PlatinumsTrade Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren PlatinumsTrade, är en valutamäklare för forex och CFD. Rekommenderas PlatinumsTrade verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med företaget?

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Pro Speed ​​Tech LTD.

När det gäller hans läge, mäklare nämner att de är baserade i: Rumänien.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren, är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av PlatinumsTrade, noterar vi att det erbjuder Fyra typer av konton: Standardkontot, det klassiska kontot, premiumkontot och guldkontot.

Standardkonto- Minsta insättning på $ 250, delvis åtkomst till videohandledning, support dygnet runt, kontohanterare, upp till 24: 1 -hävstång.

Det följs av Klassiskt konto- Minsta insättning på $ 2.500, delvis åtkomst till videohandledning, support dygnet runt, kontohanterare, upp till 24: 1 -hävstång.

Den tredje typen av konto är Premiumkonto- Minsta initial insättning på $ 20.000 24, full tillgång till videohandledning, 1/200 support, kontohanterare, upp till XNUMX: XNUMX hävstång.

Den sista typen av konto är Guldkonto- Minsta initiala insättning på 50.000 24 dollar, full tillgång till videohandledning, XNUMX/XNUMX support, premiumkundsupport, justerbar hävstång.

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyperna för PlatinumsTrade -mäklaren (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

PlatinumsTrade -kontotyper
PlatinumsTrade -kontotyper

den plattformar att fungera som PlatinumsTrade erbjuder är: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som PlatinumsTrade tillhandahåller på sin webbplats.

PlatinumsTrades webbplats
PlatinumsTrades webbplats

PlatinumsTrade tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: De tillhandahåller egentligen inga resurser eller verktyg för investerare.

ProTrade FX och PlatinumsTrade, är de verkligen samma företag?

På grund av olika meddelanden från klienter från båda företagen bestämde vi oss för att jämföra båda webbplatserna (ProTrade Fx -webbplatsen och PlatinumsTrade -webbplatsen), och vi hittade för många likheter för att kunna handlas med rena tillfälligheter, vi tror att samma personer står bakom båda webbsidor ...

Här är en serie bilder som visar likheter för läsarna att bedöma själva.

 1. Här jämför vi hemsidan för båda webbsidorna, i den engelska versionen av samma, märk färger, typografi, design, även sektionerna och texten är desamma, bara med den här bilden borde räcka för att bevisa poängen ... Kom ihåg att i serien med bilder, till vänster är ProTrade FX -webbplatsen och till höger är PlatinumsTrade -webbplatsen. Klicka här för att se bilden i full storlek.
PlatinumsTrade och ProTrade FX, likheter
PlatinumsTrade och ProTrade FX, likheter

2. Även hemsidan, men längst ner på sidan (kallas sidfoten), märk igen, design, färger, kortlogotyper, sektioner ... Klicka här för att se bilden i full storlek.

PlatinumsTrade och ProTrade FX, likheter
PlatinumsTrade och ProTrade FX, likheter

3. Tredje och sista bilden i vår jämförelse, kontaktsektionen på båda webbsidorna. I det här fallet är inte bara designen, sektionerna och texten desamma, utan även bakgrundsbilden ... Klicka här för att se bilden i full storlek.

PlatinumsTrade och ProTrade FX, likheter
PlatinumsTrade och ProTrade FX, likheter

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om PlatinumsTrade

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: en.platinumstrade.com

Telefonnummer: +44 203 608 25, +93 44 203 608 och +25

E-post: [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att PlatinumsTrade -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att PlatinumsTrade är en oreglerad mäklare, och vi har inte kunnat hitta mycket information eller utvärderingar om företaget på internet (vilket får oss att tro att det är en ”ny” mäklare), förutom CONSOB (italienska finansiell tillsynsmyndighet) har utfärdat en varning mot detta företag, så vi rekommenderar inte PlatinumsTrade. Utöver detta har vi fått meddelanden (och vi har kontrollerat oss själva) som nämner att personerna bakom PlatinumsTrade också är desamma bakom ProTrade FX -mäklare

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.
försiktighet möjlig mäklare bluff

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om PlatinumsTrade? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

34 kommentarer om «PlatinumsTrade: Betyg och kommentarer»

 1. Adrian svar

  DU HAR REDdat mitt liv! Mina PENGAR KOMMER BARA OCH JAG KOMMER TACK, TACK FÖR ATT DU FÖRKLARAR OSS HUR VI SKA FÅ VÅRA PENGAR, DET ANDRA SKALET SKA FÖRSÖKA

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Adrian, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. Rudolf Alvarado svar

  De från Platinum handel är bedragare, de som investerar lite, vissa lyckas ta ut sina pengar men de finns inte kvar på länge, de som får investera mer ser det inte som i mitt fall. Hur gör du för att rapportera dem och göra anspråk på detta, någon kontakt?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rodolfo, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av PlatinumsTrade, kommer du ihåg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 3. Mauricio Alonso Martinez svar

  Tomás, kontakta mig så har vi bildat en grupp människor som påverkas av denna oförutsägbara Elena, Ricardo Amanda María. Och tydligen utgör en viss Laura en del av personalen på platinumstrade

 4. Mauricio Alonso Martinez svar

  Ángel Miguel och alla andra som du är i forumet som går ut på att Edmundo och jag Mauritius skapar en grupp tvättar upp mitt många nummer 65361792

 5. Mauricio Alonso svar

  Jag tror att om vi träffar alla drabbade kan vi ha mer styrka när det gäller att fördöma dessa kinder. [e-postskyddad]

 6. Miguel svar

  Jag heter miguel. Jag har samlat på mig EUR. 18,000 XNUMX låter mig inte ta ut någonting, kontakttelefonerna svarar inte, supportmeddelandet svarar ingen. Äntligen en dag när jag ville gå in på plattformen ... Jag hade helt enkelt inte längre mina åtkomst, jag menar att jag inte existerar, det finns ingen att svara för detta och jag vet inte hur jag ska gå tillväga, ännu mer så att nu det finns inga bevis för att jag hade ett konto med de pengarna. Vet någon hur?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Miguel, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med PlatinumsTrade, det är verkligen tråkigt vad du nämner om denna mäklare. Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem i första hand? Det är synd vad du nämner, men med oreglerade mäklare händer det ibland ... Du bör kontakta finansinspektionen i ditt land, var kommer du ifrån?

   Hälsningar.

 7. Tomas från Spanien svar

  Hej lurade vänner, jag är i samma position även om jag inte har dragit tillbaka någonting ännu, det vill säga om de bad mig att sätta in mer pengar, vilket jag har vägrat och att damen som går till dig som personlig rådgivare är en charm, hon skickade mig också din tvätt.
  De kontaktade mig via telefon, kanske för att jag kom för att se reklam på nätverket.
  Förresten, demo -kontot på € 10.000 avbröts av den riktiga på € 120, jag handlar fortfarande med dem.
  några råd?.
  Om du säger att jag inte kan ta ut pengarna kommer jag att tjäna dem med erfarenhet.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Tomás, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med PlatinumsTrade, det är verkligen tråkigt vad du nämner om denna mäklare. Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem i första hand? Försök att dra tillbaka och berätta.

   Hälsningar.

  • Miguel svar

   De rippade mig från EUR. 18,000 XNUMX på mitt konto, jag kunde inte göra något uttag, telefonerna svarar inte, supportmeddelandet svarar ingen, förrän nyligen fanns mina pengar fortfarande på kontot, men jag försökte skriva in med mitt användarnamn och jag hade inte längre åtkomst, jag finns helt enkelt inte. SÄTTA INTE någonting ... DU ÄR SCAMMERS.
   Om någon vet vem man ska vända sig till, så uppskattar jag deras stöd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.