Kommentarer om Poly Metal International Investment

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Poly Metal International Investment (kallas även polymetalinternationalinvestment.com), är en fondförvaltningsmäklare. Rekommenderas verkligen Poly Metal International Investment för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar Poly Metal International Investment. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Polymetal International Plc.

✅ När det gäller din läge, mäklare nämner att de är baserade i: Cypern.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Poly Metal International Investment noterar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Hållbar plan, företagsplan, styrningsplan, ordförandeskapsplan och metallgruvor. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Hållbar plan: minsta investering $100, 5% investeringsintresse på 24 timmar.

Företagsplan: minsta investering $3.000, 12% investeringsintresse på 48 timmar.

Förvaltningsplan: minsta investering $7.000, 20% investeringsintresse på 72 timmar.

Presidentplan: minsta investering $10.000, 30% investeringsränta på 6 dagar.

Metals Mining Plan: minsta investering $10.000, 30% investeringsränta på 6 dagar.


La plattform att fungera Poly Metal International Investment erbjuder: inte nämnt.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Poly Metal International Investment tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Poly Metal International Investment webbplats
Poly Metal International Investment webbplats

Poly Metal International Investment tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live -diagram, information om de tjänster som erbjuds, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Poly Metal International Investment |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: polymetalinternationalinvestment.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: kontakta direkt från webbplatsen.

>>> Bedömning på Poly Metal International Investment <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Poly Metal International Investment är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad, dessutom hittar vi bara recensioner som är negativa och roliga med denna mäklare när vi letar efter recensioner om Poly Metal International Limited. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillkom CNMV Poly Metal International Investment till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från februari 2021

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Poly Metal International Investment? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Poly Metal International Investment: Betyg och kommentarer»

 1. Alfred svar

  JAG FÅR PENGAR OCH NU VILL DE INTE GE DET TILLBAKA TILL MIG. VET DU VAD JAG KAN GÖRA?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej LFREDO, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Poly Metal International Investment. Denna mäklare är en riktig SCAM, många kunder har kommenterat att de inte kan ta ut sitt kapital.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.