✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Brokersrecomendados.com

Här ska vi undersöka om Primeoptionmax Det är ett säkert eller opålitligt företag enligt vår uppfattning. Missa inte vår fullständiga analys för alla detaljer!

Efter en fullständig genomgång av webbplatsen tittar vi på varje detalj och utvärderar de viktigaste egenskaperna som beaktas när man väljer en bra mäklare, inklusive dess placering, företaget som äger den, dess reglering och dess rykte.

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Primeoptionmax och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsprimeoptionmax.com
???? företaget*Nämner att vara en del av primeoptionmax LTD
⚖️ reglering Nämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressOmnämnanden finns på 3422 old capital Trail pmb 989 wilmingtonDE 19808, USA
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2023-04-14
FöretagstypKryptovaluta mäklare

Företag: ⚠️ Primeoptionmax LTD är enligt uppgift ägare till Primeoptionmax, även om detta påstående kan ses med skepsis med tanke på bristen på verifierbara detaljer om kopplingen mellan de två enheterna.

Plats: ⚠️Även om företaget anger att det är baserat i USA, finns det betydande tvivel om äktheten av denna information.

Det är viktigt att notera att vi har hittat flera egenskaper hos detta företag som berör oss.

Vad är Primeoptionmax?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Primeoptionmax är en: kryptovalutamäklare .

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

webbsida

Här visar vi dig en skärmdump av Primeoptionmax webbplats, som är primeoptionmax.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: Det nämner inte ditt telefonnummer

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

Primeoptionmax förordning

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Situationen som mäklaren presenterar ger anledning till stor oro; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får det oss att tänka? Vi står inför en oreglerad mäklare. Vad innebär detta? Det innebär att mäklarens kunder och deras fonder är helt oskyddade. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du förmodligen inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du litar på ett företag utan någon reglering eller skydd!

???? Primeoptionmax slutbetyg ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Primeoptionmax och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De anger sin plats till en plats som anses vara säker, till exempel USA, men vi misstänker att denna information kan vara falsk och avsedd att vilseleda kunder.

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall FCA, den brittiska tillsynsmyndigheten). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Primeoptionmax presenterar sig själv som en kryptovalutamäklare och etablerar sin plats i USA, en plats som allmänt anses säker. Det finns dock en misstanke om att denna information kan vara falsk och avsedd att vilseleda kunder. Bristen på detaljer om dess reglering tyder på att Primeoptionmax är oreglerad, vilket tyder på en anmärkningsvärd otydlighet och allvar i dess verksamhet.

Dessutom har företaget rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive UK FCA. Detta förstärker behovet av extrem försiktighet när man överväger interaktion med Primeoptionmax. Frånvaron av information om den enhet som den är en del av förvärrar misstroendet ytterligare. Det är därför viktigt att vara mycket försiktig, eftersom bristen på korrekt reglering och klagomål från stora tillsynsmyndigheter indikerar potentiella betydande risker.

🚨🚨 Slutsats: Givet de skäl som nämnts är vår bedömning att detta företag är mycket oseriöst och osäkert. Det är avgörande att agera med extrem försiktighet på grund av flera oroande tecken. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om Primeoptionmax:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot Primeoptionmax finanstillsynsmyndigheten FCA

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Primeoptionmax.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man återställer pengar lurade av Primeoptionmax

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital efter att ha blivit lurad, erbjuder vår FAQ-sektion nedan vägledning.

Hur man rapporterar Primeoptionmax

Om du är missnöjd med tjänsten som företaget har erbjudit dig och vill lämna in ett klagomål, nedan, i avsnittet med vanliga frågor, hittar du det bästa sättet att göra det.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Primeoptionmax?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Primeoptionmax?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Primeoptionmax pålitlig?

Nej. Primeoptionmax är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: Primeoptionmax etablerar sin plats på en plats som anses säker, till exempel USA, men vi misstänker att denna information kan vara falsk och avsedd att vilseleda kunder. De nämner ingenting om sin reglering, vilket tyder på att vi har att göra med ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet. Kom ihåg att Primeoptionmax har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive UK FCA. Var EXTREMT FÖRSIKTIGT. Dessutom nämner inte detta företag vilken enhet det tillhör, vilket visar på en tydlig brist på seriositet och transparens.

Hur får man tillbaka pengar från Primeoptionmax?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Rekommenderademaklare.com