Annonsera med oss

Kommentarer till Prime Global Trade Investment
I denna avdelning vi kommer att analysera Prime Global Trade Investment (kallas även av namnet: primeglobaltrade.com), är ett fondförvaltnings- och rådgivningsföretag. Rekommenderas Prime Global Trade Investment verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker webbplats? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Prime Global Trade Investment ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Prime Global Trade Investment ⚠️ en säker webbplats? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det ett reglerat företag?

❌ Prime Global Trade Investment nämner att vara del av: inga uppgifter om detta.

 

❌ När det gäller din läge, nämner företaget att det är baserat på Australien, men det finns ingen information som kan bekräfta detta, det är därför vi tror att det är en falska uppgifter.

 

❌ Om vi ​​analyserar reglering, Nämn inte ingenting om att vara ett företag regleras eller på dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Prime Global Trade Investment är ett företag INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Prime Global Trade Investment, vi noterar att det erbjuder 2 olika typer av planer:

Plan 1: minsta initiala insättning på $100, avkastning på 20% på 48 timmar.

planen 2: minsta initiala insättning på $200, avkastning på 50% på 168 timmar.

 

Prime Global Trade Investment-kontotyper
Prime Global Trade Investment-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Prime Global Trade Investment erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Prime Global Trade Investment tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

Prime Global Trade Investment webbplats
Prime Global Trade Investment webbplats

Prime Global Trade Investment ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: lite information om de produkter du erbjuder, avsnittet FAQ, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Prime Global Trade Investment 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: primeglobaltrade.com

📞 Telefonnummer: + 61 8 9321 7957

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en granskning av Prime Global Trade Investment. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de bestämmer sig för att inte investera i ett investeringsföretag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Prime Global Trade Investment ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Prime Global Trade Investment är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore" väldigt lite transparent, erbjuder inte juridisk information, är inte registrerad (eller är registrerad i ett skatteparadis) och saknar också regler oreglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Prime Global Trade Investment? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

10 kommentarer om «Prime Global Trade Investment: Rating och kommentarer»

 1. Nerio saavedra svar

  Hola a todos, quiero compartir mi experiencia con esta compañía prime global investment ya que yo inicie con 200 dólares y luego se un tiempo que alcance los 5mil alli, me conseguí con esta página que habla de los broker y estafas, lo cual me llamo mucho la atención, entonces intenté hacer un retiro y pues resultó cierta está información, ellos alegaron que el sistema me había bloqueado los retiros porque había entrado al sitio desde varias direcciones IP, inclusive me preguntaron si usaba vpn, a lo cual respondí que no, entonces ellos me dijeron que para poder retirar fondos tenía que enviar a la billetera el 40% de lo que tenía invertido, y por supuesto respondí que no iba a hacer eso, que era insólito lo que estaban pidiendo, a la postre me quedé sin mi capital inicial de 200 dólares y perdí mi tiempo, les escribí por el chat interno y les he enviado correos y nada de respuesta, los telfefonos que aparecen ahí en la página no existen, y aprendí que lo recomendable es investigar primero antes de tomar la desición de invertir en algún sitio de estos, gracias

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola Nerio, gracias por compartir tu experiencia con el Broker Prime Global Trade Investment. Este broker es una ESTAFA. No les envíes dinero, quieren sacarte el máximo dinero posible con mentiras, las operaciones no son reales, el dinero no lo meten en el mercado, solo lo hacen ver y al final te dicen que has perdido y se lo quedan.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. gus svar

  De har kontaktat mig och de ger mig samma information, men personen som kontaktade mig har ingen profilbild, de säger inte var de kommer ifrån, så det orsakar mig osäkerhet så jag kommer inte att investera och med det lilla jag har läs det ger mig inte heller självförtroende.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jose, dessa mäklare ger dig ibland tillbaka en liten del av det du skickade eftersom de redan har undersökt dig och de vet att du har mycket mer pengar bakom dig, det är därför de ger dig tillbaka en del så att du senare kan skicka dem mycket mer pengar att tänka på att också kommer att återvända och NEJ. KOMMER ALDRIG TILLBAKA !!!

   Hälsningar.

 3. Efrain Rojas svar

  Var snäll och invester inte i den Scam Prime Global Trade, jag var redan lurad, mycket försiktig. Med vänliga hälsningar…

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Efrain, tack för att du delar din erfarenhet med Prime Global Trade Investment Broker. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 4. Yorvanis Alvarez Rivera svar

  Tja utifrån vad jag kan se från det lilla jag har kunnat läsa kan det investeras men det jag inte ser är en förklaring till vad det investeras i

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Yorvanis, tack för att du delar din erfarenhet med Prime Global Trade Investment Broker. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *