Kommentarer till Prometheus Asset Management

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren Prometheus Asset Management, Ă€r en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mĂ€klare. Rekommenderas Prometheus kapitalförvaltning verkligen för en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi granskar Prometheus Asset Management ... Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, med viktig information om företaget, vi ger KÀnn information som alla investerare borde veta innan de beslutar eller inte, att investera hos ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: Prometheus Asset Management

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: Dubai. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: den nĂ€mner ingenting om nĂ„gon reglering, allt tyder pĂ„ att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Prometheus Asset Management, vi noterar att de bara erbjuder 1 typ av konto: Single PAM-kontot. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om den hĂ€r typen av konto.

PAM Single Account- Minsta initiala insÀttning pÄ 5.000 USD, enskild analytiker, marknadsinsikter, rörliga provisioner, support dygnet runt, automatiserade överföringar.

Prometheus Asset Management-kontotyper
Prometheus Asset Management-kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Prometheus Asset Management erbjuder Ă€r: vi tror att Prometheus Asset Management Ă€r eget eftersom de inte nĂ€mner det.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Prometheus Asset Management tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

Prometheus Asset Management-webbplats
Prometheus Asset Management-webbplats

 

Prometheus Asset Management tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: vissa diagram med live-offerter, verkligen inte mycket mer Àn detta ...

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Övrig information om Prometheus Asset Management

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: prometheusam.com

Telefonnummer: + 44 208 089 15 34

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> VÀrdering av Prometheus kapitalförvaltning <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Anser vi att Prometheus Asset Management Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr baserat i osÀkra lÀnder (Dubai), det Àr en oreglerad mÀklare, det ger vÀldigt lite information om det företag som det tillhör, nÀr man letar efter andra recensioner. eller utvÀrderingar om Prometheus Asset Management hittade inte ens en, vilket fÄr oss att tro att det Àr ett "nytt" företag.

 

Av dessa skĂ€l tror vi att Prometheus Asset Management inte Ă€r en rekommenderad mĂ€klare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag, Ă€r det inte bĂ€ttre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Uppdatering september 2019: CNMV (Spansk finansiell tillsynsmyndighet) har utfÀrdat en varning mot Prometheus Asset Management

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Prometheus Asset Management? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «Prometheus Asset Management: betyg och kommentarer»

 1. Julian Trujillo svar

  God dag,
  Jag tror att ett företag av bedragare som kallas prometheus kapitalförvaltning verkar i flera lÀnder i Latinamerika, pÄ deras omslag nÀmner de att investeringar i Latinamerika Àr ett tabu. att de Àr dÀr för att ge rÄd och ge uppföljning och personlig rÄdgivning. nÀr du skickar pengar för att hÀmta dina inkomster sÀtter de tusentals sovhyttar att de Àr sÄ skamlösa att de sÀger att de förlorat allt sitt kapital skicka mer för att ÄterstÀlla kontot, de sÀger att vi kommer att lÄna dig att ingripa sÄ snart som möjligt NÀr du vÀl har skickat pengarna som de förmodligen lÄnat ut, stjÀl de det, de lÀgger tusentals hinder pÄ dig. de sÀger att du mÄste utföra operationer sÄ att du kan dra ut,
  genom att de sÀger att marknaden Àr tom pÄ kontot,
  Àr ett bluffföretag. den som reglerar den hÀr typen av företag bör övervaka hur dessa gÀng fungerar, det Àr inte rÀttvist att de rÄnar mÀnniskor. idag gick jag och imorgon kan det vara mÄnga,
  och de skapar ett dÄligt rykte för företag som verkligen Àr det.
  lÄt inte det bluffföretaget fortsÀtta att göra sina saker.
  Om nÄgon kan sprida detta meddelande pÄ internet, gör det och undvik att förstöra mÄnga mÀnniskors liv.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Julian, tack för att du delar din erfarenhet med Prometheus Asset Management. Prometheus Asset Management-mÀklare Àr en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr CHAT eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

 2. X svar

  Hej rekommenderade mÀklare eftersom de sÀger att du vill fÄ tillbaka dina pengar, jag tror att det Àr en förolÀmpning för oss alla som har fÄtt en bedrÀgeri av den hÀr typen, Ä andra sidan, om det vore sÄ skulle jag öppna mÀnniskor som skulle sÀtt hur bra de har gjort, jag förstÄr inte hur. Du kan sÀga, han vill Ätervinna sin penning, men de fuskar mig igen, snÀlla mitt telefonnummer 669770911 sÄ Àr jag glad att vara tacksam, men leker inte med ödmjuka mÀnniskor,

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej herr X, vi Ätervinner inte pengarna, men vi vet att företaget som finns pÄ vÄr webbplats och specialiserat sig pÄ vissa frÄgor redan har ÄterstÀllt flera insÀttningar gjorda av olika kunder antingen via bank- eller kredit- eller bankkort. VÄr avsikt Àr alltid att hjÀlpa investerare, kanske inte alla kommer att kunna ÄterhÀmta sig, men med vissa som ÄterhÀmtar sig anser vi oss vÀl betjÀnade. Detta företag Àr inte en mÀklare, det Àr specialiserat pÄ Äterbetalningar till ditt kreditkort.

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *