I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i PrimeFinanz. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om PrimeFinanz och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsprimefinance.com
???? företagetPrime Finance Inc
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformPrimeFinance
📌 AdressOkänd

⚠️ PrimeFinanz visar inte korrekt företagsinformation för allmänheten. Allt tyder på att de använder falsk information. Kunder är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

PrimeFinanz erbjuder inte flera konton till användare.

Information på webben

SV Prime Finance hemsida

PrimeFinanz ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder och dess plattform, inte mycket mer än så.

Lista över telefonnummer

+447488871866

???? PrimeFinanz slutlig värdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED PrimeFinanz.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag med okänd plats, du kommer inte att ha skydd från lagen i händelse av att du blir skadad, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina pengar eller nedläggning av företaget. .

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om PrimeFinanz:

datum Uppdatering – nyheter
September 2022Klagomål mot PrimeFinanz av BaFin finansiell regulator

Användarrecensioner

Vad tycker du om PrimeFinanz? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med PrimeFinanz.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av PrimeFinanz

Hur man rapporterar PrimeFinanz

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera PrimeFinanz?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är PrimeFinanz en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att PrimeFinanz är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är PrimeFinanz pålitlig?

Nej. PrimeFinanz är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från PrimeFinanz?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till PrimeFinanz?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är PrimeFinanz en bluff? 2023 recensioner»

 1. susanna schacht svar

  Die BAFIN hat diesen Broker bereits auf die schwarze Liste gesetzt, wir wurden abgezockt, es wird unmöglich sein, unser Geld zurückzubekommen

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Susanna Schacht, tack för att du skrev om PrimeFinanz. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. BAFIN (tysk finanstillsynsmyndighet) har lagt ett meddelande på dem, för bristande reglering och vilseledande av deras kunder (Se länk BAFIN).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

   ---

   Hej Susanna Schacht, vielen Dank, dass Sie über PrimeFinanz geschrieben haben. Dieser Broker wird als Betrug betrachtet. Die BAFIN (Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht) har ihnen wegen fehlender Regulierung und Irreführung ihrer Kunden einen Hinweis auferlegt (Siehe BAFIN-Link).

   Wir schlagen vor, KEIN Geld zu senden, sie lügen, um von Ihnen zu stehlen, die Operationen sind fiktiv, das Geld wird nie mit dem Markt gekreuzt, sie simulieren es und am Ende markieren sie Sie und sagen, dass Sie allesrloren haben, und sie halten är så.

   Wenn Sie eine Auszahlung beantragen, were Sie um mehr gebeten, um Provisionen, Steuern, Gebühren, Legalisierungen usw. zu zahlen. Tun Sie är niemals! Es ist eine klare Warnung, dass Sie Kunde eines Betrugsmaklers sind und selbst wenn Sie bezahlen, wird er Ihr Geld niemals zurückerstatten.

   All Informationen, die Sie über das Unternehmen bereitstellen, helfen den Betroffenen dieses Brokers, erklären detailliert, wie alles passiert ist, welche Werbung Sie gesehen haben, die Namen Ihres Beraters, Nummern, E-Mails, von denen Sie contactiert wurden usw.

   Um Ihr Geld zurückzubekommen, sprechen Sie mit unserem CHAT eller fullen Sie das Formular unter diesem Link from: HOLEN SIE IHR GELD EIN

   Grüße.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.