ProglobalFX Kommentarer
I denna avdelning vi kommer att analysera ProglobalFX (kallas även av namnet: proglobalfx.com), är en mäklare av Forex y CFD. Rekommenderas ProglobalFX verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om ProglobalFX Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är ProglobalFX ⚠️ en säker mäklare? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ ProglobalFX nämner vara del av: Proglobal Group Pty Ltd.

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på Australien, Även verkar inte vara sant.

 

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerade vi det ProglobalFX ser till att vara ASIC reglerad, men faktiskt visas inte i byråns rekordlista, det är därför vi tror att det är en falska uppgifter.

 

UPPMÄRKSAMHET: ProglobalFX är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder ProglobalFX, I detta fall, vi observerade det erbjuder 4 olika typer av konton. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Standardkonto: minsta initiala insättning € 1.000, flytande spreads, hävstångseffekt upp till 1:25, 24 -timmars support, minsta handelsstorlek 0.01 lotter.

Silverkonto: minsta initiala insättning € 10.000, flytande spreads, hävstångseffekt upp till 1:50, 24 -timmars support, minsta handelsstorlek 0.01 lotter.

Guldkonto: minsta initiala insättning € 25.000, flytande spreads, hävstångseffekt upp till 1:100, 24 -timmars support, minsta handelsstorlek 0.01 lotter.

Platinakonto: minsta initiala insättning € 100.000, flytande spreads, hävstångseffekt upp till 1:200, 24 -timmars support, minsta handelsstorlek 0.01 lotter.

ProglobalFX -kontotyper
ProglobalFX -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som ProglobalFX erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som ProglobalFX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

ProglobalFX webbplats
ProglobalFX webbplats

ProglobalFX ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: en förklaring av de marknader där den verkar, live -diagram, ekonomisk kalender, självstudier, analyser, utbildningsavsnitt, vanliga frågor, bland andra.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om ProglobalFX 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: proglobalfx.com

📞 Telefonnummer: + 61279082663

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på ProglobalFX. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på ProglobalFX ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget ProglobalFX är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha undersökt denna mäklare rekommenderar vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett olagligt företag, klart etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är mycket otydligt, eftersom det inte visar data om dess registrering och saknar reglering (oreglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om ProglobalFX? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *