Annonsera med oss

Kommentarer till ProfitAssist

I denna avdelning vi analyserar mäklaren ProfitAssist (även kallad profitassist.io), är en Forex-, Futures- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen ProfitAssist för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om ProfitAssist ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är ProfitAssist ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Seabreeze Partners Ltd.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Dominica.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av ProfitAssist märkte vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Testkonto, Premiumkonto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Testa konto: minsta initiala insättning på $1.000, 4 tillgångsslag, 1: 200 hävstång, 3-punkts spread, +50 handelsinstrument, bonusar upp till 35%, kontoförsäkring upp till 35%, 10 gratissignaler per månad, provisioner.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $10.000, 4 tillgångsslag, 1:75 hävstång, 2.1 punkts spread, +250 handelsinstrument, bonusar upp till 70%, kontoförsäkring upp till 55%, gratis VIP-signaler per månad.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $100.000, 4 tillgångsslag, 1:30 hävstångseffekt, 0.7 punkts spread, alla tillgängliga handelsinstrument, bonusar upp till 100%, kontoförsäkring upp till 75%, gratis VIP-signaler per månad.

 

ProfitAssist-kontotyper
ProfitAssist-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som ProfitAssist erbjuder är: plattform ProfitTrader.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som ProfitAssist tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

ProfitAssists webbplats
ProfitAssists webbplats

ProfitAssist tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: information om företaget och dess arbetsmetoder, förklaringar av grundläggande begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om ProfitAssist |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: profitassist.io

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad] (Engelska) | [e-postskyddad] (Tyska) | [e-postskyddad] (Ryska)

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av ProfitAssist. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på ProfitAssist <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget ProfitAssist är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha sett allt detta rekommenderar vi att man är försiktig, för: det är en oreglerad mäklare och dess huvudkontor är i ett mycket osäkert land att investera (Dominica); när du letar efter recensioner om ProfitAssist Vi hittade många negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillsattes CNMV ProfitAssist till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från februari 2021

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 anklagades FCA ProfitAssist att "klona" data från en verkligt reglerad mäklare, att utge sig för en FCA-reglerad mäklare.  VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till warning️ FCA april 2021 varning

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 tillades BAFIN ProfitAssist till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till BAFINs varning i maj 2021 ⚠️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillkom FMA (Österrike) ProfitAssist till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FMA -varningen juli 2021 ⚠️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i augusti 2021 tillsattes CNMV Vinstassistent till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen för augusti 2021 ⚠️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2021 tillagd CONSOB Vinstassistent till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOB: s varning om annonsering i oktober 2021

 
⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Proft Assist, tillsammans med WinMarket, Investflöde, Enkel väg y MaxiPlus De verkar under företaget Seabreeze Partners Ltd., ett företag med ett mycket dåligt rykte, med många klagomål och som har varnats av olika myndigheter.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om ProfitAssist? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

103 kommentarer om «ProfitAssist: Betyg och kommentarer»

 1. victor svar

  Ciao
  sono stato truffato da profitassist.

  Jag såg chiederanno i fortsättning soldi och non preleverete mai niente!

  Det fanns ingen deposition på 10% per prelevare och soldi è en tryffel. Jag såg inte en hundradel!
  Il mio mäklare si chama Giulia larsen ma sono convinto che usano nomi falsi!

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Victor, vi måste avsluta denna bluff. Tack för att du kommenterar ProfitAssist. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. vitor svar

  Purtroppo sono stato mopp bred!

  Profitassist är en tryffel.
  Mäklaren om fa chiamare Giulia Larsen! Min hanno chiesto il 10% av importen per farmi avere i soldi, poi ancora il 5% bearbetad Blockchain (indirizzo falsk e -post) che sono alltid papegoja!

  Non dateli a hundredth perchè non vedrete più i vostri soldi.
  När jag märker att det är negativt säger jag att om det behandlar det concorrenza ma non è vero!

  Se ci tenete ai vostri soldi non girateli niente
  Attenzione ai nomi: Giulia, Emily, Larsen !!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Vitor, vi måste avsluta denna bluff. Tack för att du kommenterar ProfitAssist. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Fatima Alvarez Contreras svar

  Hemsk kundservice. Jag gör 40 km för att lösa ett problem med banken och jag tycker att mitt kontor är stängt för semester. Jag går till centralkontoret och schemat minskar eftersom det är Vigo -festligheterna och det är stängt .. Och i morgon kanske de inte kommer att besöka mig eftersom jag inte har en tid och jag kan inte få det förrän i morgon, de kan inte ens ge det till mig online. ****

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Fatima, skicka inte mer pengar, de kommer att bli stulna. Tack för att du kommenterar ProfitAssist. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Vinstassistent 💯 svar

  Jajajajjajajja alla lurade skrubbades och jag stal allt 🤑🤑🤑🤑🤑 hemplatta 🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑, tack för de gratis pengarna 💰💵💵💵💵💵💵💵💵 💵 💵💵💵💵💎💎💎💎💶💶💶💶💶💴💴💴💴🪙🪙🪙🪙💳💳💳💳💷💷💷💰💰💰💰

  • Rekommenderade mäklare svar

   Du har väldigt lite skam, jag hoppas att de snart sätter dig i fängelse. Skämt inte med de investerare du har vilselett eftersom de är i god tro.

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Vitor, tillsammans kommer vi att avsluta denna bluff.

    Hälsningar.

 5. CARVALHO svar

  São uns vigaristas.Tudo eller vad kommer att kunna slåss mot eles é pouco

  De är bedragare. Allt som kan göras mot dem är lite

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej CARVALHO, de använder falska namn, de kommer inte att ge dig dina pengar, de är tjuvar, folket från ProfitAssist uppfinner lagar och skatter så att du skickar mer pengar, men även om du betalar, ger de aldrig tillbaka dem till dig. Tack för att du kommenterade ProfitAssist, den här mäklaren är en SCAM, skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de tjänar bara det ser och till slut berättar de att du har tappat och de behåller det.
   Du kan se hans recension här: https://brokersrecomendados.com/profitassist-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, kontakta vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar
   -------------
   Olá CARVALHO, vi använder falska namn, jag kommer inte att ge dig dina pengar, são robões eller pessoal da ProfitAssist uppfinner leis och imposts för dig att skicka mer pengar, mer än du betalar, de kommer aldrig att ge dig tillbaka. Drivs av att kommentera ProfitAssist, denna mäklare och SCAM, skickar inte pengar, de vill tjäna så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, eftersom operationer inte är verkliga, eller pengar inte placeras på marknaden, de vinner bara och inte slutgiltigt. De skämmer bort dig att du förlorade dem och behåller dem.
   Du kan se hans analys här: https://brokersrecomendados.com/profitassist-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi att du delar din kunskap, särskilt att du tillhandahåller information som du kan hjälpa andra att investera i detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de som kommer att komma i kontakt med dig? Är du rädd för hur du hittade den här löparen i första hand?

   För att ta emot din dinheiro de volta, kontakta oss med vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 6. Ana svar

  Det är en LUR, de är skurkar och jag vet inte hur de är lugna och försörjer sig så.
  Jag har tappat 6000 euro och jag har inte lyckats få tillbaka en enda.
  Snälla luras inte.

  Min rådgivare har varit Arturo Becker och han är en riktig skurk.

  Om någon vill väcka en grupptalan, kommentera och se vad vi kan göra.

  VAD LACRA AV MÄNNISKOR, VAD DISKUSSION AV MÄNNISKOR

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ana, få tillbaka dina pengar så snart som möjligt, tro mig, de returnerar aldrig pengarna, de kommer inte att ge dig dina pengar, de är tjuvar, ProfitAssist-folket uppfinner lagarna och skatterna så att du skickar mer pengar, men även om du betalar får du inte det. återvänd aldrig. Tack för att du kommenterade ProfitAssist, den här mäklaren är en SCAM, skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de tjänar bara det ser och till slut berättar de att du har tappat och de behåller det.
   Du kan se hans recension här: https://brokersrecomendados.com/profitassist-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, kontakta vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

   • Vitor svar

    E en tryffel!
    Non dovete girali soldi per nessun anledning!
    Min hanno fregato 16000eur!
    Min hanno chiesto il 10% dell'importo per chiudere il conto e poi sono spariti con i miei soldi
    La mia mäklare si chiama Giulia mer sicuramente è ett falskt namn.
    NIENTE soldi perché vi fregano.
    Vitor

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Vitor, skicka inte mer pengar, de kommer att bli stulna. Tack för att du kommenterar ProfitAssist. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

  • Kimmy svar

   Du kan vända betalningen. Jag gjorde det med mitt sparkontokort eftersom jag kan göra om det och jag passerar också Buda. Som och även för säkerhetslön, sanningen är, jag har redan gett upp det för förlorat och nu letar jag efter arbete för att kunna återfå min inkomst eftersom jag inte hade någonting när de följde mig en timme efter att ha blivit lurad av att ha uppfyllt alla krav. Du säger att jag måste betala igen för att fortsätta med uttag eftersom det finns tre steg och han säger åt mig att betala 10% skatt och jag berättade för honom varför jag var tvungen att betala igen om jag redan betalat och han berättade för mig att han inte registrerade sig i systemet och jag sa till honom att jag blev lurad av hans företag och han berättade att det här inte är steg som jag måste följa. Och jag svär och jag svär att han inte lurade mig och han sa till mig att dina pengar är små, de värderar inte ca i mitt land, ja, och jag sa till honom, yay, det är bra, jag vet inte vad mer jag ska göra berätta för honom, Antonio Martínez och Marco Velasquez berättade för mig att Daniela och Arturo Becker är bedragare och de arbetar inte längre i företaget och de undersöker och jag sa till honom att identifiera sig och han berättade att det inte var möjligt att företagets policy är privat.

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Kimmy, de kommer inte att ge dig dina pengar, de är tjuvar, ProfitAssist-folket uppfinner lagarna och skatterna så att du skickar mer pengar, men även om du betalar, ger de dem aldrig tillbaka. Tack för att du kommenterade ProfitAssist, den här mäklaren är en SCAM, skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de tjänar bara det ser och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.
    Du kan se hans recension här: https://brokersrecomendados.com/profitassist-comentarios/
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, kontakta vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hälsningar

  • Hans svar

   God kväll, Ana. Jag spelade också med Arthuro Becker. Jag var på väg att återinvestera ytterligare $ 5000 till de första $ 500 som jag investerade. Men jag lyckades få tillbaka mina pengar genom att få honom att tro att jag behövde ta ut dem för att slutföra betalningen av en skuld i min bank och så skulle banken tillåta mig ett lån på 5000 dollar. Han trodde på allt och gav mig mina pengar. Sanningen var att jag inte skulle klara det, men jag fick honom också att tro att det var brådskande nödvändigt för att underlätta betalningen.

 7. Kimberly svar

  Hej. Juan de satte in honom på hans konto de returnerade honom och co. Eller det var processen.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Kimberly, tro mig, de returnerar aldrig dina pengar, de kommer inte att ge dig dina pengar, de är tjuvar, folket på ProfitAssist uppfinner lagar och skatter så att du skickar mer pengar, men även om du betalar, ger de dem aldrig tillbaka. Tack för att du kommenterade ProfitAssist, den här mäklaren är en SCAM, skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de tjänar bara det ser och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.
   Du kan se hans recension här: https://brokersrecomendados.com/profitassist-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, kontakta vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 8. ytterligare en bluff svar

  Hej, jag gjorde en investering i december - januari, jag har tusentals där och de låter mig inte ta ut något. Vissa bedragare som Laura, Arturo Becker, Angel Gonzalez ...

  De rånade mig, de möter mig inte och de returnerar inte mitt kapital

  bedragare tjuvar

 9. Christian Emilio Mateo Guerrero svar

  Hej, jag har blivit lurad av företaget profitassist .io / inloggning / i november satte jag in 250 USD och hittills gav det mig en vinst på 7,831 18 USD och jag ville ta ut det och de kontaktade mig och ville att jag skulle sätta in 447861754716 %, där insåg jag vad som var en bluff, här lämnar jag antalet personer Angel gonzales + 447877852437 ... Laura från profittavdelningen för verifiering av affärskonton + 442033184970 ... ..Arturo becker + 447309269495 ... Jose luis fernandez blockchain agent och ekonomisk representant + XNUMX

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Christian, folket på ProfitAssist uppfinner lagar och skatter så att du skickar mer pengar, men även om du betalar, ger de dem aldrig tillbaka. Tack för att du kommenterade ProfitAssist, den här mäklaren är en SCAM, skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de tjänar bara det ser och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.
   Du kan se hans recension här: https://brokersrecomendados.com/profitassist-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 10. sonia svar

  Hej! Är det någon som har information om var Profit assist finns? IP? Fast telefon? Jag vet inte ... något ???

  • Anibal svar

   Hej sonia, jag skulle också vilja att någon arbetare eller före detta arbetare skulle säga hur vi kan få tillbaka våra pengar eller vem som är ansvarig för att fuska och förstöra så många liv ... de dödade mig, de stal alla mina pengar ⚰️ ⚰️ alla mina besparingar ⚰️ de har behållit dem Och vad jag ser kommer jag aldrig få tillbaka dem

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Anibal, du kan få tillbaka dina pengar från vår CHAT, folket på ProfitAssist uppfinner lagar och skatter så att du skickar mer pengar men även om du betalar, ger de dem aldrig tillbaka. Tack för att du kommenterade ProfitAssist, den här mäklaren är en SCAM, skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de tjänar bara det ser och till slut berättar de att du har tappat och de behåller det.
    Du kan se hans recension här: https://brokersrecomendados.com/profitassist-comentarios/
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hälsningar

 11. Marcelo svar

  Hej, jag är intresserad av att veta vem som har blivit lurad av ProfitAssist, om de har gjort en grupptalan eller annan ledning för att försöka få tillbaka pengarna. Jag behöver mer vägledning eller för att kunna vara med så att jag kan göra något tillsammans. Jag kommer att uppskatta dina svar. Jag är från Chile.

  • Harry svar

   Marcelo, jag är Enrique från Chile…. Du kan veta vad som hände dig….

  • Soni svar

   Ja ... vi har stämt och den vetenskapliga polisen undersöker med all dokumentation som vi har tillhandahållit ...

  • Harry svar

   Hej Marcelo, god morgon, jag är Enrique från Santiago, jag har också blivit lurad av några skurkar som heter Alejandro Wolf, José Luis Fernández och Adán Nicolas Rubio, alla från Profitassist.io. Vill du veta om vi kan lämna in ett klagomål eller grupptalan? Jag kommer att vara uppmärksam på ditt svar ...

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Enrique, du får bättre tillbaka dina pengar så snart som möjligt, tro mig, de returnerar aldrig pengarna, de kommer inte att ge dig dina pengar, de är tjuvar, ProfitAssist-folket uppfinner lagar och skatter så att du skickar mer pengar, men även om du betalar får du inte det. återvänd aldrig. Tack för att du kommenterade ProfitAssist, den här mäklaren är en SCAM, skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de tjänar bara det ser och till slut berättar de att du har tappat och de behåller det.
    Du kan se hans recension här: https://brokersrecomendados.com/profitassist-comentarios/
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, kontakta vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hälsningar

  • Adolfo svar

   Hej, jag blev också lurad och jag har inte gjort någonting ännu, eftersom jag fortfarande håller på att ta reda på vad jag kan göra i dessa stämningar så här, om någon vet något, om du kan göra en grupptalan skulle det vara bra, och allt namnen som nämner samma människor kallade mig var och en av dem nämnde alltid något annorlunda och när du gick fram ringde någon annan dig. (även från Chile)

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Adolfo, de använder falska namn, de kommer inte att ge dig dina pengar, de är tjuvar, folket från ProfitAssist uppfinner lagar och skatter så att du skickar mer pengar, men även om du betalar, ger de dem aldrig tillbaka. Tack för att du kommenterade ProfitAssist, den här mäklaren är en SCAM, skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de tjänar bara det ser och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.
    Du kan se hans recension här: https://brokersrecomendados.com/profitassist-comentarios/
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, kontakta vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hälsningar

 12. Marcelo svar

  Jag blev också lurad.
  Först ringde en kvinna vid namn Clara till mig, sedan en annan man vid namn Jaime och de hävdar att de är din totala börsmäklare som övertygar dig om att fortsätta investera, de tilldelar mig en handlare som heter Marco, som idag 08-04-2021 säger att jag måste legalisering av ett värde på 28.000 12.500 USD, det är mycket pengar, och på det sättet kan jag ta ut mina pengar eller annars kommer jag att förlora allt. Min investering var 13.000 XNUMX till XNUMX XNUMX USD. De påstår sig vara från England. Jag har telefonnummer och lite WhatsApp. Kan du hjälpa mig att få tillbaka min investering ???. Tack.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Marcelo, du kan få tillbaka dina pengar från vårt CHAT, de uppfinner lagar och skatter så att du kan skicka mer pengar, men även om du betalar ger de dem aldrig tillbaka. Tack för att du kommenterade ProfitAssist, den här mäklaren är en SCAM, skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de tjänar bara det ser och till slut berättar de att du har tappat och de behåller det.
   Du kan se hans recension här: https://brokersrecomendados.com/profitassist-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Walther svar

   Hej Marcelo, de berättade också för mig om att göra en legalisering och de säger till mig att jag måste betala 15% av vad jag har på kontot, vet du något mer om det?

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Whalter, om du skickar de 15% mer kommer du att förlora det också, det finns ingen legalisering, de uppfinner det för att få mer pengar, det är bedrägeri. Du kan få tillbaka dina pengar från vårt CHAT, de på ProfitAssist uppfinner lagarna och skatterna så att du skickar mer pengar men även om du betalar ger de dem aldrig tillbaka. Tack för att du kommenterade ProfitAssist, den här mäklaren är en SCAM, skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de tjänar bara det ser och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.
    Du kan se hans recension här: https://brokersrecomendados.com/profitassist-comentarios/
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hälsningar

   • Harry svar

    De är tjuvar, för Guds kärlek ger inte en peso mer, gör inte något annat, faktiskt tror jag att sidan var stängd för allmänheten, skicka inte en enda krona, på fredagen stal de 8 tusen dollar från mig ….

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Enrique, du får bättre tillbaka dina pengar så snart som möjligt, tro mig, de returnerar aldrig pengarna, de kommer inte att ge dig dina pengar, de är tjuvar, ProfitAssist-folket uppfinner lagar och skatter så att du skickar mer pengar, men även om du betalar får du inte det. återvänd aldrig. Tack för att du kommenterade ProfitAssist, den här mäklaren är en SCAM, skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de tjänar bara det ser och till slut berättar de att du har tappat och de behåller det.
     Du kan se hans recension här: https://brokersrecomendados.com/profitassist-comentarios/
     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, kontakta vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     hälsningar

 13. Marian svar

  Jag blev också lurad av dessa blotting
  Först ringer en kvinna som heter Clara dig sedan en annan man som heter Jaime och de påstår sig vara din totala mäklare som övertygar dig att fortsätta investera en viss sergio rinaldi ringer dig för när du vill ta ut dina pengar måste du betala 26% av din inkomst för att legalisera säger han och sedan måste du betala en försäkring på 9.8% totalt att de behöll allt jag såg aldrig mina pengar 10500 2600 dollar plus 980 XNUMX dollar för legalisering plus XNUMX dollar för försäkringen De lurade mig världens gissel och de säger att de är från England de verkar vara ett band av bedragare

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Marianella, lagar och skatter uppfinns så att du skickar mer pengar men även om du betalar, returnerar de dem aldrig. Tack för att du kommenterade ProfitAssist, den här mäklaren är en SCAM, skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de tjänar bara det ser och till slut berättar de att du har tappat och de behåller det.
   Du kan se hans recension här: https://brokersrecomendados.com/profitassist-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 14. Jose Norberto Alvarado svar

  Jag kunde återhämta mina pengar, jag berättar min erfarenhet, jag kontaktade min återkrav via den här sidan, jag kunde inte lita på dem eller någon, men de förklarade för mig processen. Vad de gör är att kontrollera banken eller kreditkortet som du har lurats, men de vet hur man gör det bra, de hjälper till och med dig och berättar allt du behöver göra för att verifiera att det var bedrägeri och kunna backa betalningen . Jag kan säga att det fungerade och om jag lyckades få tillbaka pengarna efter så lång tid. Jag rekommenderar det.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej José, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

  • Pedro Tolentino Garcia svar

   Hittills kan jag inte få tillbaka pengarna, jag vill bara ha tillbaka min investering, hur gjorde du det tack José Alvarado. Pedro Tolentino hälsar dig

  • Kimberly svar

   Jag vill få tillbaka mina pengar, jag kontrollerar plattformen som de säger tillhör mig och det finns förmodligen mina pengar och en är aktiv hela processen som var för säkerhetslön och banköverföring av Buda. Com

  • Kimberly svar

   Hej, idag ringde de mig igen och berättade varför han inte arbetar och varför det inte finns någon rörelse och han heter Marco velasquez från profitassist .io och jag sa till honom att jag väntar på mitt uttag av pengar, jag sa till honom att jag redan hade betalade alla krav och han berättade att det inte fanns någon formalitet att damen jag arbetade med lurade mig och att de redan fördömde fröken Daniela och att jag måste betala 15% av det belopp jag har. Vad ska jag göra för att få tillbaka mina pengar? De ringer mig tillbaka. Jag vet att jag inte behöver betala något för allt som redan har informerats av kommentarerna. Men vad ska jag göra i den här situationen?

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Kimberly, de kommer inte att ge dig dina pengar, de är tjuvar, folket på ProfitAssist uppfinner lagar och skatter så att du skickar mer pengar, men även om du betalar, ger de dem aldrig tillbaka. Tack för att du kommenterade ProfitAssist, den här mäklaren är en SCAM, skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de tjänar bara det ser och till slut berättar de att du har tappat och de behåller det.
    Du kan se hans recension här: https://brokersrecomendados.com/profitassist-comentarios/
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, kontakta vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hälsningar

  • kim svar

   Hej ja, men de fick mig att göra en överföring från min mobilbank och Buddha och därmed deras sinne till mitt profitassist.io -konto

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Kim, du bör försöka vända den överföringen, pengarna kan återvinnas, ge inte upp, de är bedragare.

    Hälsningar.

 15. Miguel svar

  Efter att ha kontaktat dem i två månader visas nästan 2 dollar på mitt vinstkonto och att för att ta ut måste jag betala 8500% (skapa en plånbok) för att få tillgång till påsen med det totala beloppet för att ta ut (18) på en Buddha -sidan och att pengarna skulle nå mitt konto om 8500 dagar. Rådgivaren informerade mig aldrig om var hon hade investerat pengarna ... hon sa att det var automatiskt.
  Jag önskar bara att jag fick tillbaka pengarna och tror inte på de många lögner som finns på mobiltelefoner.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Miguel, tack för att du delar din erfarenhet med ProfitAssist, försök att rädda ditt kapital från vår CHAT. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

   • Kimberly svar

    Hej, jag investerade också profitassist .io / inloggning / empese med 250 dollar efter att de föreslog en högre investering jag var tvungen att öka 750 dollar mer för att nå 1000 dollar senare hade jag redan tjänat 3254 dollar mer och var tvungen att betala 18 för procent för att kunna ta ut mina pengar och sedan berättade de för mig en 10 procents försäkring av det belopp jag hade. Och så gick det och jag skrev till min rådgivare och ingenting, allt var så verkligt, det har gått nästan två månader och inget svar. Jag känner mig lurad och mycket orolig. För i mitt land är de sulor och för det är mycket pengar totalt investerade jag praktiskt taget nästan 2000 dollar. Snälla hjälp mig att få tillbaka mina pengar.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Kimberly, du kan få tillbaka dina pengar från vårt CHAT, de uppfinner lagar och skatter så att du kan skicka mer pengar, men även om du betalar ger de dem aldrig tillbaka. Tack för att du kommenterade ProfitAssist, den här mäklaren är en SCAM, skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de tjänar bara det ser och till slut berättar de att du har tappat och de behåller det.
     Du kan se hans recension här: https://brokersrecomendados.com/profitassist-comentarios/
     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     hälsningar

 16. ÖVERSITTARE svar

  Jag investerade nyligen med det här företaget, allt jag läste SKAR mig, en av mäklarna berättade för mig att de skulle skicka försäkringar till mig och hittills har de inte skickat mig, men när de skickade dem en tvätt ringde de mig, men sanningen är Jag vet inte vad jag ska göra ... Han sa också till mig att företaget skulle ge mig en halv BTC, för att vara sant låter det väldigt bra, snälla, vad kan jag göra ...

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Hector, tro inte på någonting, de ljuger som de andas, de vill att du ska tro deras lögner så att du litar på dem och de tror att genom att uppfinna fantastiska gåvor kommer människor att skicka dem miljoner. Skicka inte pengar till dem, de kommer att behålla allt och sedan blockerar de dig.

   hälsningar

 17. Söndag svar

  Dessa profitassistiska skräp maskerade som professionella investerare. De får dig att sätta in och lova dig snabba vinster och uttag och massor av lögner. Den enda sanningen är att om du vill dra dig tillbaka blir de nervösa kommer de att försöka övertyga dig om att inte göra det. Om de inte kan övertyga dig kommer de helt enkelt sluta svara på dina meddelanden, samma sak hände mig som Tomas Gonzalez säger ... Exakt samma.

  ⛔⛔⛔ Lita inte på ⛔profitassist ⛔ Jag försäkrar dig att du inte kommer att kunna ta ut ett öre från dina pengar eller intäkter. De kommer inte att kunna dra tillbaka någonting. ⛔⛔⛔⛔

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej söndag, så här agerar de, som om de var lagliga och nej, det är de inte, tack för att du delar din erfarenhet med ProfitAssist, försök att rädda ditt kapital från vår CHAT. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 18. Alexandru svar

  Hej till mig, de bad mig också 3000 euro för att betala för försäkring och till slut ljög de för mig, du kan hjälpa mig att få tillbaka pengarna, tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alexandru, så här agerar de, som om de var lagliga och nej, det är de inte, tack för att du delar din erfarenhet med ProfitAssist, försök att rädda ditt kapital från vår CHAT. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 19. Tomas González svar

  Till en början verkar allt korrekt. De får dig även att visa kvitton och data så att det verkar som att det är du som måste bekräfta att det är lagligt. Då ger de dig prestandadata. Men när du ber om att rädda dina pengar insisterar de först på att du inte gör det och sedan svarar de varken eller svarar i telefon eller ger tecken på liv.
  Uppenbarligen har du redan bluffats. Och å andra sidan, att det i den här världen finns många oskyldiga och tillitsfulla.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Tomàs, så här agerar de, som om de var lagliga och nej, det är de inte, tack för att du delar din erfarenhet med ProfitAssist, försök att rädda ditt kapital från vår CHAT. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 20. Profit Professional svar

  Vi är pålitliga, det är en lögn, det vi gör är att stjäla allt från dig n rekommenderas att förlora dina pengar som en dåre.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej, tack för att du delar din erfarenhet med ProfitAssist, försök att rädda ditt kapital från vår CHAT. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 21. Irriterande gammal man 😡😡😡😡😡😡 svar

  Hjälp, de stal 3500 dollar från mig, min rådgivare är Conchuda och hon tog allt det stinkande

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej gammal man, tack för att du delar din erfarenhet med ProfitAssist, försök att rädda ditt kapital från vår CHAT. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 22. Russel Ostos svar

  Jaime 44 78777 852437. Maribel 44 7861 754716. Clara 44 7308 728249. Alexander utan nummer. De slutade aldrig ringa mig. men de tröttnade på mitt vägran.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Russel, mycket bra gjort !!!, Tack för att du delar din erfarenhet med ProfitAssist, försök att rädda ditt kapital från vår CHAT. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 23. Bayerska svar

  Hej, de ringde till min farfar, jag går in i profitassist.io och sätter i hemlighet 3.500.0 USD, ska de bluffa honom? Eller om de redan har gjort det när jag hjälper till att få tillbaka pengarna, inser jag att de började ringa slumpmässiga nummer sedan november förra året. Kan något göras?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Bayer, tack för att du delar din erfarenhet med ProfitAssist, försök att rädda ditt kapital från vår CHAT. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 24. ADELAIDA OCAÑA MELENDREZ svar

  GOD KVÄLL JAG ÄR ADELAIDA OCAÑA MELENDREZ, PERUANA OCH JAG BLEVS BLITTS AV NÅGRA UNGA FRÅN DITT FÖRETAG, DE MÅSTE VARA EN MAFIA AV SCAMMERS POSERA SOM DITT BOLAG. MR. ENRIQUE CISNEROS MED TELEFONNUMMER - +447878009896. MARCO +447878013940, JAIME +447877852437, POSERING SOM MÄKLARE I DITT FÖRETAG, FÖRESLAGAR JAG ATT DU HJÄLPER MIG ATT DE SKAMMADE MIG MED 3500 DOLLAR.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej ADELAIDA, tack för att du delar din erfarenhet med ProfitAssist, försök att rädda ditt kapital från vår CHAT. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 25. Jesus svar

  Hej, jag är venezuelansk, bosatt i Peru. Jag gjorde en investering med den här mäklaren sedan november förra året. Allt tyder på att det går bra tills du väljer att ta ut vinsten. Och de har fått mig att betala skatt och försäkring för legalisering av kapital och därmed kunna ta ut. Och det har gått en månad i denna process och ingenting som ger mig tillfredsställande nyheter ... enligt allt ligger aktiemarknadens händer. Snälla hur man återvinner min investering?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jesus, tack för att du delar din erfarenhet med ProfitAssist, försök att rädda ditt kapital från vår CHAT. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Harry svar

   Hej Jesus, god morgon hälsningar, jag är Enrique Pana, min från Vnzla också, jag ville veta om du äntligen kunde få tillbaka dina pengar ??? Om du har något nummer eller e -post till profitassist.io ?? Sedan januari i år har jag känt dessa människor och det verkar som om de är bedragare, jag skäms mer eftersom jag av misstag lägger till en bror och en kusin, nu guidas vi tre ... tack på förhand, och om du har ett nummer som jag heter på det bandet, snälla dela det kanske vi kan lösa och hjälpa dem som är som oss ...

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Enrique, tack för att du delar din erfarenhet med ProfitAssist, försök att rädda ditt kapital från vår CHAT. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåller det.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hälsningar

 26. Juan haro Pérez svar

  Hej mitt namn är Juan haro Jag investerade i detta företag för 4 månader sedan allt gick bra och plötsligt svarar de inte längre mig namnet på min rådgivare är Arturo Beker kan du hjälpa mig min telefon är från Mazatlán Sinaloa Mexiko hälsningar Jag hoppas ett svar tack .

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med ProfitAssist, försök att rädda ditt kapital från vår CHAT. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

   • Kimberly svar

    Hej, jag heter Kimberly, samma namn är Arturo Becker och hans nummer är endast för Wtasaph är 447307945861 och Daniela 447309758981.

    • IRENE svar

     Hej bra. Jag pratar med samma rådgivare. Jag har begärt uttag och de får mig att betala 26%för att legalisera pengarna som jag vill få tillbaka. Vad jag läser kommer jag inte att betala de pengarna, men jag skulle vilja veta vad jag ska göra för att få tillbaka dem.

     • Rekommenderade mäklare

      Hej IRENE, du kan få tillbaka dina pengar från vårt CHAT, folket på ProfitAssist uppfinner lagarna och skatterna så att du skickar mer pengar, men även om du betalar ger de dem aldrig tillbaka. Tack för att du kommenterade ProfitAssist, den här mäklaren är en SCAM, skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de tjänar bara det ser och till slut berättar de att du har tappat och de behåller det.
      Du kan se hans recension här: https://brokersrecomendados.com/profitassist-comentarios/
      Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

      Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

      För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
      https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

      hälsningar

 27. John svar

  Min farbror är med sin vinstassistent och säger att han inte blev sönder. Kommer det att vara sant?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, be honom att gå ut ur den här mäklaren direkt, ProfitAssist är BEDRÄGERI, försök att rädda ditt kapital från vår CHAT. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

   • Bayerska svar

    Hej, de ringde till min farfar, jag går in i profitassist.io och sätter i hemlighet 3.500.0 USD, ska de bluffa honom? Eller om de redan har gjort det när jag hjälper till att få tillbaka pengarna, inser jag att de började ringa slumpmässiga nummer sedan november förra året. Kan något göras?

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Bayer, tack för att du delar din erfarenhet med ProfitAssist, försök att rädda ditt kapital från vår CHAT. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåller det.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     hälsningar

   • Väl svar

    De är tjuvar, de lurade mig $ 3450, om jag bara kunde hitta dem skulle jag skjuta dem alla på mig, ingen lurar mig. Eftersom jag jobbar hårt för att få mina pengar. En av de som lurade mig heter Daniela, hon är en portugisisk kvinna, hon är hennes kontakt (+44 7309 758981)

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Bienaime, de använder falska namn, de kommer inte att ge dig dina pengar, de är tjuvar, de av ProfitAssist uppfinner lagar och skatter så att du skickar mer pengar, men även om du betalar ger de dem aldrig tillbaka. Tack för att du kommenterade ProfitAssist, den här mäklaren är en SCAM, skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de tjänar bara det ser och till slut berättar de att du har tappat och de behåller det.
     Du kan se hans recension här: https://brokersrecomendados.com/profitassist-comentarios/
     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, kontakta vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     hälsningar

  • IRENE svar

   Hej John. Har din farbror fått tillbaka pengarna? Betalade du% för att legalisera det? Och i så fall ... återlämnades de utan problem?

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej IRENE, fall inte i fällan, om du skickar 26% kommer du att förlora det också, förstå att det är en SCAM med stora bokstäver, de gör inte operationer eller något, allt är fiktivt, pengarna när de anländer sätter de det i fickan och de följer dig och ber om mer pengar med lögner och manipulationer. På vilken planet måste du betala 26% skatt för att få tillbaka dina egna pengar ???? Ser du inte att det inte är vettigt !!! Det är ett bedrägeri och de kommer inte att returnera någonting.

    Hälsningar.

   • Anibal svar

    Profit assist, är en grupp bedragare. De svarar inte längre på mge. Inte samtalet.
    Jag vill få tillbaka mina pengar på 5250 dollar. I sulor till växelkursen för det datumet 16 tusen.

    • Rekommenderade mäklare. Com svar

     Hej Anibal, tack för att du kommenterar ProfitAssist. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

 28. toni svar

  Jag skulle vilja veta om de är pålitliga eller inte för att de inte slutar ringa per telefon från England och de slutar inte insistera på att tjäna pengar över 3.000 och 10.000 XNUMX euro.
  Jag gillar inte alls den förföljelse som agenter utför för att lägga in pengar på plattformen och mer nu när bitcoin är i konkurs.
  Det är något som jag inte gillar, det luktar illa.
  Jag tror att de inte är att lita på

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Toni, tack för att du delar din erfarenhet med ProfitAssist. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner och manipulationer, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 29. Helmuth svar

  Hej, jag kommer från Chile, vilken mäklare är reglerad att investera.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Helmuth, med ProfitAssist gör inte någonting, INVESTERA INTE, det är en LUR, DET HAR INTE NÅGON REGLERING, var försiktig för i slutändan kommer du att FÖRLORA ALT och DE KOMMER INTE TILLBAKA.

   Om du vill ha bra alternativ, titta på den här länken: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2021/

   hälsningar

  • Anibal svar

   Profit assist, är en grupp bedragare. De svarar inte längre på mge. Inte samtalet.
   Jag vill få tillbaka mina pengar på 5250 dollar. I sulor till växelkursen för det datumet 16 tusen.

   • Rekommenderade mäklare. Com svar

    Hej Anibal, tack för att du kommenterar ProfitAssist. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *