Annonsera med oss

Kommentarer om Premier Trust

I denna avdelning vi kommer att analysera Premier Trust -mäklaren (även kallad premiertrustglobal.com), är en fondförvaltningsmäklare. Rekommenderas verkligen Premier Trust att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Premier Trust ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det Premier Trust ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: de nämner det inte.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att hon är baserad i: Brittiska Jungfruöarna och Panama. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Premier Trust, noterar vi att sidan inte innehåller information om att äga olika typer av konton.

 

Las plattformar att fungera som Premier Trust -erbjudanden är: de nämner det inte.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Premier Trust tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Premier Trust webbplats
Premier Trust webbplats

Premier Trust ger faktiskt inte hjälp eller resurser till handlare eller intressenter.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Premier Trust |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: premiertrustglobal.com

Telefonnummer: har inte.

E-post: kontakta direkt från webbplatsen.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Premier Trust. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Premier Trust <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Premier Trust -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktiga, eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Brittiska Jungfruöarna), när vi letar efter recensioner om Premier Trust hittade vi ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare, ingen bana. Vi föreslår att du är försiktig. 

 

Uppmärksamhet: Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar att Premier Trust fungerar tillsammans med SGI, ett företag anklagat för att bedra många, många människor. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Premier Trust? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

20 kommentarer om «Premier Trust: Betyg och recensioner»

 1. Juan Carlos svar

  Jag är i samma fall. Jag litade på en fru mäklare i Quito, hon kom till mig med denna nyhet. Nu vill jag bara få tillbaka pengarna.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Juan Carlos, tack för att du kommenterar Premier Trust. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Du bör läsa kommentarerna från andra som berörs här: Premier Trust

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Juli svar

  god eftermiddag, hur rapporterar jag företaget?

 3. Eduardo svar

  Hallå
  Också i samma situation förstår jag att KPMG fungerar som controller på grund av ett brott mot MMUSD 20 från Premier Trust i reservfonden, varefter de försökte sälja företaget, det fungerade inte, och nu skulle du ta medel till Puerto Rico (inte Costa Rica). Jag förstår också att de latinamerikanska mäklarna har organiserat och anlitat advokaten Bernardo Porras för att företräda alla försäkringsägare i Latinamerika. Enligt min mäklare är beloppen och deras respektive avkastning garanterade, men de kommer att förstå hur mäklarens trovärdighet är vid denna tidpunkt ...
  Så vitt jag vet kommer rättegången i Cayman att äga rum onsdagen den 16 juni och KPMG ber alla potentiella representanter att skicka de undertecknade dokumenten senast måndagen den 14 juni.
  När det gäller beloppen som mottogs efter den 26 oktober 2020 (datum för KPMG: s förmodade ingripande) vet jag inte om de redan har överförts till Puerto Rico?
  Jag bifogar en länk som jag hittade från KPMG där de förklarar processens historia och varifrån du kan ladda ner bilagorna som måste skickas signerade.
  https://home.kpmg/ky/en/home/services/advisory/deal-advisory/premier-assurance-group-spc.html

  hälsningar
  Eduardo

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Eduardo, tack för informationen, om möjligt, rapportera om hur processen fortskrider och vi hoppas att alla pengar kan återvinnas.

   Hälsningar.

  • AV Antonio svar

   Du har rätt Eduardo är Puerto Rico där kundernas medel passerade för att fortsätta med pensionsplanen och fortsätta att bidra.
   Jag avvisade möjligheten att fortsätta bidra i Puerto Rico och jag registrerar mig bättre för att se hur mycket jag återhämtar mig i KPMG -testet

   Din uppföljning och förklaring av vad som hände är mycket komplett.
   så snart du har mer information, dela den på samma sätt som jag.

  • Juan m Guzman svar

   Eduardo, jag har fortfarande tvivel i detta avseende eftersom min mäklare inte ger mig konkret information, det enda jag har fått hittills är ett brev från advokaterna för H & H (BERNARDO PORRAS), och jag känner att det inte är något av kurs och där de nämner att vi kommer att ha nyheter om cirka 4 till 5 månader, men jag skulle vilja att KPMG informerar mig med ett mejl, eftersom jag fortfarande är ganska misstänksam mot min mäklare och det vill säga: SGI South Group International.
   Hälsningar.

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Juan, har du försökt komma i kontakt med KPMG, som är en seriös granskning över hela världen? Du kan inte lita på mäklaren som har lurat dig, prata med KPMG och om du är en drabbad part måste du ge all information.

    Hälsningar.

 4. susana svar

  Jag tror att det inte längre kan återställas, jag väntar fortfarande sedan september 2020 på min räddning och ingenting, mäklaren som jag fick kontrakt med fixar inte situationen för mig, jag funderar på att gå till rättsliga förfaranden, kan någon vägleda mig på det förfarandet? Jag vill rikta mitt klagomål mot mäklaren eftersom han erbjöd mig den "produkten"

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Susana, att gå till rättsliga förfaranden är en lång och tråkig process med ett osäkert slut, jag rekommenderar dig att prova vår CHAT. Tack för att du kommenterar Premier Trust. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 5. annabel svar

  De skickade mina medel till Puerto Rico efter att en del av företaget likviderats men förtroendepengarna rördes inte. Jag kan se min bakgrund när som helst

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Annabel, tack för din kommentar om Premier Trust. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berätta att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • Susana larriva svar

   Hej Annabel, skickade du dina medel till Puerto Rico? Fortsätter du att bidra med det månadsbelopp som motsvarade dig, eller har du slutat bidra? Vet du om överföringen av medel godkändes av de myndigheter som ingrep i likvidationen? kan du hjälpa mig med det, jag skulle verkligen uppskatta det

   • Eduardo svar

    Hej, jag förstår att bidrag i oktober 2020 stoppades, att pengarna inte var tillräckligt för att ta dem till Puerto Rico och att KPMG låter dem immobiliseras i väntan på rättegång

    hälsningar

 6. oscar svar

  Jag är en Premier Trust -kund och jag vill veta hur jag återställer mina besparingar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Oscar, tack för att du kommenterar Premier Trust. Denna mäklare är en SCAM. Många kunder befinner sig i samma situation, skickar inte till dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan de berättar att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 7. AV svar

  Det granskas av KPMG sedan oktober 2020 på Caymanöarna, det är i likvidationsprocessen och de flyttar de konton de kan till Costa Rica (förmodligen kommer det att fortsätta i verksamheten i Costa Rica) någon annan har information om det här jag lämna länken till revisions- och avvecklingsprocessen

  snälla om någon har mer information dela den

  home.kpmg /ky/en/home/services/advisory/deal-advisory/premier-assurance-group-spc.html

  • Susana larriva svar

   Hej AV, vissa säger att du överförde kontona till Puerto Rico, hur vet du att det är till Costa Rica? kan du hjälpa mig med denna information

 8. Susana svar

  DET VERKLIGEN överraskade mig när jag lärde mig att första förtroendet är ett ingrepp, i likvidationsprocessen och de levererar inte räddningarna. Jag har väntat i sex månader och de får inte ge mig ett svar. DU VET OM SITUATIONEN AV PREMIER TRUST

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *