Kommentarer om Preferred Capital Funding
I denna avdelning vi kommer att analysera Föredragen kapitalfinansiering (kallas även av namnet: pcfunding.com), är en plattform för finansiella tjänster. Rekommenderas verkligen kapitalfinansiering för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker webbplats? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Preferred Capital Funding Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Preferred Capital Funding ⚠️ en säker webbplats? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Preferred Capital Funding nämner vara del av: inga uppgifter om detta.

 

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i USA enligt webbplatsen, men det finns inget giltig information för att bekräfta detta tror vi det det är falsk information.

 

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerade vi det Preferred Capital Funding har ingen form av reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Preferred Capital Funding är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu kommer vi att se vilka typer av konton det erbjuder Föredragen kapitalfinansiering, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som Preferred Capital Funding erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Preferred Capital Funding tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Preferred Capital Funding -webbplats
Preferred Capital Funding -webbplats

Föredragen kapitalfinansiering ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: bara en beskrivning av de tjänster den erbjuder, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Föredragen kapitalfinansiering 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: pcfunding.com

📞 Telefonnummer: (+ 770) 648-8100 XNUMX XNUMX

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Preferred Capital Funding. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Föredragen kapitalfinansiering ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Föredragen kapitalfinansiering är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

 

❌ Efter att ha undersökt denna mäklare rekommenderar vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett olagligt företag, klart etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är mycket otydligt, eftersom det ger nästan ingen juridisk information, inte visar data om dess registrering och saknar reglering (icke-reglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om AvaTrade? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

15 kommentarer om «Preferred Capital Funding: Betyg och kommentarer»

 1. David hernandez svar

  God eftermiddag, jag blev kontaktad per telefon och jag ser annonseringen på Facebook De kontaktade mig och bad mig investera och länka ett konto Jag sa att jag skulle investera om 2 månader och de blev arga vilket gjorde mig misstänksam och Jag har aldrig investerat, folk faller och ingen gör någonting

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej David, vi håller med dig, men tyvärr finns det många hemliga bedrägerier av denna typ som annonseras på sociala nätverk. Tack för att du skrev.

   Hälsningar.

 2. Gustavo Castillo svar

  Idag gick jag in med föredraget kapital, de kontaktade mig och lånade mig 2.000 10 usd för att investera, sedan berättade de för mig att jag hade tjänat ca 2.000% imorgon måste jag sätta in de XNUMX XNUMX som de ska ha lånat mig! Men som jag ser är de bluff! Jag fick reda på dem på Instagram och sedan jag
  De kontaktade mig per telefon och fick mig att skriva under några dokument och sedan bekräftade de det förment brittiska kontot!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Gustavo, tack för din kommentar om Preferred Capital Funding. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Norwin svar

  God kväll, en fråga. Vilka uppgifter kan du lämna om företaget "COINCREST".

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Norwin, vi granskar flera recensioner för tillfället, men vi kommer att prioritera din för att kunna betygsätta denna mäklare. Om du har webben kommer det att vara till stor hjälp.

   Hälsningar.

 4. ALBERTO EYZAGUIRRE svar

  GODAMIDDAG, JAG INVESTERADE OCKSÅ I FÖREDRAGET KAPITAL OCH JAG VILLE BEKRÄFTA OM DET ÄR SAMMA SOM DEN DU BEKRÄFTAR OVAN. HANS SIDAN ÄR WWW. FÖREDRAG .KAPITAL
  JAG KOMMER ATT VARA MYCKET TACKSAM FÖR DIN BEKRÄFTELSE, OM SÅ KOMMER JAG BÖRJA MED DIG EN AVSNITT ATT ÅTERHÄLLA MINA PENGAR.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ALBERTO, du kan läsa recensionen: Föredragen .Tack för att du kommenterar Preferred Capital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Wilfred Morales

    Mina herrar, snälla hjälp mig, de föredrog att de bjöd in mig att investera, de berättar att de öppnade ett konto med en kredit för att främja investeringsoperationen, nu säger de till mig att jag måste sätta in, ja eller ja, annars måste jag betala försäkring.

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Wilfredo, de ljuger för dig, de lurar dig, de vill lura dig, de försöker skrämma dig till att investera pengar, den krediten finns inte riktigt och du kommer inte behöva betala någonting, de hittar på allt, hålla sig lugn.

    Hälsningar.

  • ballast svar

   Alberto, hur gick det med föredragna, sedan du deponerade dem, fram till dagens datum?

 5. dayner valda svar

  Hej, god morgon, jag vet inte om den här mäklaren är en bluff, sätt in 2000 tusen dollar och den här veckan gjorde vi några framgångsrika operationer och jag hade min bank och pengarna var plötsligt i morse, jag kan inte komma in på min plattform och att den var avstängd och att jag kontaktar dem De svarar inte på chatten kanske för att det är lördag, mäklaren är Preferred Capital.

  Jag känner mig mer än lurad, väldigt besviken och frustrerad.

  Tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej dayner, tack för din kommentar om Preferred Capital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Ulises svar

  Jag kan inte ta ut pengarna, de ger mig många ursäkter, jag vet inte hur jag ska berätta för dem, vad kan jag göra?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ulises, tack för att du kommenterar Preferred Capital. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.