I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Prime Crypto Earners. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Prime Crypto Earners och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsprimecryptoearners.com
???? företagetOkänd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-post[e-postskyddad]
📈 PlattformPrime Krypto-inkomsttagare
📌 Adress822 Great West Road, Isleworth, Middlesex, Storbritannien, TW7 5NA

⚠️ Prime Krypto-inkomsttagare den nämner inte det juridiska namnet på företaget som driver det, vi kan inte hitta information om det någon annanstans, och den publicerade adressen motsvarar inte något finansiellt företag. Detta indikerar det det är en bluffsajt. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som erbjuds av Prime Crypto Earners, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Golden$50
Diamant$500
Platina$2.000
Bullion$5.000

Information på webben

Primecryptoearners webbplats

Prime Crypto Earners ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, livediagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Slutlig värdering av Prime Krypto-inkomsttagare ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Prime Crypto Earners.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Prime Crypto Earners:

datumUppdatering – nyheter
November 2022Klagomål mot Prime Crypto Earners of FCA.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Prime Crypto Earners? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en recension om din upplevelse med Prime Crypto Earners.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Prime Crypto Earners

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Prime Crypto Earners

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Prime Crypto Earners?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Prime Crypto Earners en bluff – är det bluff?

Ja. Vi tror att Prime Crypto Earners är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Prime Crypto Earners pålitlig?

Nej. Prime Crypto Earners är inte pålitliga, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Prime Crypto Earners?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det alternativ (rekommenderas) till Prime Crypto Earners?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är Prime Crypto Earners en bluff? RIKTIGA åsikter»

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Pamela Bernal, tack för att du skrev om Prime Crypto Earners. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. FCA (Financial Regulator of the United Kingdom) har lagt ett meddelande på dem, för bristande reglering och för att ha vilselett sina kunder (Se FCA -länk).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.