Kommentarer om Prime Gain Fx
I denna avdelning vi kommer att analysera Prime Gain Fx (kallas även av namnet: primegainfx.com), är en mäklare av Forex, Kryptovalutor y CFD. Rekommenderas Prime Gain Fx verkligen för investeringar? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Prime Gain Fx Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det Prime Gain Fx ⚠️ en säker mäklare? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Prime Gain Fx nämner vara del av: PrimeGainFX (obefintlig)

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att hon är baserad i Cypern, Malaysia och Marshallöarna, men eftersom det inte finns någon information om det, vi ser detta som falskt.

 

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, vi noterar att trots de regler som webbplatsen nämner, Prime Gain Fx faktiskt den har ingen typ av reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Prime Gain Fx är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Prime Gain Fx, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 4 olika typer av konton. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

PG-Standard-konto: minsta initiala insättning $500, lägsta parti 0.01, spridningar från 2 pips, marknadsutförande.

PG-Advanced-konto: minsta initiala insättning $1.550, lägsta parti 0.01, spridningar från 1.5 pips, marknadsutförande.

PG-ECN-konto: minsta initiala insättning $2.000, lägsta parti 0.01, spridningar från 0.0 pips, marknadsutförande.

PG-Pro-konto: minsta initiala insättning $5.000, lägsta parti 0.01, spridningar från 0.0 pips, marknadsutförande.

Prime Gain Fx -kontotyper
Prime Gain Fx -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Prime Gain Fx erbjuder är: plattform Metatrader 4.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Prime Gain Fx tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Prime Gain Fx webbplats
Prime Gain Fx webbplats

Prime Gain Fx ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av de marknader där den verkar och tjänster som den erbjuder, handledning, vanliga frågor, bland andra.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Prime Gain Fx 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: primegainfx.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Prime Gain Fx. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Prime Gain Fx ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Prime Gain Fx är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

 

❌ Efter att ha undersökt denna mäklare rekommenderar vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett olagligt företag, klart etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är mycket oklart, eftersom det inte erbjuder juridisk information, inte visar data om dess registrering och saknar reglering (icke-reglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Prime Gain Fx? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Prime Gain Fx: Betyg och kommentarer»

 1. joel svar

  Jag hade en mycket dålig upplevelse nu, jag vet inte hur jag kan göra anspråk på allt förlorat

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Joel, tack för att du kommenterar Prime Gain Fx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.