Bux mäklare

ProCash -kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Procash (kallas även procashdream.com), det är en investeringsplattform. Rekommenderas verkligen ProCash för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om ProCash ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är ProCash ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Pro Cash Dream Corp.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Panama.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av ProCash, noterar vi att sidan inte ger någon information om förekomsten av olika typer av konton.

La plattform att fungera som ProCash erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som ProCash tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

ProCash-webbplats
ProCash-webbplats

ProCash tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara lite information om företaget, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Procash |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: procashdream.com

Telefonnummer: + 591 75022506

E-post: [e-postskyddad]

Telegram: @Procashdream_oficial

Du kanske undrar varför vi granskade ProCash. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Procash <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Procash är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

När vi ser allt detta rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom: det är en mäklare som inte är reglerad och huvudkontoret ligger i ett mycket osäkert land (Panama), det är inte klart vad dess arbetsmetoder är, i själva verket visar det mycket lite information, allt verkar tyda på att det är ett pyramidspel; Också när man letar efter recensioner om Procash Vi hittade flera negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 lade CNMV till Procash till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från april 2021

UPPMÄRKSAMHET!: företaget ProCash är kopplat till VI VIett företag med dåligt rykte. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om ProCash? Vad har du haft för erfarenhet?

LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

50 kommentarer om «ProCash: Betyg och kommentarer»

 1. Rebeca svar

  dessa från procashdrömmar är löjliga, de insisterar på att de är pålitliga och säkra

  om du bara ser deras webbplats lägger de: "Masternode Contracts for Networkers

  Du ger en avkastning på 200%, det betyder att du fördubblar investeringsbeloppet. "

  ERBJUDER DU 200% RETUR? INGEN KAN ERBJUDA ELLER GARANTERA DETTA, DE ÄR LÖJLIGA. OM de verkligen kunde producera 200% avkastning, skulle de inte leta efter kunder och investerare, eftersom de skulle vara miljoner.

  EN FARCE MED ALLA BREV.

  Håll utkik, vän, allt är lögner och bedrägerier som den gudomliga närvaron dömer och att de stänger denna plattform eftersom det inte är säkert. Tappa inte för det, bättre köp och spara pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rebeca, du har helt rätt, det tråkiga är att det fortfarande finns människor som tror det, tack för att du kommenterar ProCash Broker. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 2. Yuliet svar

  Detta system eller plattform uppdaterade nyligen sitt backoffice, och i ett förmodat uppgraderingsförsök lurade det hundratusentals kontanter från de flesta av sina investerare, varav de flesta hade återinvesterat sina vinster över en natt hittades i nollbalanser, utan möjlighet att återställa även de investerade , drog de också tillbaka vinsterna som ackumulerades i systemet utan påstådda fordringar eftersom kontraktet föreskriver att de åtgärder som företaget vidtar inte har något krav, de tog också bort poängen som samlats upp av binära som förvärvades genom införandet av nya remisser som var tvungen att betala av företaget, för att inte tala om de kontrakt som VIP, Forced Matris 2 × 2 och den nya införlivade produkten kallade Matris Mundial betalade, som om det inte var tillräckligt, fastställde de en alltför liten procentuell betalning på 0.10% per dag, de ökade uttagsprocenten såväl som avgiften för det, med andra ord, DITT SYSTEM ÄR EN SCAM, Helt bedrägeri och även om många av dess proselyter inte vill investera mer i det och har dragit sig tillbaka från den plattformen för att ta ut sina pengar eller vänta på att få göra det, finns det fortfarande vissa som säljer den produkten som pålitlig, kanske i hopp om att sidan med En gång och VD för Prochash Company kommer definitivt ut med alla pengar, eller kanske väntar du på ögonblicket som SHEEP att ta ut sina pengar som de fortfarande har och åtminstone inte lämnar med sina bara händer, det är verkligen en stor bluff. , och bara de som vill slösa bort sina pengar för ingenting ska komma in, det finns många stötande ord som jag skulle vilja säga till de som är ansvariga för denna situation på grund av den upprördhet det framkallar, men jag föredrar att inte göra det på grund av respekten att läsarna på denna sida förtjänar, och bättre att dra nytta av möjligheten att råda alla som söker information från denna mäklare att inte investera i den, att inte ge dessa bedragare nöjet att bli miljonär. onarios trots andras smärta, och om det redan finns någon som har investerat i det, råda dem att ta ut sina pengar så snart som möjligt.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Yuliet, tack för att du kommenterar ProCash -mäklaren. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

   • Teodoro svar

    De är bedragare, de betalar med kryptor som ingen känner till, kryptor skapade av dem... kryptor som inte är värda någonting, de är falska!

    • Rekommenderademaklare.com svar

     Hej Teodoro, du har helt rätt, det tråkiga är att det fortfarande finns folk som tror på det, tack för din kommentar om Broker ProCash. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     hälsningar

  • Lille Pedro svar

   de rånar dig, gå inte in, det är ren bluff!!!

   • Rekommenderademaklare.com svar

    Hej Pedrito, du har helt rätt, det tråkiga är att det fortfarande finns folk som tror på det, tack för din kommentar om Broker ProCash. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

  • Fabian svar

   Jag litar inte på den här mäklaren, det verkar vara en PONZI-bluff, mycket försiktig!!!!!!!!

 3. ELBER svar

  Detta företag som heter Procash Dream är en SCAM. Vd: n Rolando Weimar Mendoza Cardona har en historia av att ha varit med i andra SCAMS. Han har också åtalats i Santa Cruz de la Sierra (Bolivia) (ESTAFA). Här är testerna: https://edictos.organojudicial.gob.bo/Home/Detalle/10756.
  Den här karaktären tillsammans med CLAUDIO RIVAS OCH Franco ZADUNAISKY (FRANK ZADU) De lurade i TRADING WAVES. Även Frank ZADU (Procash youtuber) var SCAMMING på INTENSE LIVE. Med allt detta sagt. Procash är en SCAM skapad och drivs av Tjuvar !!!!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej ELBER, UTMÄRKT !! Din information är mycket bra att rapportera dem. Tack för att du kommenterar ProCash Broker. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 4. LUIS svar

  dessa från procashdrömmar är löjliga, de insisterar på att de är pålitliga och säkra

  om du bara ser deras webbplats lägger de: "Masternode Contracts for Networkers

  Du ger en avkastning på 200%, det betyder att du fördubblar investeringsbeloppet. "

  ERBJUDER DU 200% RETUR? INGEN KAN ERBJUDA ELLER GARANTERA DETTA, DE ÄR LÖJLIGA. OM de verkligen kunde producera 200% avkastning, skulle de inte leta efter kunder och investerare, eftersom de skulle vara miljoner.

  EN FARCE MED ALLA BREV.

  SE PÅ VÄNNER SOM I DAG ÄR FULLT FULL

  VIDÖPPNA ÖGON

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej LUIS, det stämmer, du måste hitta namnen på ägarna och platsen för deras kontor för att rapportera dem. Tack för att du kommenterar ProCash Broker. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 5. David väl svar

  Den pyramidbluffen kommer faktiskt från Bolivia, det kontaktnumret tillhör det landet. Pojkens efternamn är Mendoza och han har varit i många företag av denna typ som inte har fungerat för honom. Lura de som investerar. Självklart kommer företaget att placeras som om det vore i Panama. Så de hittar dem aldrig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej David, du måste hitta namnen på ägarna och platsen för deras kontor för att rapportera dem. Tack för att du kommenterar ProCash Broker. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

  • Alonso svar

   Hej, har du mer information om dessa människor? du skulle hjälpa mig mycket

   Tack

  • Rodrigo svar

   hej david, de lurade mig ... vem är den här mendoza? Var kan jag hitta den? Jag skulle vilja berätta några saker

   Jag skulle uppskatta om du ger mig mer information eftersom jag har förlorat mycket pengar tack vare procashdreams

   gäller

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Rodrigo, det stämmer, du måste hitta namnen på ägarna och platsen för deras kontor för att rapportera dem. Tack för att du kommenterar ProCash Broker. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

 6. Ana Maria svar

  god morgon alla tack för era kommentarer om procash de räddade mig från att investera med dessa pirater, från vad jag kan läsa var jag på väg att bli lurad

  Stort tack till er alla för att ni kommenterar era erfarenheter och till rekommenderade mäklare för att ge information om dessa skurkar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ana María, vi är glada att veta att vi har kunnat rädda dig, tack för att du skriver, du ger oss styrka.

   Hälsningar.

  • Fredrik Andrew svar

   Hej Ana, hur mår du? Om du letar efter en bra investering rekommenderar jag att du besöker denna webbplats: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2021/. Jag är knuten till företag och det är mitt bästa val som jag har gjort. Jag lämnar dig min kontakt om du är intresserad. Jag kommer att kommentera mer i detta FORUM

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Federico, tack för att du kommenterar ProCash Broker. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

 7. Venelgrupp svar

  Procash slet mig. De orkesterar väl utseendet de har betalat för och försöker lura även blockchain själv. De raderade delar av KYC och kommunikation med support. VD är en oförskämd man.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Venelgroup, tack för din kommentar om ProCash Broker. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.