Kommentarer om Primery Swiss Group
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Primery Swiss Group (kallas även med namnet: primeryswissgroup.cc), är en mäklare av Forex, Criptomonedas y CFD. Rekommenderas Primery Swiss Group verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Primery Swiss Group ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det Primery Swiss Group ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Primery Swiss Group nämner att vara del av: inga uppgifter om detta.

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att baseras på: det finns ingen information om detta.

 

❌ Om vi ​​analyserar mäklarreglering, Nämn inte ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Primery Swiss Group är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Primery Swiss Group, noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton: Standardkonto, Premiumkonto och Lyxkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $250, spreadar från 0.6 punkter, hävstång upp till 1:200, Stop Out-nivå 50 %, skydd mot negativt saldo.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $2.500, spreadar från 0.4 punkter, hävstång upp till 1:100, Stop Out-nivå 50 %, skydd mot negativt saldo.

Lyxkonto: minsta initiala insättning på $25.000, spreadar från 0.1 punkter, hävstång upp till 1:200, Stop Out-nivå 50 %, skydd mot negativt saldo.

 

Primery Swiss Group-kontotyper
Primery Swiss Group-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Primery Swiss Group erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Primery Swiss Group tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en bra poäng till mäklarens fördel.

Primery Swiss Groups webbplats
Primery Swiss Groups webbplats

Primery Swiss Group ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: analys, tekniska indikatorer, ekonomisk kalender, en förklaring om de produkter det erbjuder, egentligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Primery Swiss Group 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: primeryswissgroup.cc

📞 Telefonnummer: Support +41439478147 | Teknisk support +442037694221

📧 E-posthar inte.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Primery Swiss Group. Vi genomför denna granskning och bedömning, på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företagets tillförlitlighet. Vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare bör känna till innan de bestämmer sig för att investera med ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Primery Swiss Group ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Primery Swiss Group är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore" väldigt lite transparent som inte erbjuder juridisk information, inte är registrerad (eller är registrerad i ett skatteparadis) och också saknar reglering ( oreglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 CONSOB tillagd Primery Swiss Group till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔ ➡️ Länk till CONSOBs varning för april 2021 ⚠️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 lade CNMV till Primery Swiss Group till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från september 2021

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Primery Swiss Group? Vad har du varit med om?

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «Primery Swiss Group: Betyg och kommentarer»

 1. Y svar

  Jag kräver mer än 20.000 XNUMX Euro från Paola att enligt vad hon skulle ge mig i september och fram till nu har hon inte gjort annat än att be om ursäkt och inte bara att hon inte ens har svarat på meddelanden på många dagar.Hon är en människa om hon kan kallas att av de värsta hycklande bipolär sjuka jag trasslar in mig tills jag får ut de sista ångerna från mitt bankkonto, var försiktig med PRIMERY SWISS GROUP, DE ÄR EN MAFIA.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Och, tack för att du kommenterar Primery Swiss Group. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CONSOB (italienska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, för att de ljuger och inte är reglerade (se CONSOB-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Lorenzo Russo svar

  VARNA! CONSOB HAR REDAN UTFÄRDAT EN VARNING MOT DENNA MÄKLAR, DET ÄR EN BLUFF, KOM INTE NÄRA, JAG SÖKER FORTFARANDE EFTER EN LÖSNING EFTER TVÅ MÅNADER JAG HOPPAS DU KAN HJÄLPA MIG

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Lorenzo, tack för att du kommenterar Primery Swiss Group. Den här mäklaren är en SCAM. CONSOB (italienska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, för att de ljuger och inte är reglerade (se CONSOB-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *