Annonsera med oss

Kommentarer om PrimeCap
I denna avdelning vi analyserar mäklaren PrimeCap (kallas även av namnet: primecap.io), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas PrimeCap verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om PrimeCap ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det PrimeCap ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ PrimeCap nämner att vara del av: inga uppgifter om detta.

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att baseras på: det finns inga uppgifter om detta.

 

❌ Om vi ​​analyserar mäklarreglering, Nämn inte ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: PrimeCap är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av PrimeCap, märkte vi att det erbjuder 3 olika typer av konton: Startkonto, Premium -konto och företagskonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Startkonto: minsta initiala insättning på $250, spridd från 0 pips, utnyttja upp till 1: 200, 24/5 kundservice.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $5.000, spridning från 1.0 pips, hävstångseffekt upp till 1: 300, skydd mot negativ balans, 24/5 kundservice.

Företagskonto: minsta initiala insättning på $25.000, konkurrenskraftig spridning, hävstång upp till 1: 300, skydd mot negativ balans, 24/5 kundservice.

 

PrimeCap -kontotyper
PrimeCap -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som PrimeCap erbjuder är: PrimeCap -plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som PrimeCap tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

PrimeCaps webbplats
PrimeCaps webbplats

PrimeCap ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: miniräknare, valutaomvandlare, lite information om de produkter den erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om PrimeCap 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: primecap.io

📞 Telefonnummer: +43720117236 | +43720881185

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar PrimeCap. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på PrimeCap ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget PrimeCap är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore" väldigt lite transparent, det ger inte information om dess registrering, vi vet inte var det finns eller vem som driver det, och det saknar också reglering (företag utan tillsyn). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillkom CNMV PrimeCap till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV juni 2021 varning

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om PrimeCap? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «PrimeCap: Betyg och kommentarer»

 1. Gabriel svar

  DET ÄR EN 100% bluff CNMV har redan bekräftat det, jag behöver information för att återställa mina pengar, det är mycket och jag behöver det

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gabriel, försök rädda från vår CHAT. PrimeCap är en SCAM. Den spanska finansregulatorn (CNMV) har varnat dem för deras olagliga verksamhet (se CNMV-länk)Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Du kan läsa deras recension och kommentarer här: https://brokersrecomendados.com/elite-market-comentarios/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *