Bux mäklare

Feedback om PrimeDeltas

Analys på PrimeDeltas

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera PrimeDeltas (kallas även med namnet: primedeltas.com), Det handlar om en Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas PrimeDeltas verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om PrimeDeltas ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är PrimeDeltas en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • PrimeDeltas nämner att vara en del av DELTA NOMINERADE BEGRÄNSAT.
 • Angående din plats, företaget är baserat i Belize.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att PrimeDeltas nämner IFSC-förordningen, men detta är falskt eftersom denna mäklare inte är listad i tillsynsorganets register.

UPPMÄRKSAMHET: PrimeDeltas är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som erbjuds av PrimeDeltas, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 3 olika konton:

 • Grundläggande konto: minsta initiala insättning € 250, variabel spread från 0 punkter, hävstång upp till 1:100.
 • Standardkonto: minsta initiala insättning € 2.500, variabel spread från 0.3 punkter, hävstång upp till 1:200.
 • Premiumkonto: minsta initiala insättning € 25.000, variabel spread från 0.3 punkter, hävstång upp till 1:200.

Handelsplattformen som PrimeDeltas erbjuder är: WebTrader plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som PrimeDeltas tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

PrimeDeltas hemsida
PrimeDeltas hemsida

PrimeDeltas tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om tjänsterna den erbjuder, livediagram, marknadsnyheter och analyser, FAQ-sektionen, inte mycket mer.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information PrimeDeltas

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: primedeltas.com
 • 📞 Telefonnummer: + 442920958778
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar PrimeDeltas. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på PrimeDeltas

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att företaget PrimeDeltas är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

❌ Efter att ha undersökt det råder vi dig att iaktta försiktighet, eftersom det är ett olagligt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌

UPPMÄRKSAMHET!: i mars 2022 CNMV lagt till PrimeDeltas till din lista bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för mars 2022

UPPMÄRKSAMHET!: företaget PrimeDeltas está vincula con Arguss, según comentarios de usuarios. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om PrimeDeltas? Vad har du varit med om?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

16 kommentarer om «PrimeDeltas: Betyg och recensioner»

 1. Agur svar

  Utilizan varios nombres de empresa. En el whatsapp pone Primedeltas, pero te llevan a una plataforma de arguss.co. Yo puse 200€ y pedía el contrato con las condiciones, pero no me lo han dado, claro. A la hora de querer retirar el dinero, sí que hay un apartado con la política de retiro, que incluye un montón de comisiones y condiciones. Aún no he conseguido recuperarlo.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola Agur, gracias por comentar sobre PrimeDeltas. Este broker es una ESTAFA. No les envíes dinero, quieren sacarte el máximo dinero posible con mentiras, las operaciones no son reales, el dinero no lo meten en el mercado, solo lo hacen ver y al final te dicen que has perdido y se lo quedan.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Alejandra svar

  OJO!! con PrimeDeltas son estafadores, te llaman como 3 personas diferentes para que invierta, luego te llama un tal de Antonio Ponce de Leon que será tu broker, y luego te deja sacar algo de dinero , pero cada vez te piden y te llaman cada 2 días para invertir e invertir tus ahorros, que saques préstamo para que les envíes dinero, y luego pasados los 3 meses, veras que la cuenta ha pasado de 10 mil a 135 mil y que si quieres sacar dinero tienes que enviarles el 5 % de la ganancias, te piden primero enviar el dinero y luego no te mandan nada…jaja..

  por suerte solo quise poner 250 € para probar. y luego al mes retire 500 € , ósea recupere mi dinero y el doble, pero lo hacen para engancharte y que inviertas mas, por suerte no lo hice , ya me olía extraño que le dije que le quería conocer en persona y que yo iría donde el estaba y le daba 10 mil,,,,y no quiso.

  OJO de verdad, luego te llaman con voz amenazadora que si no pagas.—–te enviaran una carta de cobro, osea si alguien sabe que si llega la famosa carta de cobro que se debe hacer? a parte de romperla , claro esta porque ni siquiera existen en el mercantil.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Alejandra, du ska inte bry dig om hoten eller de här breven, allt är lögn. Tack för din kommentar om PrimeDeltas. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Agur svar

   Hola Alejandra, cómo conseguiste recuperar el dinero? Haciéndoles ver que ibas a invertir? Porque quizás si te enfrentas y te dan por cliente perdido, no te devuelven nada… Gracias.

 3. Michael C. svar

  Jag skulle vilja veta om det finns ett sätt att få tillbaka primedeltas kapital, jag och min kollega rånades mellan oss två mer än 3000 på några veckor. De är väldigt smidiga när det kommer till att ljuga. De säger till dig att du kommer att tjäna mycket och att du gör uttag när du vill men om du vill ta ut, åtminstone enligt min erfarenhet, så tillåter de dig inte.

  De hittar på tusen olika ursäkter, löjliga ursäkter till varför man inte kan dra sig ur, de är skurkar. Investera inte med primedeltas du kommer inte att kunna ta ut en krona.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Miguel, tack för att du kommenterar PrimeDeltas. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • LUCKAD AV PRIMEDELTAS svar

   Hej Miguel, de gör samma sak mot mig. Jag har haft mina pengar blockerade i veckor. Tusen olika ursäkter hittas på. De är farliga lögnare. Om du nämner dessa kommentarer om dem och klagomålen säger de att de alla är lögner men de ger inte tillbaka dina pengar heller.

   JAG VILL RAPPORTERA, VEM HAR MED MIG?

   LÅT OSS FÖRENA OSS OCH ANMÄLA DEM FÖR BEDRAGARE.

 4. Elisenda Hurtado svar

  de låtsas vara företag som de inte är, dessa primedeltas är pirater, de kommer att lura dig, var väldigt försiktig, jag jobbade för dem!!!!

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Elisenda, tack för din kommentar om PrimeDeltas. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • alba svar

    Först var det bra och sedan stjäl de allt, de låter dig inte ta ut och de ber dig om pengar för att få dina pengar och de returnerar dem aldrig...

    • Rekommenderade mäklare. Com svar

     Hej Alba, tack för din kommentar om PrimeDeltas. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

  • Fran svar

   Hej Elisenda, min far blev bestulen på mer än 10.000 XNUMX euro på bara två månader. Du hjälper mig?

   Hur kan jag hitta ägarna till bluffen? Jag vill få tillbaka min fars pengar och ta dem till fängelset, det är där de hör hemma. Varför berättar du inte var de finns eller vilka som är de som orkestrerar primdeltas-bluffen? Denna information skulle hjälpa mig mycket.

   • John svar

    Es una estafa no entréis en su juego,yo acabo de denunciar,ojalá les pille

 5. Alice Palace svar

  Plocka inte upp luren, eller wasap, eller e-post för att returnera pengarna, de är katastrofala

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Alicia Palacio, tack för att du kommenterar PrimeDeltas. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.