Point Investment Group Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mÀklaren Point Investment Group, Àr en CFD och Forex mÀklare. Rekommenderas verkligen Point Investment Group att göra en investering? Eller Àr det bÀttre att inte investera med företaget?

MÀklaren nÀmner att vara en del av Mountain High LTD.

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att han Àr baserad pÄ Marshallöarna.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren, mĂ€klaren nĂ€mner ingenting om sin reglering pĂ„ sin webbplats, som vanligt för reglerade företag. Det Ă€r en OREGULERAD mĂ€klare

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Point Investment Group, noterar vi att det erbjuder 6 typer av konton: Minikonto, Bronskonto, Silverkonto, Guldkonto, VIP -konto och Premiumkonto.

Minikonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 500, upp till 1: 200 hÀvstÄngseffekt, upp till 10% lÄn, 1 marknadskommentar per mÄnad.

Det följs av Bronskonto: minsta initiala insÀttning pÄ $ 5.000, hÀvstÄngseffekt pÄ upp till 1: 200, mÄnatlig avkastning pÄ 10% av den ursprungliga betalningen, personlig kontohanterare, en försÀkrad operation per vecka.

Den tredje typen av konto Àr Silverkonto: Minsta initiala insÀttning pÄ $ 25.000 20, 13% mÄnatlig lönsamhet, mÄnatligt uttag av 2% av den ursprungliga betalningen, personlig kontohanterare med XNUMX försÀkrade operationer per vecka.

Detta följs av guldkontot: minsta initiala insÀttning pÄ $ 100.000 22, 15% mÄnatlig lönsamhet, mÄnatligt uttag av 3% av den ursprungliga betalningen, personlig kontoansvarig med XNUMX försÀkrade operationer per vecka.

Den femte typen av konto Àr VIP -kontot: minsta initiala insÀttning pÄ $ 250.000 25, 17% mÄnatlig lönsamhet, mÄnadsvis uttag av 4% av den första betalningen, personlig kontoansvarig med XNUMX försÀkrade operationer per vecka.

Den sista kontotypen Àr Premium -kontot: minsta initiala insÀttning pÄ $ 500.000 30 eller mer, 20% mÄnatlig lönsamhet, mÄnatligt uttag av 5% av den ursprungliga betalningen, personlig kontohanterare med XNUMX sÀkra operationer per vecka.

Du kan se Ànnu fler funktioner om kontotyperna för Point Investment Group -mÀklaren (Klicka hÀr för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Point Investment Group kontotyper
Point Investment Group kontotyper

den plattformar att fungera som Point Investment Group erbjuder Àr: Point Investment Groups egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Point Investment Group tillhandahÄller pÄ sin webbplats.

Point Investment Groups webbplats
Point Investment Groups webbplats

Point Investment Group tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: de har olika förklaringar till grundlÀggande begrepp, de förklarar möjliga instrument för att handla med dem, en del finansiell analys förklaras ocksÄ och investerarkoncept som volatilitet, bland andra resurser , Àven om det inte finns mÄnga fler Àn dessa.

 

Point Investment Group och CarterFS, samma företag?

PÄ grund av olika mottagna meddelanden och e-postmeddelanden tror vi att dessa tvÄ webbsidor tillhör samma personer, Ätminstone sidornas design och innehÄll Àr praktiskt taget identiskt. I följande bildserie jÀmför vi webbsidorna CarterFS och Point Investment Group, i den ordningen, sÄ att du kan uppskatta likheten mellan dem:

1 - Hemsida, notera designen och texten pÄ webbsidan, kom ihÄg att till vÀnster Àr CarterFS och till höger Àr Point Investment Group. HÀr kan du se bilden i full storlek.

JÀmförelse mellan CarterFS och Point Investment Group
JÀmförelse mellan CarterFS och Point Investment Group

2- Återigen hemsidan, i detta fall nĂ„gra förmodade egenskaper hos företagen, Ă„terigen Ă€r designen och texterna praktiskt taget identiska. HĂ€r kan du se bilden i full storlek.

JÀmförelse mellan CarterFS och Point Investment Group
JÀmförelse mellan CarterFS och Point Investment Group

3- LÀngst ned pÄ hemsidan med kontaktformulÀret, till och med logotyperna för företag som förmodligen arbetar med dessa företag Àr desamma och Àr i samma ordning. HÀr kan du se bilden i full storlek.

JÀmförelse mellan CarterFS och Point Investment Group
JÀmförelse mellan CarterFS och Point Investment Group

4 - "Om oss" -avsnittet pÄ bÄda webbsidorna, notera designen och texten pÄ sidorna, som i princip Àr densamma. HÀr kan du se bilden i full storlek.

JÀmförelse mellan CarterFS och Point Investment Group
JÀmförelse mellan CarterFS och Point Investment Group

HÀr kan du lÀsa granskning av CarterFS.

 

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om Point Investment Group

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.pointinvestmentgroup.com

Telefonnummer: + 44 20 8068 3291

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att Point Investment Group -bolaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Det Àr en mÀklare som inte Àr reglerad och uppenbarligen Àr det inte möjligt att hitta nÄgon annan utvÀrdering eller recension om dem, vi föreslÄr försiktighet. Eftersom vi tror att detta Àr samma företag som Carter FS, a företag med ett mycket negativt rykteVi rekommenderar inte Point Investment Group.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Point Investment Group? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

6 kommentarer om «Point Investment Group: Betyg och kommentarer»

 1. EN annan bedrÀgeri pÄ TPW, samma försÀkring svar

  Mycket lik TPW, andra bedragare, faktiskt har jag vissa tester som kan bekrÀfta min teori. Jag har ocksÄ blivit lurad av TPW, i det hÀr fallet. http://www.tradeprofitweb .com
  OCH VERKLIGEN ÄR DIN PLATFORM SAMMA.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej, tack för att du delar din erfarenhet med Point Investment Group och TPW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr lÀnk:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 2. Jose Manuel svar

  God morgon: Detta företag bedrĂ€geri köper information frĂ„n banker av personer som verkar pĂ„ aktiemarknaden och har förlorat pengar (De informerar dig inte om de förluster som kan uppstĂ„) De berĂ€ttar att förlusterna tĂ€cks av en policy. De gör det inte ge dig ett meddelande om numret pĂ„ försĂ€kringen som endast krĂ€ver information om företaget. Vid tidpunkten för den totala insĂ€ttningen, TÄNGER DET DIG ATT DU ÄR REGISTRERAD I EN TÄVLING MELLAN DESS BROQUER MED TRE PRISER, VARVav EN AV DEM KAN VINNA. DU KAN INTE FÖRNEKA DEM SOM DIN KONTOMANNATARE DU FÖRBANNER INTE UTTAGANDET AV DINA PENGAR. DU MÅSTE VÄNTA TRE MÅNADER PÅ TÄVLINGENS SLUTTID SOM DE ANVÄNDER FÖR ATT FÅ DIG ATT SE HUR PENGARNA ÖKAR FÖR ATT ÄNTLIGEN SLUTAR MED ETT NEGATIVT KÖP DÄR ALLA PENGARNA SPÄNNAS TILL DIG GENOM ATT KOMMA TILL DIG FÖRlust. DIN INKOMST RÄKNAS PLUS ERHÅLLA VINSTTER. JAG VILL INFORMERA MIG HUR JAG KAN AGERA MOT DENNA MAFIA FÖR ATT DE HAR EN ORSAK I GRANA -MADRID- VALENCIA, MED ETT KLAGOMÅL PÅ DE TRE (TACK ANTI-SIPPED)

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej José, tack för dina kommentarer, det Àr verkligen synd vad du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du hittade Point Investment Group i första hand? Om du har mer information om företaget, vÀnligen dela den med oss.

   Om vad du kan göra kan du kontakta CNMV (om du Àr frÄn Spanien), Àven om det mest CNMV kommer att göra Àr att utfÀrda en varning mot dem ... Kanske borde du övervÀga att söka juridisk rÄdgivning.

   HĂ€lsningar.

 3. Albert M. svar

  De Àr samma karterrÄttor och alla andra webbsidor som de skapade, hur de tar oss för dÄrar, varje dag

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Albert, tack sÄ mycket för dina kommentarer, vi tror ocksÄ att det Àr samma personer.

   En hÀlsning.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *