Kommentarer om prismarknader

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren Prismarknader (kallas Ă€ven pricemarkets.com), Ă€r en Forex- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas prismarknader verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av prismarknader. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att lÀmna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Price Markets UK Ltd. (falska)

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att hon Ă€r baserad i Storbritannien, men detta Ă€r bevisat Det Ă€r inte sant.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren, ser vi att det nĂ€mns att det regleras av FCA, men i verkligheten förekommer det inte i journalerna för detta organ, denna information Ă€r falsk.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Price Markets, noterar vi att det erbjuder 2 olika typer av konton / planer: Standardkonto och Fix API -konto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto: minsta initiala insÀttning $5.000, hÀvstÄng upp till 1:30, skydd mot negativ balans.

Fixa API -konto: minsta initiala insÀttning $50.000, hÀvstÄng upp till 1:200, skydd mot negativ balans.

 

Prismarknader kontotyper
Prismarknader kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som Price Markets erbjuder Àr: egen plattform och MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för handlare som Price Markets tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Price Markets webbplats
Price Markets webbplats

Price Markets tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: information om de tjÀnster som den erbjuder, förklaring av nÄgra viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om Prismarknader |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

🌏 Webbplats: pricemarkets.com

📞 Telefonnummer: + 44232948230

📧 E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ Prismarknader <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Prismarknader Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du Àr försiktig, eftersom det Àr en olaglig mÀklare som faktiskt inte Àr registrerad eller reglerad, Àven om den pÄ sin webbplats nÀmner att den regleras av FCA, fann vi att den Àr helt falsk, dessutom nÀr vi letar efter recensioner om Prismarknader hittar bara recensioner som Àr negativa och underhÄllande om denna mÀklare. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Price Markets? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Prismarknader: Betyg och kommentarer»

 1. Belu svar

  De berÀttade för mig att uttagen var gratis, men jag var tvungen att betala, och för att göra allt har de inte gett mig nÄgot, Àr det nÄgot jag kan göra?

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Belu, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av prismarknader. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de slÀpper inte ut pengarna pÄ marknaden, de visar det bara och till slut sÀger de att du har förlorat och de behÄller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *