Profit-Trade kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera Profit-Trade-mäklaren, är en Forex-, CFD- och kryptovalutamäklare. Rekommenderas verkligen vinst-handel för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: GLOBAL TOP MARKETING LTD.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Marshallöarna.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom Profit-Trade inte nämner absolut något om någon reglering, tyder allt på att det är en OREGULERAD mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Profit-Trade, vi noterar att det erbjuder 6 typer av konton: utbildningskontot, standardkontot, premiumkontot, VIP-kontot, det anpassade kontot och robotkontot.

Utbildningskonto- Minsta 250 $ insättningsnivå, videohandledning, 1: 200 hävstång.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $ 2.500, videohandledning, 1: 200 hävstång, möjlighet att handla kryptovalutor, kundtjänstchef, fasta eller flytande spreads.

Premiumkonto: Minsta initiala insättning på $ 20.000, full tillgång till videohandledning, 1: 200 hävstång, möjlighet att handla med kryptovalutor, kundtjänstchef, fasta eller flytande spreads, kryptografiska verktyg, bonus på upp till 100% av insättningen.

VIP-konto: Minsta initiala insättning på $ 50.000, full tillgång till videohandledning, 1: 200 hävstång, möjlighet att handla kryptovalutor, kundtjänstchef, fasta eller flytande spreads, kryptografiska verktyg, bonus på upp till 200% av insättningen, nyheter och varningar, snabbt banköverföringar.

Anpassat konto: Minsta initiala insättning att fråga, deltagande i företagsevenemang, social handel, telefonförhandlingar, möte med andra handlare

Robotkonto: Minsta initiala insättning på $ 5.000, telefonhandel, ytterligare support för Robot och Algo Trading, robotar med rabatter, möjlighet att skapa handelsstrategin automatiskt, utnyttja upp till 1: 100.

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyperna för Profit-Trade-mäklaren (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Profit-Trade-kontotyper
Profit-Trade-kontotyper

den plattformar att fungera som Profit-Trade erbjuder är: vi tror på Profit-Trade själv.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Profit-Trade tillhandahåller på sin webbplats.

Webbplats för vinst-handel
Webbplats för vinst-handel

Profit-Trade ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intressenter: förklaring av de produkter som erbjuds, förklaring av grundläggande begrepp inom handeln, några e-böcker, ordlista, videokurser, webinarier, ekonomisk kalender, några grafer och förklarad teknisk analys på ett grundläggande sätt, nyheter om ekonomiska intressen, videoanalys.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Övrig information om Profit-Trade

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.profit-trade.com/es/

Telefonnummer: 442036959749

E-post: [e-postskyddad]

>>> Värdering av vinst-handel <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Profit-Trade-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: de ger väldigt lite information om dem, de är baserade på Marshallöarna, de är en oreglerad mäklare, förutom alla dessa negativa egenskaper är det redan möjligt för att hitta klagomål om Profit-Trade på Internet verkar sanningen inte vara en mycket bra idé att investera med Profit-Trade.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2020 tillade CONSOB Vinst-handel till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs varning från februari 2020 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2020 CONSOB tillagd Vinst-handel till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs varning från juni 2020 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillade FCA Vinst-handel till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till warning️ FCA-varningen från juli 2021

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.
försiktighet möjlig mäklare bluff

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Profit-Trade? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

63 kommentarer om «Profit-Trade: Betyg och kommentarer»

 1. LIZBETH HERNANDEZ GUERRERO svar

  VAR FÖRSIKTIG. INVESTERA INTE DE ÄR TJUVAR, DE INGÅR DIG OCH I BÖRJAN FÅR DE DIG ATT TRO ATT DU REDAN HAR VINST DÅ ERBJUDER DE DIG EN STARKARE INVESTERING, ENLIGT DERAS PLATTFORM KAN DU SE DINA VINSTTER OCH JAG GÖR DIN VINST FÖR ATT UTTA BER DE DIG ATT BETALA SKATTER MEDAN DE BYTER "RÅDGIVARE" OCH ÄNTLIGEN SLUTER DE SVARA DIG, DU KONTROLLERAR PLATTFORMEN OCH DU HAR INTE LÄNGRE NÅGOT, ÄNTLIGEN SVARAR DE INTE DIG E-MAIL ELLER

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej LIZBETH, tack för din kommentar om Profit-Trade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Nerio, vi är med flera recensioner för tillfället, men vi kommer att prioritera din för att kunna utvärdera denna mäklare. Om du har webben kommer det att vara till stor hjälp.

   hälsningar

 2. Ulises svar

  Tack för dina kommentarer och vittnesmål, för bara några dagar sedan blev jag kontaktad via Twitter via direktmeddelande av en tjej med en förmodat riktig profil, en medlem av den amerikanska armén. Först och främst pratar han bara "normalt", vardagliga ämnen etc - Efter vissa dagar nämner han att han ser över sina investeringar i First Trade-Profit och att han tack vare dem kunde ta sig ur en komplicerad situation
  Efter det delar han en bild av sitt bankkonto som påstås ha flera miljoner och det är därför han inte har ekonomiska problem och bjuder in mig att investera, när jag säger till honom att hans insisterande på att han ska investera är intressant frågar han hur mycket han kunde börja med och hon svär vid henne och hennes avlidna föräldrars själ att det är sant och att hon skulle kunna tjäna mycket pengar på kort tid, jag frågar henne om hon skulle tjäna något om jag bestämmer mig för att investera i vilket hon kommenterar att det beror på hur mycket hon skulle investera. Även en del av hans strategier är att kombinera önskan att träffa oss, han skickar förmodade bilder på sig själv, sin familj och sitt förmodade arbete
  Sanningen är att jag inte tror på lätta pengar och jag letar alltid efter referenser av denna typ av "möjligheter" att bli miljonär på kort tid. Så jag kommer inte att satsa och försöka följa spelet för att se hur trött det är och sluta försöka
  Det förmodade namnet på personen som föreslår mig att investera är Joan Kennedy, förmodligen från North Caroline, som bara har en profil på Twitter och jag inte hittade en profil på andra sociala nätverk
  Hälsningar och fall inte för denna bluff

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ulises, mycket bra förklaring !!!, Tack för din kommentar om Profit-Trade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. James svar

  Mychargeback-killarna har gjort ett bra jobb och vi kunde få tillbaka mitt kapital. Det varade några veckor men mot alla mina förväntningar lyckades de betala tillbaka mig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej James, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 4. diego svar

  Bästa avseende.

  Jag vill veta om Profit-Trade är samma Eftermiddag-Profit, ovanstående är i förhållande till vad jag har kontaktat den senare och de ber mig om 200 euro och förmodligen råder de mig i samband med investeringar och att de debiterar mig en provision på 1.5% på mina inkomster.
  tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Diego, har du webbplatsen?

   hälsningar

 5. Luisa svar

  Hej, jag skulle vilja veta var jag kan göra ett klagomål om en mäklare som heter iforextradings.com, personen som påstås berätta för mig att om jag gav honom 200 $ så skulle han investera i denna bitcoin-plattform och att han skulle generera 2000.00 24 $ på 100 timmar, som många har visat mig. De investerade och tjänade mycket bra, det gav mig självförtroende och jag gjorde det nästa dag, han sa åt mig att titta på investeringen som genererades, men sedan när jag tog ut mina pengar ville jag prova att ta ut XNUMX $ och Jag tänkte skicka det till mitt blockchain-konto, jag märkte att det tog tid att sätta in det till mig och att han efter flera timmar bad mig skicka det med skrill till kontot på [e-postskyddad] beloppet på $ 500.00
  I ingen mäklare har de gjort det mot mig där insåg jag att det är ett bedrägeri. Jag skulle vilja fråga om det finns något sätt att undersöka den här personen som heter @ RogerVer0 i telegram där de kan leta efter honom.
  Kanske är det många som har gått igenom samma sak. Och jag kräver att han returnerar investeringen och han svarar inte mig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Luisa, här kan du läsa vår analys av Iforex Tradings. Och vi rekommenderar att du lämnar din erfarenhet från det företaget i det avsnittet för att göra det bättre.

   hälsningar

 6. jorge svar

  Hej, jag skulle vilja veta om du känner till Aurum Pro Finance. Jag träffade dem via den här webbplatsen: es.bitcoinbillion .club
  Jag är säker på att jag har blivit lurad, men jag ville veta om någon vet vem som har hänt samma sak. Vad jag kan göra? Tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.