Kommentarer om Popter

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Popter (kallas även popter.eu), är en kryptovaluta -mäklare. Rekommenderas Popter verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Popter. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Pop in trading LTD.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den är baserad i: Storbritannien, men för att detta ska vara sant bör det regleras där.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren, hävdar den att den är reglerad av FCA, men detta är helt falskt, eftersom det inte visas i förteckningen över byråns poster.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Popter, noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Standardkonto, Silverkonto och Guldkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på € 500, högst 5 utbyten anslutna, daglig vinst 0.6 - 1%.

Standardkonto: minsta initiala insättning på € 10.000, högst 10 utbyten anslutna, daglig vinst 1 - 1.5%.

Privilegierat konto: minsta initiala insättning på € 50.000, max +25 anslutna börser, daglig vinst 1.5 - 2.5%.

Popter -kontotyper
Popter -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Popter erbjuder är: en egen plattform som heter Popter.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Popter tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Popters webbplats
Popters webbplats

Popter tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: viss information, vissa funktioner, demo -konto, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Popter |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: popter.eu

Telefonnummer: + 442037693072

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på Popter <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Popter är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktiga, eftersom: det är en oäkta mäklare som använder falska uppgifter, det är inte reglerat av något organ och vi vet inte var det verkligen ligger. När man letar efter recensioner om Popter Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare, utan meriter och okänd. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Popter? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Popter: Betyg och kommentarer»

 1. Walter Sosa svar

  Allt väldigt trevligt i början men nu vill jag dra mig tillbaka och de låter mig inte, hur kan jag göra det?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Walter, tack för att du kommenterar Popter. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *