Kommentarer om Premium Trade
I denna avdelning vi kommer att analysera Premium handel (kallas även av namnet: premiumtrade.cc), är en mäklare av Forex y CFD. Rekommenderas Premium Trade verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Premium Trade Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det Premium Trade ⚠️ en säker mäklare? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 
❌ Premium Trade nämner att vara del av: Dzikanta Limited Ltd. och Dzikanta Services OÜ.

 

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Saint Vincent och Grenadinerna och Estland.

 

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerade vi det Premium handel den har ingen typ av reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Premium handel är mäklare INTE REGLERAD. ⚠

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Premium handel, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 3 olika typer av konton. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Micro-konto: minsta initiala insättning på $500, gratis daglig forskningsrapport, videohandledningar, 24/5 kundservice, dedikerad kontohantering.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $5.000, gratis daglig forskningsrapport, videohandledning, 24/5 kundservice, dedikerad kontohantering, webinarier.

Handelskonto: minsta initiala insättning på $50.000, Gratis daglig forskningsrapport, videohandledningar, 24/5 kundservice, dedikerad kontohantering, webbseminarier, SMS-nyhetsflöde, dagliga premiumanalyser.

 

Kontotyper av premiumtradition
Kontotyper av premiumtradition

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek

La plattform att fungera som Premium Trade erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Premium Trade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Premium Trade webbplats
Premium Trade webbplats

Premium handel ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring om marknaderna där den verkar, ekonomisk kalender, utbildningssektion, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Premium handel 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: premiumtrade.cc

📞 Telefonnummer: (518) 399-4188

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Premium Trade. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare, tillhandahåller nyckelinformation om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör känna till innan de bestämmer sig eller inte investerar med ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Premiumhandel ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Premium handel är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och är belägen i ett mycket osäkert land för denna typ av handlingar, dessutom, när vi letar efter recensioner om Premium Trade hittar vi många som är negativa och varnar om denna mäklare. ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 tillkom FMA Premium handel till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FMA -varning för september 2021 ⚠️

 


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Premium Trade? Vad har du upplevt?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Premiumhandel: Betyg och kommentarer»

 1. Gustav R. svar

  FMA har äntligen fördömt dem, de har blivit svartlistade, men vad kommer att hända med mina pengar?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Gustav R, tack för att du kommenterar Premium Trade. Den här mäklaren är en SCAM. FMA (Austrian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *