✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Polarbtc. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Polarbtc och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatspolarbtc.com
???? företagetOmnämnt
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 Adress5 Churchill Pl, London E14 5HU, Storbritannien (falsk)

⚠️ Polarbtc nämner inte det juridiska namnet på företaget som driver det och den publicerade adressen motsvarar inte något finansiellt företag. Klienter är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som erbjuds av Polarbtc, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 7 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Bronze€10,000
Silver€25,000
Gold€50,000
Platina€100,000
Diamant€250,000
Premium€500,000
VIP€1,000,000

Information på webben

Polarbtcs webbplats

Polarbtc ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, FAQ-sektion, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

 • +442038379938
 • +442039961868

???? Slutlig utvärdering av Polarbtc ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Polarbtc.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Polarbtc:

datum Uppdatering – nyheter
kan 2023Klagomål mot Polarbtc av CNMV.
juni 2023Klagomål mot Polarbtc av FSMA.

Användarrecensioner

[demokrati id=”7469″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av .

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Polarbtc

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Polarbtc

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Polarbtc?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Polarbtc en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Polarbtc är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Polarbtc pålitlig?

Nej. Polarbtc är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Polarbtc?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Polarbtc?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

12 kommentarer om «Är polarbtc en bluff? Åsikter från 2023»

 1. LEJONET svar

  DE ÄR PROFESSIONELLA BEDRAGARE, JAG KONTADE EN SAMUEL, TEL +4479404905 FRÅN STORBRITANNIEN. JAG LADE IN 5.000 20.000 EURO EFTER EN TID JAG HADDE OM XNUMX XNUMX EURO.
  FÖR ATT TA UT PENGARNA SÄGER MAN ATT DU MÅSTE BETALA VISSA SKATT INNAN DU TA UT.
  TÄNK INTE ENS PÅ ATT GÖRA DET FÖR DU KOMMER INTE SE NÅGOT IGEN.
  EN BANG AV OSKRUPPLA VÄSAR.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej LEO, tack för din kommentar om Polarbtc. Den här mäklaren är en SCAM. FSMA (Financial Regulator of Belgium) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FSMA-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Jordi svar

  Polarbtc är en BUFFÄR! Du gör en första insättning, sedan slutar de inte ringa dig för att göra fler insättningar, de blåser upp ditt konto så att du vill ta ut och när du gör det skickar de dig beloppet i USDT till en plånbok med villkoret att USDT tog emot De är blockerade tills du betalar provisionen men gör det inte eftersom USDT-tokenen de skickar till dig är falsk och har ett värde på 0, vilket betyder att de lurar dig på det belopp som gjordes i den första insättning och summan du skickar som provision för att kunna aktivera uttaget.I mitt fall är det 250 euro lurade som jag gjorde vid första insättningen men jag har sett i kommentarerna personer som har lurat stora belopp. Jag hoppas och önskar att det kan hjälpa så att andra människor inte förlorar kapital.
  Telefonlista:640888456 – 640241206 – 671949435 – 606077849 – 647814937 – 631560870 – 654069378 -669322849 – 655906652 – 657 – 681649 647087762 – 670682420 – 606088276 – 641252145 – 609145055 – 647610940- 657396682 – 623505940 -673506955

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jordi, tack för din kommentar om Polarbtc. Den här mäklaren är en SCAM. FSMA (Financial Regulator of Belgium) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FSMA-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. john carlos perez svar

  Jag blev lurad med polar btc personen som kontaktade mig heter Camila och till slut bad de mig om ett annat belopp att ta ut och de har inte returnerat något

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juan Carlos, tack för att du skrev om Polarbtc. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Vilma, tack för din kommentar om Polarbtc. Den här mäklaren är en SCAM. FSMA (Financial Regulator of Belgium) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FSMA-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 4. Antonio svar

  Hej, jag är ny, jag tror att de lurade mig. De ber mig om en summa pengar för att kunna ta ut mitt kapital, från polarbtc. Jag skulle uppskatta din hjälp. Hur skulle jag kunna lämna det till en säker plats, annars är det fantompengar, tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Antonio, tack för att du skrev om Polarbtc. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. Lautaro svar

  Detta företag betalar inte. Min man blev lurad, gör inte det, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lautaro, tack för att du skrev om Polarbtc. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *