Kommentarer till PrimeXclub

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren PrimeXclub (även kallad Prime X Club), är en Forex -mäklare. Rekommenderas PrimeXclub verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi recenserar PrimeXclub. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Elit Property Vision LTD.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Bulgarien. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom PrimeXclub inte nämner något om att vara ett reglerat företag tror vi att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av PrimeXclub, noterar vi att PrimeXClub faktiskt inte nämner information om att äga olika typer av konton.

Las plattformar att fungera som PrimeXclub erbjuder är: tydligen MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som PrimeXclub tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

PrimeXclubs webbplats
PrimeXclubs webbplats

PrimeXclub ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: mycket grundläggande förklaring och utan att gå in på detaljer om de tjänster som PrimeXclub erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om PrimeXclub

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: primexclub.com

Telefonnummer: omnämnt

E-post: omnämnt

>>> Betyg på PrimeXclub <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att PrimeXclub -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Marshallöarna), den ger väldigt lite information om de tjänster som företaget erbjuder när man letar efter betyg på PrimeXclub kan vi verkligen inte hitta någon annan, vilket tyder på att det är ett "nytt" företag. Vi föreslår att du är försiktig.

Mäklaren är släkt med företag med för många klagomål och några av dessa företag har redan varnats av olika europeiska finansiella tillsynsmyndigheter, t.ex. Bitcoinie, Wellington Investments, Brittiskt pris, Capital 245 y Richmond FG (Richmond Financial Group), bland andra företag. 

På olika webbplatser på webben nämner han uppenbarligen av misstag en mäklare som heter PRC Financials, tydligen en rysk mäklare, liksom logotypen på webbplatsen tillhör tydligen en annan mäklare som heter Genius Trading, om vilken vi inte har kunnat hitta någon information . Otroligt som det kan tyckas nämner han en tredje mäklare, också av misstag, en mäklare som heter ArgoCommerce.

Uppdatering från oktober 2019: CNMV, spansk regulator, har varnat för PrimeXclubVi föreslår extrem försiktighet. CNMV varnar också för att PrimeXclub är länkad till ES.FIRSTBTCFX.COM, ES.PROCAPITALFX.COM, ES.BTCGLOBEFX.COM, ES.FIRSTFXCLUB.COM, ES.CAPITALBTCFX.COM, ES.CRYPTOCLUBFX.COM och ES.GAMEBTCFX.COM

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om PrimeXclub? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «PrimeXclub: Betyg och kommentarer»

 1. Aldo DiCaprio - Andres Pinto - IMPOSTORS svar

  De har lurat mig 82.200 XNUMX euro.
  Jag deltog i mmfinancialexperts och wtcinversion.
  Aldo dicaprio [e-postskyddad] Han lovade mig försiktighet och ärlighet i mina investeringar. Sjuk, och jag tilldelas en chef, han säger att du heter Andres Pinto [e-postskyddad] .com och har utnyttjat € 82.200 XNUMX med lögner och motbjudande övertalning.
  Jag kräver att Elit Property Vision Ltd / PrimexClub returnerar pengarna de har stulit från mig.

  Jag bifogar en varning från en mäklars webbplats:
  Elit Property Vision Ltd / PrimexClub är en bluff. Här testerna:
  1. Alla nedanstående mäklare ägs av Elit Property Vision Ltd / PrimexClub. De är inte reglerade och har bytt namn flera gånger: capital245 .com, bitcoinoie .com, jbcapitals .com /, xcoinbroker .com, mmfinancialexperts .com och richmondfx .com.

  Följande mäklare: tradeprofitweb .com, capital245 .com och Bitcoinoie FinServices LTD, förklarar i sina villkor att de tillhör en sådan Mountain High LTD, Capital245 FinServices LTD och Bitcoinoie FinServices LTD. De är dock fortfarande en del av samma bedrägliga grupp och har bara bytt namn för att gå obemärkt förbi (vi förklarar mer i punkt 3).

  Vissa webbplatser fungerar inte längre som: Richmondfx och xcoinbroker.

  2. Ett stort antal internationella tillsynsorgan har redan utfärdat många varningar mot dessa webbplatser och "företag": den första från CNMV mot Elit Property Vision: https://cnmv.es/Portal/ResultadoBusqueda.aspx?tipo=1&nombre=ELIT%20PROPERTY%20VISION%20LTD. Där CNMV listar alla företag som arbetar med under namnet Elit Property Vision.

  Följande har utfärdats av MFSA: //www.mfsa.mt/news/warnings/foreign-warnings-received/www-bitsurge-io-bitsurge-token-project-crypto-green-earth-www-wachsendewerte-at -it-columbia-capital-group-ltd-sucaba-enterprise-ltd-lkm-groups-ltd-elit-property-vision-ltd-get-financial-marke /. En annan av den italienska CONSOB (en publicerad den 4 maj 2020, en annan 9 mars 2020, en annan den 4 november 2019, etc.): https://www.consob.it/web/consob-and-its-activities/warnings?viewId=ultime_com_tutela. Den 14 april 2020 utfärdade CONSOB också en varning mot Richomndfx: //www.consob.it/web/consob-and-its-activities/warnings?viewId=ultime_com_tutela.

  Och följande är från tyska BaFin: https://www.bafin.de/SharedDocs/Veroeffentlichungen/DE/Verbrauchermitteilung/unerlaubte/2019/meldung_190510_Elit_Property_Vision_LTD.html

  3. Alla sidor har samma design, samma information, uppenbarligen samma villkor och det är här vi insåg att Capital 245, Trade Profit Web och Bitcoinoie fortfarande är en del av Elit Property Vision Ltd.

  4. Alla dessa påstådda mäklare är registrerade under samma falska adress, 1574 Sofia, RA, Hristo Smirnenski, 112 Geo Milev Str., Partner Floor, Office 1 och som vanligt bland bluffmäklare finns deras kontaktnummer i England.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej, tack för att du delar din upplevelse med PrimeXclub. Denna mäklare är en riktig SCAM, många investerare har fördömt PrimeXclub för kriminell verksamhet.
   Det är en mäklare som ljuger för sina investerare, det är inte klart var de kommer från eller vem som reglerar dem, vilket är typiskt för mäklare som LURAR sina KUNDER.
   CNMV, den spanska tillsynsmyndigheten, har varnat för PrimeXclub, vi föreslår extrem försiktighet. CNMV varnar också för att PrimeXclub är kopplat till ES.FIRSTBTCFX.COM, ES.PROCAPITALFX.COM, ES.BTCGLOBEFX.COM, ES.FIRSTFXCLUB.COM, ES.CAPITALBTCFX.COM, ES.CRYPTOCLUBFX.COM och ES.CRYPTOCLUBFX.COM
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.