✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

poy handel bluff åsikt

Grundläggande information

🌐 webbplatspoy-trade.com
???? företaget*-
⚖️ regleringNämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress  [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 Adress373/375 Station Road, Harrow, Middlesex
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2024-03-18
FöretagstypKryptovaluta, råvaror, fastighetsmäklare

⚠️ Poy Trade nämner inte vilket företag den tillhör, vilket redan väcker vissa tvivel om dess transparens. De hävdar att de finns i Storbritannien, men vi har inte kunnat verifiera att denna information är sann. Faktum är att vi tror att de kan ljuga om sin faktiska plats.

Denna otydlighet och möjliga bedrägerier om så viktiga detaljer som företagets läge ökar vår oro för Poy Trades tillförlitlighet.

Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är Poy Trade?

Efter att ha analyserat företagets hemsida kan vi säga Poy handel det är en: cryptocurrency mäklare råvaror och fastigheter.

Kontotyper

Företaget har 5 olika typer av konton.

URSPRUNGLIG POY-PLAN (5 % vinst): Minsta $50, Maximal investering $999, dagligen i 48 timmar.

GRUNDLÄGGANDE POY-PLAN (7 % inkomst): Minimum $1000, max investering $4999, dagligen i 4 dagar.

VIP-PLAN (11 % intäkter): Minimum $5,000, Maximal investering $9,999, dagligen i 6 dagar.

POY EXPERT PLAN (15% vinst): Minimum $10,000, Maximal investering $49,999, dagligen i 3 dagar.

POY EXECUTIVE PLAN (19% vinst): Minimum $50,000, Max OBEGRÄNSAT, dagligen i 6 dagar.

Information på webben

py handelswebb

Här visar vi dig en skärmdump av Poy Trades webbplats, som är poy-trade.com. Fångsten gjordes i maj 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +1 919-827-7885

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

*Poy Trade Regulation

Efter att ha analyserat den reglerande situationen för Poy Trade ingående, kom vi till slutsatsen att det finns en oroande frånvaro av reglering av mäklaren. ⚠️ Denna brist på reglering tyder på att det är ett oreglerat företag, vilket innebär att investerare och deras fonder kan vara i fara utan något skydd.

🚫 Vid problem är det mycket osannolikt att mäklaren kommer att returnera din investering. Detta innebär att dina pengar kan vara i allvarlig risk. Det är avgörande att vara mycket försiktig när du hanterar dessa typer av företag och tänka noga innan du skickar pengar, eftersom du skulle anförtro ditt kapital till en enhet som verkar utan någon typ av reglering eller skydd.

Det är viktigt att vara extremt försiktig och överväga andra säkrare och reglerade alternativ innan du fattar några ekonomiska beslut med företag av denna typ. 💸❌

Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!⚠️

???? Slutlig Poy-handelsvärdering ????

Poy Trade presenterar sig som en mäklare specialiserad på kryptovalutor, råvaror och fastigheter. Den nämner att vara belägen i Storbritannien och USA, ett land känt för sina strikta regulatoriska standarder och finansiella säkerhet. Vår forskning väcker dock allvarliga tvivel om sanningshalten i detta påstående. Bristen på specifika detaljer om dess plats och frånvaron av verifierbar information i offentliga register får oss att ifrågasätta företagets transparens och trovärdighet.

Det kan ses att utelämnandet av någon hänvisning till dess förordning är en betydande röd flagga. Otydligheten över vilken myndighet som övervakar dess verksamhet tyder på att Poy Trade skulle kunna verka utanför vilket regelverk som helst och utsätta kunder för betydande finansiella risker.

🚨🚨 Slutsats: av nämnda skäl anser vi att det är ett mycket oseriöst och osäkert företag. Extrem försiktighet rekommenderas när du överväger transaktioner med denna enhet, med tanke på dess brist på tydlighet och transparens. 🚨🚨

uppdateringar

Poy Trade News:

datum Uppdatering – nyheter
kan 2024Klagomål mot Poy Trade av den brittiska finanstillsynsmyndigheten

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter.

Var mycket försiktig!⚠

Användarrecensioner

🔻🔻Vad har du haft för erfarenhet av Poy Trade?🔻🔻

Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Poy Trade

Om du vill veta hur du gör anspråk på ditt kapital om du har blivit lurad rekommenderar vi att du läser avsnittet med vanliga frågor nedan. Där hittar du våra detaljerade råd om stegen du ska följa för att försöka få tillbaka dina pengar.

Hur man rapporterar Poy Trade

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Poy Trade?

Ja, det finns definitivt många säkrare och mer pålitliga alternativ än Toro Trade PRO. Vi har undersökt och jämfört ett flertal mäklare och gjort en rankning av de bästa på marknaden, se här: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Poy Trade?

Det beror på ditt land. Du måste kontakta din lokala finanstillsynsmyndighet för att lämna in ett klagomål. Om du behöver vägledning, lämna en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Poy Trade pålitlig?

Efter en detaljerad analys kom vi till slutsatsen att Toro Trade PRO inte är ett pålitligt alternativ, vi har inte kunnat hitta bevis på tydlig reglering som stödjer dess verksamhet, vilket är en avgörande indikator på pålitlighet i finanssektorn.

Hur får man tillbaka pengar från Poy Trade?

Om du behöver få tillbaka dina pengar har vi skapat en steg-för-steg-guide för att hjälpa dig om du har blivit lurad av ett företag som Toro Trade PRO. I den här guiden hittar du all nödvändig information här.


Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Poy Trade: åsikter och kommentarer – Är det en bluff? »

 1. Carlos svar

  Det här företaget är inte pålitligt. Min man blev lurad, gör inte det, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Carlos, tack för att du skrev om Poy Trade. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *