Point Investment Group Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Point Investment Group, är en CFD och Forex mäklare. Rekommenderas verkligen Point Investment Group att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med företaget?

Mäklaren nämner att vara en del av Mountain High LTD.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad på Marshallöarna.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren, mäklaren nämner ingenting om sin reglering på sin webbplats, som vanligt för reglerade företag. Det är en OREGULERAD mäklare

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Point Investment Group, noterar vi att det erbjuder 6 typer av konton: Minikonto, Bronskonto, Silverkonto, Guldkonto, VIP -konto och Premiumkonto.

Minikonto- Minsta initiala insättning på $ 500, upp till 1: 200 hävstångseffekt, upp till 10% lån, 1 marknadskommentar per månad.

Det följs av Bronskonto: minsta initiala insättning på $ 5.000, hävstångseffekt på upp till 1: 200, månatlig avkastning på 10% av den ursprungliga betalningen, personlig kontohanterare, en försäkrad operation per vecka.

Den tredje typen av konto är Silverkonto: Minsta initiala insättning på $ 25.000 20, 13% månatlig lönsamhet, månatligt uttag av 2% av den ursprungliga betalningen, personlig kontohanterare med XNUMX försäkrade operationer per vecka.

Detta följs av guldkontot: minsta initiala insättning på $ 100.000 22, 15% månatlig lönsamhet, månatligt uttag av 3% av den ursprungliga betalningen, personlig kontoansvarig med XNUMX försäkrade operationer per vecka.

Den femte typen av konto är VIP -kontot: minsta initiala insättning på $ 250.000 25, 17% månatlig lönsamhet, månadsvis uttag av 4% av den första betalningen, personlig kontoansvarig med XNUMX försäkrade operationer per vecka.

Den sista kontotypen är Premium -kontot: minsta initiala insättning på $ 500.000 30 eller mer, 20% månatlig lönsamhet, månatligt uttag av 5% av den ursprungliga betalningen, personlig kontohanterare med XNUMX säkra operationer per vecka.

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyperna för Point Investment Group -mäklaren (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Point Investment Group kontotyper
Point Investment Group kontotyper

den plattformar att fungera som Point Investment Group erbjuder är: Point Investment Groups egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Point Investment Group tillhandahåller på sin webbplats.

Point Investment Groups webbplats
Point Investment Groups webbplats

Point Investment Group tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: de har olika förklaringar till grundläggande begrepp, de förklarar möjliga instrument för att handla med dem, en del finansiell analys förklaras också och investerarkoncept som volatilitet, bland andra resurser , även om det inte finns många fler än dessa.

Point Investment Group och CarterFS, samma företag?

På grund av olika mottagna meddelanden och e-postmeddelanden tror vi att dessa två webbsidor tillhör samma personer, åtminstone sidornas design och innehåll är praktiskt taget identiskt. I följande bildserie jämför vi webbsidorna CarterFS och Point Investment Group, i den ordningen, så att du kan uppskatta likheten mellan dem:

1 - Hemsida, notera designen och texten på webbsidan, kom ihåg att till vänster är CarterFS och till höger är Point Investment Group. Här kan du se bilden i full storlek.

Jämförelse mellan CarterFS och Point Investment Group
Jämförelse mellan CarterFS och Point Investment Group

2- Återigen hemsidan, i detta fall några förmodade egenskaper hos företagen, återigen är designen och texterna praktiskt taget identiska. Här kan du se bilden i full storlek.

Jämförelse mellan CarterFS och Point Investment Group
Jämförelse mellan CarterFS och Point Investment Group

3- Längst ned på hemsidan med kontaktformuläret, till och med logotyperna för företag som förmodligen arbetar med dessa företag är desamma och är i samma ordning. Här kan du se bilden i full storlek.

Jämförelse mellan CarterFS och Point Investment Group
Jämförelse mellan CarterFS och Point Investment Group

4 - "Om oss" -avsnittet på båda webbsidorna, notera designen och texten på sidorna, som i princip är densamma. Här kan du se bilden i full storlek.

Jämförelse mellan CarterFS och Point Investment Group
Jämförelse mellan CarterFS och Point Investment Group

Här kan du läsa granskning av CarterFS.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Point Investment Group

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.pointinvestmentgroup.com

Telefonnummer: + 44 20 8068 3291

E-post: [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Point Investment Group -bolaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Det är en mäklare som inte är reglerad och uppenbarligen är det inte möjligt att hitta någon annan utvärdering eller recension om dem, vi föreslår försiktighet. Eftersom vi tror att detta är samma företag som Carter FS, a företag med ett mycket negativt rykteVi rekommenderar inte Point Investment Group.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Point Investment Group? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

6 kommentarer om «Point Investment Group: Betyg och kommentarer»

 1. EN annan bedrägeri på TPW, samma försäkring svar

  Mycket lik TPW, andra bedragare, faktiskt har jag vissa tester som kan bekräfta min teori. Jag har också blivit lurad av TPW, i det här fallet. http://www.tradeprofitweb .com
  OCH VERKLIGEN ÄR DIN PLATFORM SAMMA.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej, tack för att du delar din erfarenhet med Point Investment Group och TPW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 2. Jose Manuel svar

  God morgon: Det här företaget bedrägeri som köper information från banker för människor som verkar på aktiemarknaden och har förlorat pengar (De informerar dig inte om de förluster som kan uppstå) De berättar att förlusterna omfattas av en policy. inte ge dig meddelande om numret på polisen som endast hävdar information om företaget. Vid tidpunkten för den totala insättningen TÄNKER DET ATT DU ANGÅR I EN TÄVLING MELLAN HAN BROQUER MED TRE PRISAR VAD EN AV DEN KAN VINNA. DU KAN INTE NÄGA DEM SOM DIN KONTOCHEF DU FÖLJAR INTE FÖRTECKNINGEN AV DINA PENGAR. DU MÅSTE VÄNTA TRE MÅNADER FÖR TÄVLINGEN FÖR ATT SLUTA, TID SOM DE ANVÄNDER FÖR ATT LÅta dig SE HUR PENGARNA ÖKAR TILL Slutet DET SLUTAR MED EN NEGATIV KÖP SOM ALLA PENGAR SPENDERAS TILL DIG I OOERATION MED TABELLER REGISTRERADE I DINA INKOMSTSRÄKNINGAR PLUS UPPTJÄNSTEN. JAG SKULLE INFORMERA MIG HUR JAG KAN HANDLA MOT DENNA MAFIA FÖR ATT DE HAR EN ORSAK I GRANA-MADRID-VALENCIA, MED EN KLAGAN PÅ DE TRE (TACK ANTI-SIPPED)

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej José, tack för dina kommentarer, det är verkligen synd vad du nämner. Kommer du ihåg hur du hittade Point Investment Group i första hand? Om du har mer information om företaget, vänligen dela den med oss.

   Om vad du kan göra kan du kontakta CNMV (om du är från Spanien), även om det mest CNMV kommer att göra är att utfärda en varning mot dem ... Kanske borde du överväga att söka juridisk rådgivning.

   Hälsningar.

 3. Albert M. svar

  De är samma karterråttor och alla andra webbsidor som de skapade, hur de tar oss för dårar, varje dag

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Albert, tack så mycket för dina kommentarer, vi tror också att det är samma personer.

   En hälsning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.