Bux mäklare

Primex100 comentarios

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera PrimeX100 (kallas även med namnet: primex100.com), är mäklare av Forex, Cryptocurrency och CFD. Esta plataforma cuenta con más de 1.000 instrumentos subyacentes, incluyendo acciones y ETF. ¿Es PrimeX100 realmente recomendado para realizar una inversión? ¿O es mejor no invertir con esta empresa? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: opiniones sobre PrimeX100 ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: ¿es PrimeX100 ⚠️ un sitio seguro? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

PrimeX100 nämner att vara en del av PrimeX100 LLC.

✅ När det gäller din läge, företaget har kontor i USA y Förenade kungariket.

✅ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerade vi det PrimeX100 es un broker registrado en Estados Unidos y Förenade kungariket.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton det erbjuder PrimeX100, i det här fallet observerar vi att det erbjuder sólo una cuenta:

 • Konto 1: minsta initiala insättning $ 10, y ofrece 1% de retorno cada 24 horas y retiros inmediatos.

La plattform att fungera que PrimeX100 ofrece es: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som PrimeX100 tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Página Web Primex100
PrimeX100 webbplats

PrimeX100 ger följande hjälpmedel eller resurser a los traders o interesados: asistencia al cliente 24/5, formación y webinarios en vivo, libros electrónicos y videos educativos, investigaciones y análisis diarias del mercado con informes periódicos.

En annan Information PrimeX100

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: primex100.com

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar por qué realizamos una reseña sobre PrimeX100. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på PrimeX100

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: ¿creemos que la empresa PrimeX100 es confiable? ¿Deberías invertir tu dinero con la empresa? ¿Son una empresa recomendada? ⭐ Análisis del 2022 ⭐

✅ Efter att ha gjort en exhaustivo análisis sobre ⭐ PrimeX100 🥇, enligt vår mening tyder allt på det vi har att göra med en bra mäklare, Med utmärkta handelsvillkor, En idealiskt alternativ för nästan alla typer av handlare.

Grundligt undersöka din resurser, verktyg och stöd, hittar vi verktyg för en mycket hög nivå, dessa varelser stor hjälp även för nybörjare.

Vi har kontaktat supporten flera gånger och de har svarat snabbt. När det gäller säkerhet, PrimeX100 es un broker reglerad och har många investerares förtroende, eftersom vi talar om en broker referente, con antigüedad, establecido y muy respetado. PrimeX100 es un broker de primer nivel.


Kort sagt: Vi pratar om en utmärkt mäklare och rekommenderas till fullo!


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

¿Que piensas de PrimeX100? ¿Cuál ha sido tu experiencia?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

3 kommentarer om «PrimeX100: betyg och kommentarer»

 1. Daniela Ubeda svar

  primex100 es una plataforma de muy facil uso, ha sido una gran sorpresa para mi

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola Daniela Ubeda, gracias por comentar sobre Primex100. ¿Tienes nombres de asesores, números, correos desde los que te han contactado? ¿Recuerdas cómo diste con este broker en primer lugar? Nos interesa información en general de tu experiencia con este broker.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.