÄn bÄda företagen bestÀmde vi oss för att jÀmföra bÄda webbplatserna (ProTrade Fx -webbplatsen och PlatinumsTrade -webbplatsen), och vi hittade för mÄnga likheter för att kunna handlas med rena tillfÀlligheter, vi tror att samma personer stÄr bakom bÄda webbsidor ...

HÀr Àr en serie bilder som visar likheter för lÀsarna att bedöma sjÀlva.

 1. HÀr jÀmför vi hemsidan för bÄda webbsidorna, i den engelska versionen av samma, mÀrk fÀrger, typografi, design, Àven sektionerna och texten Àr desamma, bara med den hÀr bilden borde rÀcka för att bevisa poÀngen ... Kom ihÄg att i serien med bilder, till vÀnster Àr ProTrade FX -webbplatsen och till höger Àr PlatinumsTrade -webbplatsen. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.
PlatinumsTrade och ProTrade FX, likheter
PlatinumsTrade och ProTrade FX, likheter

2. Även hemsidan, men lĂ€ngst ner pĂ„ sidan (kallas sidfoten), mĂ€rk igen, design, fĂ€rger, kortlogotyper, sektioner ... Klicka hĂ€r för att se bilden i full storlek.

PlatinumsTrade och ProTrade FX, likheter
PlatinumsTrade och ProTrade FX, likheter

3. Tredje och sista bilden i vÄr jÀmförelse, kontaktsektionen pÄ bÄda webbsidorna. I det hÀr fallet Àr inte bara designen, sektionerna och texten desamma, utan Àven bakgrundsbilden ... Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

PlatinumsTrade och ProTrade FX, likheter
PlatinumsTrade och ProTrade FX, likheter

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

Annan information om PlatinumsTrade

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: en.platinumstrade.com

Telefonnummer: +44 203 608 25, +93 44 203 608 och +25

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tycker vi att PlatinumsTrade -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Ă€r att PlatinumsTrade Ă€r en oreglerad mĂ€klare, och vi har inte kunnat hitta mycket information eller utvĂ€rderingar om företaget pĂ„ internet (vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en ”ny” mĂ€klare), förutom CONSOB (italienska finansiell tillsynsmyndighet) har utfĂ€rdat en varning mot detta företag, sĂ„ vi rekommenderar inte PlatinumsTrade. Utöver detta har vi fĂ„tt meddelanden (och vi har kontrollerat oss sjĂ€lva) som nĂ€mner att personerna bakom PlatinumsTrade ocksĂ„ Ă€r desamma bakom ProTrade FX -mĂ€klare

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.
försiktighet möjlig mÀklare bluff

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om PlatinumsTrade? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

34 kommentarer om «PlatinumsTrade: Betyg och kommentarer»

 1. Adrian svar

  DU HAR REDdat mitt liv! Mina PENGAR KOMMER BARA OCH JAG KOMMER TACK, TACK FÖR ATT DU FÖRKLARAR OSS HUR VI SKA FÅ VÅRA PENGAR, DET ANDRA SKALET SKA FÖRSÖKA

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Adrian, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr vÀldigt glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. Rodolfo Alvarado svar

  De frÄn Platinum handel Àr bedragare, de som investerar lite, vissa lyckas ta ut sina pengar men de finns inte kvar pÄ lÀnge, de som fÄr investera mer ser det inte som i mitt fall. Hur gör du för att rapportera dem och göra ansprÄk pÄ detta, nÄgon kontakt?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Rodolfo, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av PlatinumsTrade, kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 3. Mauricio Alonso Martinez svar

  Tomås, kontakta mig sÄ har vi bildat en grupp mÀnniskor som pÄverkas av denna oförutsÀgbara Elena, Ricardo Amanda María. Och tydligen utgör en viss Laura en del av personalen pÄ platinumstrade

 4. Mauricio Alonso Martinez svar

  Ángel Miguel och alla andra som du Àr i forumet som gÄr ut pÄ att Edmundo och jag Mauritius skapar en grupp tvÀttar upp mitt mÄnga nummer 65361792

 5. Mauricio Alonso svar

  Jag tror att om vi trÀffar alla drabbade kan vi ha mer styrka nÀr det gÀller att fördöma dessa kinder. [e-postskyddad]

 6. Miguel svar

  Jag heter miguel. Jag har samlat pĂ„ mig EUR. 18,000 XNUMX lĂ„ter mig inte ta ut nĂ„gonting, kontakttelefonerna svarar inte, supportmeddelandet svarar ingen. Äntligen en dag nĂ€r jag ville gĂ„ in pĂ„ plattformen ... Jag hade helt enkelt inte lĂ€ngre mina Ă„tkomst, jag menar att jag inte existerar, det finns ingen att svara för detta och jag vet inte hur jag ska gĂ„ tillvĂ€ga, Ă€nnu mer sĂ„ att nu det finns inga bevis för att jag hade ett konto med de pengarna. Vet nĂ„gon hur?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Miguel, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med PlatinumsTrade, det Àr verkligen trÄkigt vad du nÀmner om denna mÀklare. Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Det Àr synd vad du nÀmner, men med oreglerade mÀklare hÀnder det ibland ... Du bör kontakta finansinspektionen i ditt land, var kommer du ifrÄn?

   HĂ€lsningar.

 7. Tomas frÄn Spanien svar

  Hej lurade vÀnner, jag Àr i samma position Àven om jag inte har dragit tillbaka nÄgonting Ànnu, det vill sÀga om de bad mig att sÀtta in mer pengar, vilket jag har vÀgrat och att damen som gÄr till dig som personlig rÄdgivare Àr en charm, hon skickade mig ocksÄ din tvÀtt.
  De kontaktade mig via telefon, kanske för att jag kom för att se reklam pÄ nÀtverket.
  Förresten, jag avbröt € 10.000 -demokontot för de verkliga € 120, jag handlar fortfarande med dem.
  nÄgra rÄd?.
  Om du sÀger att jag inte kan ta ut pengarna kommer jag att tjÀna dem med erfarenhet.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Tomås, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med PlatinumsTrade, det Àr verkligen trÄkigt vad du nÀmner om denna mÀklare. Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Försök att dra tillbaka och berÀtta.

   HĂ€lsningar.

  • Miguel svar

   De rippade mig frĂ„n EUR. 18,000 XNUMX pĂ„ mitt konto, jag kunde inte göra nĂ„got uttag, telefonerna svarar inte, supportmeddelandet svarar ingen, förrĂ€n nyligen fanns mina pengar fortfarande pĂ„ kontot, men jag försökte skriva in med mitt anvĂ€ndarnamn och jag hade inte lĂ€ngre Ă„tkomst, jag finns helt enkelt inte. SÄTTA INTE nĂ„gonting ... DU ÄR SCAMMERS.
   Om nÄgon vet vem man ska vÀnda sig till, sÄ uppskattar jag deras stöd.

 8. Mauricio Alonso Martinez svar

  Det Àr en bluff Jag avslutade transaktioner och avslutade kontot i november och finansmÀklaren skyller pÄ det och finans sÀger att Premium- eller guldkonton har företrÀde

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mauricio, tack för dina kommentarer, det Àr verkligen synd vad du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du kom över PlatinumsTrade i första hand? Om du har mer information om företaget, vÀnligen dela den med oss.

   HĂ€lsningar.

 9. Mauricio Alonso Martinez svar

  Hej, jag heter Mauricio och jag arbetar sent med platinier. Och det Àr allt som sÀgs sant. Jag stÀngde rörelserna i november och jag var fortfarande inte den som skulle ÄterhÀmta mig. Alla ljuger

 10. ALFONSO svar

  PlatinumsTrade luktar bluff, det tillÄter inte att ta ut pengarna, vad rÄder du mig? Jag anmÀler det till polisstationen, eller jag följer en annan vÀg, hur kan jag fÄ tillbaka mina pengar?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alfonso, tack för dina kommentarer, det Àr verkligen synd vad du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du kom över PlatinumsTrade i första hand? NÀr det gÀller rapportering bör du övervÀga att söka juridisk rÄdgivning, du kan ocksÄ kontakta finansinspektionen i ditt land, var kommer du ifrÄn?

   HĂ€lsningar.

 11. edmond svar

  Àngel ge mig ditt nummer Jag sÀger till honom att ringa dig ... Jag Àr i platina och jag gjorde din kommentar ........... de bad mig om ditt nummer ...

 12. Esteban svar

  De ringde mig precis pĂ„ min personliga mobiltelefon, de gav mig informationen och jag registrerade mig. Sedan har jag gĂ„tt in i nĂ€tverket för att se referenser till företaget och
. Jag har hittat dig!

  Vilken barbaritet, rÄdgivaren skickade mig precis en WhatsApp nu för att ge mig en "mer personlig" tjÀnst. Fotoet du har pÄ din profil Àr av en Àkta snygging ... Jag har sökt efter det pÄ internet och det Àr fotot av "Den sexigaste sportjournalisten pÄ den internationella scenen i Super Sport Albanien"

  Jag kan bara frÄga om det Àr hon ... och det gjorde jag precis.

  tic tac tic tac
.

  Svarar fortfarande inte ....

  [13:45, 17/10/2018] +44 7436 916XXX: Hej Esteban
  [13:45, 17/10/2018] +44 7436 916XXX: Jag Ă€r Laura frĂ„n platinahandel 🙂
  [13:58, 17/10/2018] Esteban: Hej
  [13:58, 17/10/2018] Esteban: Är du tjejen pĂ„ fotot?
  [14:00, 17/10/2018] +44 7436 916XXX: Ja det Àr jag
  [14:00, 17/10/2018] Esteban: mycket vacker

  Tja det Àr det ... jag ska sÀga att jag inte Àr intresserad och ...

  Uppmuntra alla

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Esteban, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med PlatinumsTrade med oss. Hur hittade du den hÀr mÀklaren?

   En hÀlsning.

 13. Carlos Garcia svar

  Hej till [e-postskyddad] Jag tycker ocksÄ att det Àr nÄgot konstigt. Jag har bara varit hos dem i 20 dagar och de har redan bett mig 3 gÄnger om pengar, lovade bonusar som aldrig kommer in, förvaltarkonto som lovar att utföra operationer som gör dig om nÄgot pÄ en vecka och sedan som om du inte lÀngre kommer ihÄg vad de lovade i början, Àr att skriva in mer om du vill att jag ska göra mer. Efter att ha investerat i euro berÀttar de att de arbetar med dollar och ser till att den provision jag kÀnner ger dig tillbaka som en investering för dem att rÀtta till sina konton. Totalt Àndrar de mer Àn en vÀderflöjel, och framför allt lÀser jag dessa kommentarer om vilka jag redan luktade nÄgot, jag kan bara tro att de leker med folkets förtroende. Förresten, de Àr frÄn Pro Trade FX det Àr klart, du mÄste bara titta pÄ support -e -postmeddelandet till vem du mÄste kontakta. HÀlsningar och jag Àr ledsen att förlÀnga mig sÄ mycket

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack sÄ mycket för dina kommentarer, det du sÀger lÄter inte riktigt uppmuntrande. Kommer du ihÄg hur du hittade PlatinumsTrade i första hand?

   En hÀlsning.

 14. pÄverkas av bluff -platinahandel svar

  Hej vÀnner, tack för analysen, som de andra kommentarerna sÀger, de lÄter dig inte ta bort nÄgot skrÀp, nÀr de i princip behandlar dig som en kung, men nÀr du investerar behandlar de dig som en skit, förlÄt för slut ... Jag rekommenderar, eller snarare rekommenderar jag dem om de vill ha stor huvudvÀrk och slÀnga pengar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "pÄverkade" tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med PlatinumsTrade med oss, det Àr verkligen synd vad du nÀmner ... Men tydligen Àr du inte den enda med problem med detta företag ... Av sÄdana skÀl, vi rekommendera alltid att arbeta med reglerade företag ... ¿¿Minns du hur du kom till att hitta det hÀr företaget?

   En hÀlsning.

  • edmond svar

   vad Àr din kontakt sÄ att de kan hjÀlpa dig

  • Mauricio Alonso Martinez svar

   Jag vill peka pÄ plattformen om vi trÀffas kommer vi att ha mer styrka

 15. Ängel svar

  Om du kontrollerar PROTRADE FX -portalen Àr det samma sak som Platinums Trade, samma telefoner, allt Àr detsamma. det Àr en SCAM, de lÄter dig inte ta ut dina pengar. SnÀlla jag behöver hjÀlp.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Angel, vi hade redan mÀrkt att webbplatsen för praktiskt taget Àr densamma (detta Àr inte nÄgot sÀllsynt hos mÀklare av denna typ), men vi trodde att den inte hade spansktalande klienter, nuförtiden kommer vi att skapa ett avsnitt sedan ProTrade FX sÄ att du kan kommentera dina problem ... För nÀrvarande rekommenderar vi att du stÀnger alla positioner och inte gör nÄgra rörelser pÄ kontot, kontakta din rÄdgivare eller den du har kontakt med det företaget och ber dem att inte utföra nÄgon operation.

   En hÀlsning.

 16. Ängel svar

  De Àr ocksÄ med namnet: Pro Trade FX. Telefoner svarar inte eller finns bara inte. Support -e -postmeddelande svarar inte, The Skipe Àr bara en automatisk robot. det Àr inte licensierat.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Angel, tack sÄ mycket för din kommentar, ja, vi visste redan Pro Trade FX, men eftersom webbplatsen inte Àr pÄ spanska har vi inte lagt till den. Arbetade du med PlatinumsTrade?

   En hÀlsning.

 17. Perez svar

  de tillÄter inte att ta ut kapitalet, bluff

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "PerezPerez", tack sĂ„ mycket för att du delar din erfarenhet med PlatinumsTrade med oss ​​... Hur lĂ€nge har du försökt ta ut dina pengar? Kommer du ihĂ„g hur du hittade det hĂ€r företaget?

   En hÀlsning.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *