✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer du att dyka ner i vår detaljerade analys av tillförlitligheten hos PremierStock som mäklarföretag. Från att titta på din webbplats till att utvärdera kritiska kriterier som din plats, affärstillhörighet, reglering och rykte, vi har reda ut varje detalj för att ge dig ett välgrundat perspektiv. Genom denna omfattande utforskning kommer vi att avslöja våra slutsatser om PremierStock.

Grundläggande information

🌐 webbplatspremierstockmart.com
???? företaget*Nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 Adress141 Croydon Rd, Bromley, Keston
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2023-07-26
FöretagstypKryptovaluta, CFD:er, Forex och råvarumäklare

När det gäller Premier Stock är bristen på transparens oroande, eftersom företaget inte avslöjar sin företagstillhörighet. Detta väcker oro för dess legitimitet. Även angående dess plats, även om den påstår sig ha en närvaro i Storbritannien, misstänker vi att denna information kan vara vilseledande. Dessa avvikelser leder till att vi ifrågasätter Premier Stocks tillförlitlighet, vilket orsakar oss oro och föranleder oss att ytterligare undersöka deras affärspraxis.

Vad är PremierStock?

Efter att ha granskat företagets hemsida kan vi bekräfta att PremierStock presenterar sig som en mäklare som erbjuder tjänster inom kryptovaluta, CFD:er, valuta och råvaruhandel.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

premier stock webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av Premier Stock-webbplatsen, som är premierstockmart.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Denna mäklare har en alarmerande brist på kontaktinformation, begränsad endast till att tillhandahålla en e-postadress. Denna brist på ytterligare kommunikationsmedel är oroande, eftersom om ett problem skulle uppstå är tillgängligheten och effektiviteten hos dessa kontakter avgörande. Frånvaron av alternativa kontaktmöjligheter kan göra det svårt att snabbt och effektivt lösa eventuella incidenter som uppstår.

* Premier Stock Regulation

Efter en analys av den aktuella regulatoriska ⚖️ situationen ⚖️ för detta företag har vi kommit till en alarmerande slutsats. Premier Stockr i fråga ger ingen information om sin reglering, vilket leder oss till den oroande slutsatsen att den fungerar utan att vara föremål för några regler. Det innebär att kunder och deras fonder är helt oskyddade. Med andra ord, i händelse av att mäklaren agerar bedrägligt, kommer kunder sannolikt inte att ha någon möjlighet att få tillbaka sina pengar.

Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

???? Slutlig Premier-aktievärdering ????

🚨🚨 Av nämnda skäl är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Premier aktienyheter:

datum Uppdatering – nyheter
juni 2024Klagomål mot Premier Stock av den spanska finanstillsynsmyndigheten

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter.

Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Premier Stock.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Premier Stock

Om du befinner dig i den olyckliga situationen att ha blivit lurad och vill återkräva ditt kapital, förstår vi vikten av att ge vägledning och stöd under svåra tider. Nedan i FAQ-sektionen hittar du våra råd.

Hur man rapporterar Premier Stock

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Premier Stock?

Självklart! Det finns mer solida och pålitliga alternativ på marknaden. Vi inbjuder dig att utforska vår ranking av de bästa mäklarna., där du hittar rekommenderade alternativ som kan ge dig större säkerhet och trygghet i dina investeringar.

Hur kan jag anmäla Premier Stock?

Proceduren för att lämna in ett klagomål mot Premier Stock varierar beroende på var du befinner dig. Vi rekommenderar att du kontaktar ditt lands finanstillsynsmyndighet för specifik vägledning om hur du ska gå tillväga i det här fallet. Om du behöver ytterligare hjälp, lämna oss gärna en kommentar om denna recension så hjälper vi dig gärna.

¿Es Premier Stock pålitlig?

Nej, tyvärr är Premier Stock inte ett tillförlitligt alternativ. Förutom bristen på transparens när det gäller sin plats och data är det viktigt att markera att det saknar reglering. Dessa varningsskyltar leder till att vi misstror din integritet som företag.

Hur man får pengar från Premier Stock?

Om du vill återvinna ditt kapital har vi resurser som kan hjälpa dig. I vår artikel om hur du återställer pengar från ett bluffföretag ger vi en detaljerad steg för steg som kan vägleda dig i processen att återvinna dina pengar. Tveka inte att konsultera den här guiden här.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Premier Stock: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Jose-co svar

  Det här företaget är en bluff. Jag får inte betalt än, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola José-co, gracias por escribir sobre Premier Stock . En la actualidad, este broker es considerado una ESTAFA.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *