✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Procryptominings. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Procryptominings och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsprocryptominings.com
???? företagetOkänd
⚖️ reglering*Inte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad] -  [e-postskyddad]
📈 PlattformProkryptominingar
📌 Plats*Okänd

*Även om en förordning nämns på webbplatsen har vi undersökt och inte hittat någon information i registret för den monetära institutionen. Allt tyder på att dessa uppgifter är falska.

⚠️ Procryptominings visar inte allmänheten korrekt information om företaget. Allt tyder på att de använder falsk information. Kunder är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

Nu ska vi analysera vilka typer av konton som Procryptominings erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Förrätt$300
Silver$500
Gold$1.000
Premium$1.500

Information på webben

Procryptominings webbplats

Procryptominings ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkterna den erbjuder, en utbildningssektion, ordlista, tillgångsindex, livediagram, varningar, några finansiella miniräknare, inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

Det finns inga telefonnummer publicerade på hemsidan.

???? Procryptominings Final Rating ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Procryptominings.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag med okänd plats, du kommer inte att ha skydd från lagen i händelse av att du blir skadad, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina pengar eller nedläggning av företaget. .

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Procryptominings:

datum Uppdatering – nyheter
--

Användarrecensioner

[demokrati id=”5524″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Procryptominings.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Procryptominings

Hur man rapporterar Procryptominings

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Procryptominings?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Procryptominings en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Procryptominings är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är prokryptomining pålitlig?

Nej. Procryptominings är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Procryptominings?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Procryptominings?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är prokryptomining en bluff? 2023 recensioner»

 1. Esther svar

  Kan du förklara mig att jag blev lurad av prokryptominingar och de ber mig om pengar för att returnera mina pengar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Esther, Om du betalar pengar för något så kommer du att förlora det också, de returnerar aldrig något. Tack för att du skriver om Procryptominings. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *