Annonsera med oss

Kommentarer om Pocket Option

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Pocket Option (kallas även pocketoption.com), är en CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Pocket Option för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Pocket Option ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det fickalternativ ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Gembell Limited.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna. 

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: det är en mäklare som regleras av IFMRRC (internationellt finansiellt tillsynsorgan), även om det bör noteras att det inte är tillsynsmyndigheten för ett land, ett statligt, men är oberoende, därför är sanningen att vi kommer inte att ha det Tänk på, eftersom vi inte känner till IFMRCC och dess allvar som regulator, så Pocket Option är en icke-REGLERAD mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Pocket Option, noterar vi att det inte erbjuder olika typer av konton / planer.

La plattform att fungera som Pocket Option erbjuder är: Pocket Option egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Pocket Option tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Pocket Option-webbplats
Pocket Option-webbplats

Pocket Option ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade: utgångstid för de olika instrumenten (förklaring), en demoplattform för att lära sig begrepp om handel med Pocket Option -plattformen, sanningen är att det inte är mycket mer information än så.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Pocket Option 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: pocketoption.com | potrade.com

📞 Telefonnummer: + 44 20 8123 4499

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Pocket Option. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Pocket Option <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Pocket Option är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktig, för: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna), när man letar efter recensioner om Pocket Option Vi hittade inga andra recensioner, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillsattes FSA (Rumänien) Pocket Option till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FSA -varningen June️ juni 2021

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 tillsattes FCA Pocket Option till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till warning️ FCA -varningen från september 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Pocket Option? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Fickalternativ: Betyg och kommentarer»

 1. Lurad svar

  God morgon, invester inte med detta företag, det är en bluff. Jag försäkrar dig, ta dig tid att leta efter information om företaget och leta efter kommentarer snarare för att de är tjuvar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej lurat, tack för att du kommenterar Pocket Option. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *