✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget Prostoxfx är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

I denna analys kommer vi att visa dig om ProstoxFX verkligen är ett pålitligt företag eller inte. Vi kommer att analysera viktiga mäklardata såsom: plats, reglering, företag som den tillhör, ålder, historia, klagomål och kundkommentarer på internet. Kan vi verkligen lita på Prosfoxfx?

Vi inbjuder dig att läsa vår analys!

Grundläggande information

🌐 webbplatsprostoxfx.com
???? företaget*Securcap Securities (MU) Ltd
⚖️ regleringFSC
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressDe nämner att vara i Mauritius
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 28 – oktober – 2023
FöretagstypMäklare av aktier, kryptovalutor,
råvaror, metaller, energi och valuta

Företag: Prostoxfx ägs av Securcap Securities (MU) Ltd. (bolaget är kopplat till mäklare med mycket dåligt rykte)

Plats: Prostoxfx nämner att vara belägen i Mauritius, en plats som absolut INTE REKOMMENDERAS. Om du bestämmer dig för att lita på ett företag baserat här måste du veta att dina pengar inte har någon typ av skydd, det är mycket riskabelt, tänk efter två gånger innan du litar på det här företaget.

Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är Prostoxfx?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Prostoxfx är en mäklare aktier, kryptovalutor, råvaror, metaller, energi och valuta.

Kontotyper

Företaget tillhandahåller följande information om sina olika kontotyper:

KONTOTYPERMINIMINA INSÄTTNINGAR
Micro-konto$100
Konto Prostofx Premium$500
ECN Classic-konto$1,000
ECN Elite-konto$10,000
Prostoxfx VIP-konto$50,000

Information på webben

ProstoxFX webbplats
ProstoxFX webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av Prostoxfx webbplats, som är prostoxfx.com. Fångsten gjordes i Maj 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +442045484921

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

*Prostoxfx förordning

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Detta företag nämner att regleras i Mauritius, reglering i denna typ av länder är praktiskt taget obefintlig. Det är nästan samma sak som att arbeta med en oreglerad mäklare. Det vill säga om du arbetar med en mäklare med den här typen av reglering är du tyvärr 100% oskyddad. Därför, på regulatorisk nivå, är Prostoxfx tyvärr en helt farlig och mycket osäker mäklare.

???? Slutlig Prostoxfx-betyg ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Prostoxfx och vi har kommit till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De nämner att vara belägen på en MYCKET OSÄKER plats, Mauritius.

reglering: De nämner att vara reglerad av en mycket oseriös och framför allt osäker tillsynsmyndighet, som Mauritius. Det finns en tydlig brist på säkerhet på regulatorisk nivå.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Uppdateringar vi har från ProstoFX:

datum Uppdatering – nyheter
kan 2024Enligt mottagen information skulle nya länkade varumärken vara: zenstox.com, prostoxfx.com y finansero.com (VAR MYCKET FÖRSIKTIG MED DEM!)
kan 2024Enligt erhållna uppgifter skulle mäklaren vara knuten till andra företag som t.ex ontega, Fortissius, XLNTrade, 70 Handlar, Financika, TradoCenter, Warren Bowie och Smith, mytradit.com, iCapitalTrader.
2024Enligt information som erhållits från en före detta arbetare: "...De verkar i Mexiko genom callcenter i huvudstaden som heter "CONTRACTECH” (kolonin Rom och Neapel) det andra callcentrets ”EXTREMT TEKNIK” finns i Querétaro. Den andra "UNIK” i staden Pachuca Hgo. "
2023 - 2022Enligt erhållen information: ”Ontega-arbetare och andra mäklare som tillhör gruppen tjuvar anlitas genom ”marknadsföra det".
2023 - 2022Information från en tidigare anställd i företaget: ”Ontega arbetar tillsammans med många andra mäklare. Jag tror att det är självklart att dessa är bedragare. Arbetsmiljön är hemsk, de får dig att byta namn, de pressar kunderna att investera, sätter alltid press på dem och de betalar lite – jag jobbade i det här företaget i ett halvår och till att börja med kan ingen slå marknaden. Jobbet för en "analytiker" av dessa mäklare är att underhålla kunden, eller som de säger "få dem beroende" förlorar folk sina pengar för att de blir giriga, denna typ av investering är detsamma som ett kasino. Analytikern kan inte få dig att förlora, eftersom ingen vet hur marknaden kommer att bete sig, han kan avslöja dig och tala om för dig att öppna högvolymoperationer.

Analytikern är en kommissionär, provisioner tas emot på 6% av allt jag tjänar, en genomsnittlig analytiker tjänar från 2000 till 4000 dollar i månaden, men det är inte ett lätt jobb. Dagarna är väldigt långa, behandlingen är omänsklig. Pressen och stressen, de sätter ett insättningsmål beroende på vilken erfarenhet du har, som sträcker sig från 10 tusen USD för den nyaste och de med mer erfarenhet ber dem att lägga in 60 tusen USD. 90% av analytikerna kommer till detta företag av en slump eller rekommendation och ingen vet något om marknaden eller finansiella instrument. Dessutom avslutade få ens grundutbildningen.

De ändrar ditt namn och ger dig grundläggande utbildning om hur plattformen fungerar, och lär dig hur du pressar och manipulerar människor att sätta in sina pengar. Om du inte når ditt mål förödmjukar de dig och sparkar dig. "
2023 - 2022Information som erhållits från en tidigare anställd i företaget: "företagets namn är"Aggravia konsulter", dess kontor ligger i CDMX Saltillo 19 under namnet "marketit".
2023 - 2022Enligt tidigare anställda i företaget: "Ägaren kallar sig Ricardo Coronel, innan hette det FINANCIKA, nu heter det ONTEGA.

De har flera arbetsplatser, bland annat i La Condesa, Saltillo #19, våning 1, 2, 8, 10 och Saltillo #3, vilket är ett hus dit de tar "agenter" till jobbet när de har problem med covid eller med regeringen , i Roma, Tehuantepec #118 där Ricardo Coronel är ägare till byggnaden, och just nu är de i Pachuca framför delstaten Hidalgo i ett annat företag som heter "UNIQUE" som "Pamela" är ansvarig för. .”
2023 - 2022De låter COVID-positiv personal arbeta och har sina "agenter" (som oftast är pojkar mellan 18 och 25 år utan kunskap om finansmarknaden som i bästa fall slutade gymnasiet) alla arbetar på ett "kontor" Mindre än 20 cm från varandra där det finns 300 personer och det är en smitta av kovid.

Pojkarna utnyttjas, många gånger när de lämnar jobbet efter 9 och går in mellan 7 och 8, för att åka till Pachuca de kallas dagligen kl. 6.10 i sporttunnelbanan där lastbilar väntar på att de ska anlända till Pachuca före 8 och börja arbeta. De får dem till och med att jobba på vissa söndagar, särskilt när det är slutet av månaden eller när de har dåliga siffror.

De ber killarna om ett "mål" som är ett personligt och teammål för klientinsättningar och de tar provision på dessa insättningar.

2023 - 2022Hierarkierna är dessa: Shief Manager: De är de huvudsakliga cheferna för teamen och det är de som tjänar mest "Alan", "Sebastian Belmont", en venezuelansk "Monsalve", Bonifacio alias "Rodrigo Valverde" och "Jorge" , varje skiftchef Den har 4 små team och varje litet team har en "lagledare" som är agenternas direkta chefer. Det finns också de från Human Resources som inte tjänar något syfte där den huvudsakliga är Mayte Paulin, och en grupp "mästare" som är de som "beroende på om de känner till marknaden" och berättar för agenterna vad de ska sälja, bland dem Waldo Silva, Claudia Roman, Jorge Madrid.
2023 - 2022För närvarande finns kontoren på Av Tehuantepec 119 Col. Roma och de har redan öppnat ett i Hidalgo och Iztapalapa.
2023 - 2022Enligt tidigare anställda i företaget: "Jag letade efter arbete kom till Ontega genom "kontrateknik”Efter intervjun som vi hade kommit överens om lyckades jag bli anställd.

Efter en veckas träning tilldelar företaget dig ett smeknamn eller pseudonym, så att ingen vet ditt riktiga namn, och du inte vet namnen på andra, något här luktar redan konstigt, de förklarade för mig att det är för vårt eget säkerhet, så att vi inte Vi finns på sociala nätverk av kunder i händelse av att de förlorar sina pengar.

Min lön bestod av 6.000 200 mexikanska pesos, men det som lockade oss mycket mer var de provisioner vi kunde tjäna, ju större summa pengar kunden satte in, desto större provision, vilket är anledningen till att vi tränades för att övertyga folk att sätta in lika mycket som möjligt (från 5 dollar lämnar du en provision på XNUMX%).

Jag arbetade i ett område som bestod av en byggnad med 4 våningar, med mer än 200 personer per våning, så jag uppskattar att det var mer än 800 personer som ringde intresserade varje dag som lämnade sin information på sidan.

Nu arbetar vi inte längre från den byggnaden, på Saltillo nummer 19 i Mexico City (MARKETIT) (de gav oss en visselpipa om att det skulle bli en polisinsats) på grund av en polisinsats och de skickade oss till hemmakontor och kanske också på grund av pandemin. Arbetet sker hemifrån.

Anställda blir illa behandlade och nedvärderade och de klämmer oss, arbetsledarna är skit, de klämmer varenda droppe ur oss. Jag bestämde mig för att lämna för att jag helt enkelt inte kunde bära den bördan på min kropp, i grund och botten tränar de dig att ljuga och lura oskyldiga människor som inte har någon aning om detta, det är en stor psykologisk börda.”
kan 2024 pablo soria av flickan

Enligt en tidigare arbetare skulle Pablo Soria De Lachica vara en av ägarna till dessa mäklare.
kan 2024ricardo överste Castro

Enligt en tidigare arbetare skulle Ricardo Coronel Castro vara en av ägarna till dessa mäklare.
kan 2024Utbildningsplattformen EDUTRADERING, skulle kopplas till alla dessa mäklare.
juni 2024El Rysslands finansregulator har anmält Prostoxfx för bluff.

Användarrecensioner

Video om Prostoxfx

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Prostoxfx.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Prostoxfx

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Prostoxfx

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Prostoxfx?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Prostoxfx?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Prostoxfx pålitlig?

Nej. Prostoxfx är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: det ligger i Mauritius, ett mycket osäkert land med en tillsynsmyndighet (FSC), förutom att det har många negativa recensioner.

Hur får man tillbaka pengar från Prostoxfx?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

16 kommentarer om «Prostoxfx: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. bedrägeriprostox svar

  De är bedragare. De insisterar hela tiden på att du ska ge dem mer pengar, och om du vägrar blir de arga och slutar svara dig. De kan förlora allt i en enda operation eller blockera ditt konto. Genom att ha kontroll över plattformen ändrar de ditt lösenord så att du inte kan komma åt det och de skrattar åt dig. De sa sarkastiskt till mig att de inte brydde sig om vad jag sa eftersom jag inte kunde göra dem något. De har ingen empati och är verkligen föraktliga.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej fraudprostox, ja, alla mäklare av dessa brottslingar är dedikerade till att ljuga och lura, de lär alla grupper av unga pojkar marknadsföringstekniker för att fortsätta lura och övertyga alla möjliga kunder.

   Hälsningar.

 2. Scamprostoxfx svar

  Hej alla, de ringde mig och var väldigt enträgna och det gjorde mig misstänksam och efter att ha sökt information insåg jag att det är en nyskapad olaglig mäklare och att den redan har notiser placerade av flera tillsynsmyndigheter. Exempel: https://www.cbr.ru/eng/inside/warning-list/detail/?id=24382 , detta meddelande om en illegal mäklare visas i den ryska finanstillsynsmyndigheten.

  VAR MYCKET FÖRSIKTIG, BLÄFFVARNING!!!

  Всем привет! Mne позвонили och и настойчиво предлагали свои услуги, что вызвало подоз рения. När allt kommer omkring var denna information inte laglig och mäklare, några av de ovan nämnda tillsynsmyndigheterna. Exempel: https://www.cbr.ru/inside/warning-list/detail/?id=24382, detta предупреждение eller нелегальном брокере появилось на сайте росси йского finansovogogo регулятора.

  БУДЬТЕ ОСТОРОЖНЫ, МОШЕННИЧЕСТВО!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Scamprostoxfx, tack så mycket för dessa fantastiska nyheter, det är bra att veta att den ryska regulatorn redan varnar kunder i ditt land om denna bluff, jag är säker på att snart kommer många andra tillsynsmyndigheter att varna för detsamma, denna typ av mäklare börjar i ett land och efter att ha lurat många kunder flyttar de till andra länder.

   Hälsningar.

   -------------------------

   Привет, Scamprostoxfx. Bra idé för denna nya sak. Först och främst är denna ryska regulator förutspådd av kunderna. Deras ord handlar om detta vanligaste system. Уверен, что скоро многие другие регуляторы тоже начнут выпускать та кие предупреждения. Dessa mäklare verkar på samma gata, för att skydda kundens behov. De är blandade med utländska vapen.

   Med vänliga hälsningar.

 3. Bratt svar

  Jag har begärt att mitt konto ska stängas flera gånger och fått ett mejl som bekräftar det, men återigen uppmanade de mig att sätta in mer pengar. Jag accepterade inte deras förslag, och samtalen fortsätter varje dag och ber mig att sätta in mer. Jag insisterade på att få tillbaka mina pengar, men företaget betalar inte tillbaka eller fullgör avtal. Siffrorna manipuleras och plattformen styrs av dem.

  Jag vill bara få tillbaka en del av pengarna, enligt överenskommelse med rådgivaren, men den här mäklaren är en stor bluff. Jag vill göra detta bedrägeri offentligt så att andra kan ansluta sig till sina klagomål på den här bloggen. Mäklaren kan inte fortsätta att lura folk, och det finns redan ett sätt att bevisa manipulationen.

  Vänligen kontakta eller skriv på den här bloggen om du har drabbats av denna bluff så att vi kan lösa problemet. Lyckligtvis kan pengarna återvinnas. Var mycket försiktig med detta företag; deras enda avsikt är att stjäla dina pengar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Bratt, tack för att du skriver om Prostoxfx. Enligt information vi har fått skulle mäklaren vara länkad till andra mäklare som anses vara bedrägerier såsom: Finasero, Zenstox, Edutrading.com, Profinancez, Ontega, Warren Bowie & Smith, 70trades, XLNTrade, Fortissio bland andra och de använder alla samma investeringsplattform som de äger, som heter Xcite.

   Vi rekommenderar att du läser recensionen där du kan se adresserna till kontoren och namnen på ägarna: PROSTOXFX recension.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 4. LUCKAD AV WARREN svar

  TACK FÖR ALL INFO

  DE RÅNADE MIN FAR (EN MAN ÖVER 70 ÅR) HELA HANS LIVSBESPARINGAR. NU SKA VI SE ATT JAG HAR DERES NAMN OCH KONTOR OM NI ÄR SÅ MODIG, TACK FÖR ALL INFORMATION. JAG KOMMER SNART TILLBAKA MED NYHETER.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej SCAM, tack för att du skrev om Prostoxfx. Enligt information vi har fått skulle mäklaren vara länkad till andra mäklare som anses vara bedrägerier såsom: Finasero, Zenstox, Prostoxfx, Edutrading, Profinancez, Ontega, Warren Bowie & Smith, 70trades och XLNTrade bland andra och de använder alla samma investeringsplattform för De är ägare som heter Xcite.

   Vi rekommenderar att du läser recensionen där du kan se adresserna till kontoren och namnen på ägarna: PROSTOXFX recension.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. Jason Bourke svar

  De är ett gäng tjuvar, de pressar dig att investera och sedan förlorar du allt eller så ger de inte tillbaka dina pengar, de är bedragare

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jason, tack för att du skrev om Prostoxfx. Enligt information vi har fått skulle mäklaren kopplas till andra mäklare som anses vara bedrägerier såsom: Zenstox, Ontega, Warren Bowie & Smith, 70trades, XLNTrade, Fortissio, etc.

   Vi rekommenderar att du läser recensionen där du kan se adresserna till kontoren och namnen på ägarna: PROSTOXFX recension.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer från vilka de ringde dig, e-postmeddelanden och allt du kan tänka dig.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: KRAV DIN PENGAR

   Hälsningar.

 6. Brian Morder svar

  — SCAM ALERT — dessa killar är samma bedragare från Ontega, Warren Bowie och många andra mäklare, de kommer att ta dina pengar och kommer aldrig att ge dem tillbaka!!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Brian, tack för att du skrev om Prostoxfx. Enligt information vi har fått skulle mäklaren kopplas till andra mäklare som anses vara bedrägerier såsom: Zenstox, Ontega, Warren Bowie & Smith, 70trades, XLNTrade, Fortissio, etc.

   Vi rekommenderar att du läser recensionen där du kan se adresserna till kontoren och namnen på ägarna: PROSTOXFX recension.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 7. Quiroga svar

  Var försiktig, de är samma warren bowie och smith bedragare! De har bytt namn för att fortsätta bluffen. Var mycket försiktig med dem

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Quiroga, vet du om de fortfarande är på samma kontor eller om de har ändrats? Tack för att du skriver om Prostoxfx. Enligt information vi har fått skulle mäklaren kopplas till andra mäklare som anses vara bedrägerier såsom: Zenstox, Ontega, Warren Bowie & Smith, 70trades, XLNTrade, Fortissio, etc.

   Vi rekommenderar att du läser recensionen där du kan se adresserna till kontoren och namnen på ägarna: PROSTOXFX recension.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 8. Dylan svar

  De vill att jag ska investera med dem, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Dylan, tack för att du skrev om Prostoxfx. Enligt information vi har fått skulle mäklaren kopplas till andra mäklare som anses vara bedrägerier såsom: Zenstox, Ontega, Warren Bowie & Smith, 70trades, XLNTrade, Fortissio, etc.

   Vi rekommenderar att du läser recensionen där du kan se adresserna till kontoren och namnen på ägarna: PROSTOXFX recension.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *